Μη γιουχάρετε τους πολιτικούς (θα μπλέξετε). Εγκωμιάστε τους


Απορώ πως έχουν το θράσος και μιλάνε τώρα για την “βία” κατά των πολιτικών, εννοώντας τα γιουχαρίσματα και τα γιαούρτια, και κάνουν πως αγνοούν τον Κυπραίο που έχασε την ακοή του από κρότου-λάμψης, που κάνουν πως αγνοούν τα ανοιγμένα κεφάλια των αθώων και αμάχων, και τα ασφυξιογόνα στο μετρό.

Ούτε μια συγγνώμη δεν ψέλισαν στους ανθρώπους

Και τώρα εκτοξεύουν απειλές και ετοιμάζονται και μαγειρεύουν την αντίδρασή τους απέναντι στην αυθόρμητη έκφραση της αηδίας ενός λαού που πληρώνει τα κρυφά τους δάνεια και την ανικανότητά τους να κάνουν το δημόσιο να λειτουργήσει στοιχειωδώ, και που την βαφτίζουν οργανωμένη.

Οκ λοιπόν, όπου συναντάμε πολιτικούς θα βάζουμε τις φωνές (για να μαζεύονται και άλλοι και να ‘χουμε και ακροατήριο). Αλλά ΔΕΝ θα βρίζουμε.

Θα τους φωνάζουμε ενθαρρυντικές εκφράσεις τους στυλ:

-Ρίξε κι άλλο φόρο τιτανο-τεράστιε
-Γίγα της καταπολέμησης της διαπλοκής
-Αδάμαντα ηθικής, εσένα θέλουμε
-Κόψε τους μισθούς και τις συντάξεις και σώσε την πατρίδα
-Κόψε και σώσε
-Ψήφα και μη νοιάζεσαι μεγάλε
-Ζήτω η δημοκρατία σας (αυτό μάλλον είναι αιχμηρό)
-Τιμωρήστε σκληρά τους αντι-δημοκράτες

-Είμαστε σίγουροι πως ο νόμος περί ευθύνης δεν ψηφίστηκε για σένα
-Εϊμαστε σίγουροι πως δεν διόρισες κανέναν
-Είμαστε σίγουροι ακέραιε για σένα και μόνο
-Είσαι ο μόνος που δεν αξίζει κανείς να τον φτύσει (θα μπλέξουμε λες;)
-Είσαι ο μόνος ακέραιος και έντιμος
-Είσαι ο μόνος που δεν άγγιξες ούτε ευρώ
-Είσαι ο μόνος που ψηφίζει νόμους κατά συνείδηση
-Είσαι ο μόνος που εκλέγεσαι με την αξία σου και όχι με ξένες πλάτες

Κι άλλα τέτοια ενθαρρυντικά, διότι αλλιώς μπορεί να κατηγορηθούμε πως κινδυνεύει η δημοκρατία “μας”

Θραξ Αναρμόδιος

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

12 Responses to Μη γιουχάρετε τους πολιτικούς (θα μπλέξετε). Εγκωμιάστε τους

  1. Ο/Η tsilivithras λέει:

    Ρε πλάκα κάνεις;;;
    Αν τα ακούσει αυτά ο Γιωργάκης θα βγάλει έκτακτο δελτίο όπου θα αυτο-εκθειάζεται υποδεικνύοντας τις «επευφημίες» των Ελλήνων ως δικαίωση των πολιτικών του μημονίου…!!!

    Εδώ ρίχνανε χημικά μέσα στο μετρό ρε φίλε που ήταν στιβαγμένος ο κόσμος για να τον «τελειώσουνε» και ρίχναν στους γιατρούς και στους χτυπημένους….κι εσύ περιμένεις συγνώμες και μετάνοιες;;;

  2. Ο/Η Κώστας Α. λέει:

    Κάτι μου λέει οτι είχε άδικο ο Κ.Καραμανλής ο πρώτος, όταν είπε οτι είμαστε έθνος ανάδελφο. Σαδο-μαζοχιστικο ίσως;

  3. Ο/Η tsilivithras λέει:

    Όταν τα λέμε εμείς, οι ηλίθιοι και οι πασοκοσκυλοι φωνάζουν και ωρύονται.

    Όταν τα λέει κάποιος ξένος που γνώρισε το πασοκισταν από κοντά όμως;;

    http://petras.lahaine.org/?p=1866

    Παράθεση:

    «Secondly, the so-called private sector in Greece never developed a capacity to grow, invest, innovate, apply technology, compete and create new markets. Most leading Greek businesspeople depended on political links to the Party of Government to secure loans for projects that never materialized, credits that they used to import capital goods from the European Union and loans to import consumer products.»

    Μετάφραση:

    «ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα ποτέ δεν ανέπτυξε την δυνατότητα για ανάπτυξη, επενδύσεις, καινοτομία, τεχνολογία,ανταγωνισμό και νέες αγορές. Οι μεγαλύτεροι έλληνες επιχειρηματίες βασίζονταν στους δεσμούς με την κυβέρνηση για να εξασφαλίζουν δάνεια για έργα που ποτέ δεν εκτελούνταν, πίστωησ που χρησιμοποίησαν για να εισάγουν κεφαλαιακά και καταναλωτικά αγαθά από την ΕΕ »

    Παράθεση:
    Massive cutbacks in wages, pensions and jobs were imposed and enforced. PASOK legislators toed the line, since their inflated salaries, pensions, perks and payoffs depended on submission to the Prime Minster, who, in turn, was dependent on the imperial bankers and bourgeois kleptocrats.
    PASOK’s existence as a Party depends on the flow of EU loans, bailouts and sell-outs to sustain its clients. The PASOK regime is the great example of an authoritarian party: Groveling at the feet of the EU bankers and leaders while ripping at the throat of millions of impoverished Greek pensioners, wage and salary workers. PASOK’s tax-evader and patronage base is barely affected by the fiscal reforms

