Σε λίγο θα γίνονται όλα on-line και ηλεκτρονικά και η αριστερά της νέας τάξης και της ολιγαρχίας, μαζί με όλους τους άλλους ολιγαρχικούς, θα επιμένει σε χειρόγραφες εκλογές ανά 4-ετία.


Σήμερα

 • Αγορές και πωλήσεις γίνονται ηλεκτρονικά, με μια πλαστική κάρτα στο ίντερνετ
 • Το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών κράτους-υπηκόου γίνεται ηλεκτρονικά
 • Οπου νάναι κάθε παραστατικό που θα εκδίδει μια επιχείρηση θα καταλήγει ΑΜΕΣΩΣ και ηλεκτρονικά στο ΚΕΠΥΟ
 • Πληρωμές λογαριασμών γίνονται ηλεκτρονικά με μηχανάκια εντός των τραπεζών
 • Μεταφορές χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό τραπέζης ηλεκτρονικά μέσω ίντερνετ
 • Ο καπιταλισμός μέσω των ΑΤΜ των τραπεζών δίνει πρόσβαση στο φετίχ του, το χρήμα, ηλεκτρονικά μέσω μιας απλής πλαστικής κάρτας
 • Μέχρι και την συνταγογράφηση αποφάσισαν πως είναι καιρός να την κάνουν ηλεκτρονικά διότι είχε παραγίνει το φαγοπότι
 • Στα προπατζίδικα παίζουν καθημερινά on-line ΚΙΝΟ και χίλια δυο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. On-line.

Στο τέλος θα μείνει το μόνο πράγμα που θα το κάνουμε χειρόγραφα να είναι οι εκλογές. Και πάντα ανά 4 χρόνια. Ολα τα άλλα θα έχουν μηχανογραφηθεί.

Και οι ειδικοί τους, οι δικοί τους, οι άνθρωποί τους, οι επιστήμονές τους, οι δημοσιογράφοι τους, οι αριστεροί τους, θα κάνουν οτι δεν τα βλέπουν και δεν τα ξέρουν.

Θα επιμένουν στις χειρόγραφες εκλογές. Ανά 4 χρόνια μάλιστα.

Σε λίγο θα γίνονται όλα on-line και ηλεκτρονικά και η αριστερά της νέας τάξης και της ολιγαρχίας, μαζί με όλους τους άλλους ολιγαρχικούς, θα επιμένει σε χειρόγραφες εκλογές ανά 4-ετία.

Η αριστερά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ΜΚΟ, θα αρνείται να μιλήσει για on-line σύστημα λήψεως αποφάσεων και ψηφισμάτων από τους πολίτες.

Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ νεο-ταξίτικη αριστερά που καμώνεται ακόμα πως «παλεύει για λαϊκή κυριαρχία και σοσιαλισμό».

Η αριστερά της νέας τάξης, το μεγαλύτερο ανάχωμα για την δημοκρατία.

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisement
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

3 Responses to Σε λίγο θα γίνονται όλα on-line και ηλεκτρονικά και η αριστερά της νέας τάξης και της ολιγαρχίας, μαζί με όλους τους άλλους ολιγαρχικούς, θα επιμένει σε χειρόγραφες εκλογές ανά 4-ετία.

 1. Ο/Η Geitonia Mas λέει:

  You must be kidding Thraks,
  I know more than a dozen who are already drooling with the hopes that they will be the ones to sell their «λογισμικα» to the goverment. Check out The Hub with Syriza, spitha..even here in Maroussi you should see what they are proposing…It is a fad that has been going on for a few years… or is this article some pretentious attempt like all the rest of them to get into the pockets of goverment money…huhhh. People are so greedy and narrow minded in this venture that they even see http://www.geitoniamas.net, which is a social network like facebook, as a an advisory. What jerks and two-bit con artists(thank god they are also stupid, because if they were truely smart they would have used Geitonia Mas as site users to their advantage in showing their humanity saving «cause»).. Just because they went and copypasted some htmml they act as if they are the architects of Cheops pyrimid and the world owes them (or is it because I have taken steps that they can’t copycat the Geitonia mas concept- gee weezz no money in it, with on-line expenses for transparency and voluteerism, but no one really cares for the country or the people). It is all for the money then Thraks.. isn’t so? By the way, how is your computer business doing? I remember in Marthon 2013 you were complaining.

 2. Ο/Η giannis λέει:

  Ανέβασα ένα video σχετικά με τις εκλογές, και σε παρακαλώ αν θέλεις και ευκαιρείς, γράψε ένα κείμενο σχετικά με αυτό, για να το βάλω στην περιγραφή του.
  Ευχαριστώ !

  • Ο/Η anarmodios λέει:

   Γιατί από την εγκαθίδρυση του κοινοβουλευτισμού στην χώρα μας έχουμε πάντα το ίδιο φαινόμενο, προεκλογικά τα κόμματα να υπόσχονται και μετεκλογικά να αναιρούν τις υποσχέσεις τους;

   Διότι δεν υπάρχει έλεγχος (ευθυνών, απολογιστικός κλπ) των πολιτικών προσώπων και διότι ΔΕΝ υπάρχει ΤΙΜΩΡΙΑ. Ποινική ή αστική.

   Ρωτήστε τον επόμενο που θα ζητήσει την ψήφο σας: «Τι εξασφάλιση έχω εγώ ως εκλογέας ότι δεν θα με εξαπατήσεις και θα κάνεις αυτά τα ωραία που υπόσχεσαι; Εχω κάποια ποινική ή αστική εξασφάλιση σε περίπτωση που ΤΩΡΑ μου λες ψέμματα;»

   Που είναι για παράδειγμα τα «18 σημεία του Σαμαρά» ή η απλή αναλογική που υποσχόταν το «Συμβόλαιο με τον λαό» του ΠαΣοΚ το 1981;

   Τώρα μας λένε (εδώ και 160 χρόνια λένε το ίδιο) πως η τιμωρία τους θα είναι να ΜΗΝ τους ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές.

   Μα οι εκλογές ΔΕΝ είναι τιμωρία. Είναι μια επιλογή των νέων κυβερνητών, επιλογή νέων προσώπων. Και ακόμα πως με το να αλλάξω τους κυβερνήτες μου δεν σημαίνει πάντα πως το κάνω για να τιμωρήσω τους παλιότερους.

   Ουσιαστικά, με το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο, το ολιγαρχικό κομματοκρατικό κατεστημένο ζητάει ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ χωρις ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ απέναντι στο εκλογικό σώμα.

   Θραξ Αναρμόδιος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.