…άντε, το παρακουράσατε


  • Αποχωρήστε από τις διαπραγματεύσεις
  • Πείτε στον λαό την αλήθεια, οτι δηλαδή οι αχυράνθρωποι των διεθνών τραπεζιτών-δανειστών στην Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ δεν θέλουν συμφωνία αλλά ολική καταστροφή και οικονομική κατοχή της Ελλάδας
  • Παραιτηθείτε από την κυβέρνηση και προκυρήξτε εκλογές
  • Με προεκλογικό πρόγραμμα την έξοδο από το ευρώ, την ολική διαγραφή του χρέους και την σκληρή τιμωρία των υπαιτίων της καταστροφής.

…άντε, το παρακουράσατε

Θραξ Αναρμόδιος

ΥΓ. Δεν έχετε λαϊκή εντολή για έξοδο από το ευρώ, και έχετε δηλαδή λαϊκή εντολή για τέτοια συμφωνία-μνημόνιο; Σοβαρά;

Advertisement
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

2 Responses to …άντε, το παρακουράσατε

  1. Ο/Η GiannisMp@gmail.com λέει:

    Η πραγματική φρίκη είναι το εξής: Έγινε ένα δημοψήφισμα το οποίο είχε ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Αυτό το αποτέλεσμα αγνοήθηκε με χυδαίο τρόπο. Το δημοψήφισμα είναι ίσως ο πιο έντιμος τρόπος για την εφαρμογή της άμεσης δημοκρατίας και ένα καλό παράδειγμα εφαρμογής του, είναι η Ελβετία που το χρησιμοποιεί συνεχώς. Στην Ελλάδα που γέννησε την δημοκρατία τα δημοψηφίσματα δεν προβλέπονταν και είχα μια μικρή ελπίδα ότι η κατάσταση θα άλλαζε, αρχής γενομένου του πρόσφατου δημοψηφίσματος. Αλλά ΔΕΝ. Η μόνη λέξη που μπορώ να σκεφτώ πλέον είναι ΝΤΡΟΠΗ. Δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα πλέον για αυτήν την χώρα. Καλό κουράγιο σε όλους, έρχονται δύσκολες μέρες. Η τραπεζικο-οικονομική δικτατορία είναι αδυσώπητη και πρακτικά μόλις άρχισε στην Ελλάδα.

  2. Ο/Η Πάνος λέει:

    αφιερωμένο στους αριστερούς ψηφοφόρους

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.