    Μετάφραση:

    Μαζικές περικοπές σε μισθούς συντάξεις και θέσεις εργασίας επιβλήθηκαν. Οι νομοθέτες του πασοκ μπήκαν στην ουρά καθώς οι υπερτιμημένες συντάξεις τους, μισθοί και προνόμια εξαρτιόνταν από υπακοή στον πρωθυπουργό ο οποίος με την σειρά του εξαρτιόταν από τους αυτοκρατορικούς τραπεζίτες και κλεπτοκράτες.
    Η ύπαρξη του πασοκ εξαρτάται από την ροή των ευρωπαικών δανείων τις εκκαθαρίσεις και τα ξεπουλήματα για να κρατήσει τους πελάτες του. Τα πασοκ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυταρχικού κόμματος που σκύβει στα πόδια των ευρωπαίων τραπεζιτών και ηγετών ενώ ξεσκίζει τα εκατομύρια των Ελλήνων συνταξιούχων και μισθωτών εργατών. Η βάση του πασοκ που φοροδιαφεύγει και πατρονάρει σχεδόν καθόλου δεν έχει αγγιχθεί από τις πολιτικές λιτότητας.

    Παράθεση:

    In other words the debt payment has become the lever for transferring sovereignty to the imperial countries and for maximizing the extraction of wealth from labor. What remain of the “Greek State” are the police and military assigned to forcibly impose the new imperial order on the exploited and impoverished majority.

    Μετάφραση:

    Με άλλα λόγια η πληρωμή του χρέους έγινε ο μοχλός πίεσης για μεταφορά της εθνικής κυριαρχίας στις ιμπεριαλιστικές χώρες και για την ακόμα μεγαλύτερη εξαγωγή πλούτου από τα εργατικά στρώματα. Ότι μένει από την ελληνική πολιτεία είναι η αστυνομία και ο στρατός που τους έχει ανατεθεί να επιβάλλουν βίαια την νέα ιμπεριαλιστική τάξη πάνω στην εξαθλιωμένη πλειοψηφία.

    • Ο/Η tsilivithras λέει:

      Μήνες τώρα φωνάζουν όλοι οι ανοιχτόμυαλοι ακομμάτιστοι πολίτες ότι το σχέδιο είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ.
      Όλοι όσοι είναι απέναντί μας (κυβέρνηση, αντιπολίτευση συγκεκαλυμένα, ΜΜΕ, θεσμοί) είναι εξ’αιτίας του συμφέροντός τους που είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ με τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.
      Γι αυτό μας βαράνε, γι αυτό μας βομβαρδίζουν με ασύστολα ψεύδη, για αυτό από το πρωί ως το βράδυ ωρύονται με αίσχιστη προπαγάνδα, γι αυτό σαμποτάρουν τα μπλογκς βαλτοί με γελοίες αναλύσεις επί των επιμέρους που σκιάζουν τα ΟΥΣΙΩΔΗ, γι αυτό κοπανάνε αμέσως ταμπέλες πάνω σε ανθρώπους σαν τον Καζάκη, γι αυτό στις πορείες είναι γεμάτος τόπος με «πράκτορες» και κουκουλοφόρους εγκάθετους, γι αυτό έχει γεμίσει ο τόπος χημικά, γι αυτό στην Κερατέα έγινε πόλεμος ενάντια σε αθώους πολίτες….κτλ κτλ κτλ

      Οι άνθρωποι είναι συντεταγμένοι πίσω από τα συμφέροντα της πολιτικής τάξης που σήμερα (και κατλά πλειοψηφία στο παρελθόν) εκπροσωπούνται από το πασοκ και τη φαμίλια.
      Οι ανώτερες βαθμίδες υπακούν από συμφέρον, οι μεσαίες βαθμίδες υπακούν από φόβο και ανικανότητα και συμφέρον και οι χαμηλές βαθμίδες υπακούν από απόλυτο φόβο, απόλυτη ανικανότητα και μια μικρή δόση ματαιοδοξίας ότι φαίνονται χρήσιμοι στον »μεγάλο».

      Όλοι μαζί κάνουν πόλεμο στα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη και εκτελούν διαταγές τραπεζιτών και «χορηγών» της κατ’επίφαση δημοκρατίας.

    • Ο/Η anarmodios λέει:

      @tsilivithras

      Δεν το μεταφράζεις όλο να το δημοσιεύσουμε ή μήπως το μετέφρασε κάποιος ήδη;

  4. Ο/Η tsilivithras λέει:

    Ορίστε και ο Ελβετός μπλογκερ

    όλα αυτά που λέγαμε μερικοί σχολιαστές από πέρσυ ακόμα, από την πρώτη υπογραφή του μνημονίου και κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου…

    Ότι είναι μια απάτη στημένη εδώ και χρόνια και τώρα κάνουν το cashing out διά των αντιπροσώπων τους των πολιτικών και πως καμμία πολιτική διαφορετική δεν θα γίνει δεκτή πέραν του μνημονίου γιατί το μνημόνιο είναι το όργανο εκτέλεσης αυτής της μεταφοράς πλούτου από τα χαμηλά στρώματα στην πολιτικο-οικονομική ολιγαρχία.

    Γι αυτό ας μην εκπλήσσεται κανένας που τα «σκυλιά» λυσσάνε να επιβάλουν βίαια την «θεραπεία» στους πολίτες.
    Μια καλοστημένη απάτη είναι που επιβιώνει ακόμα λόγω των κοινωνικών αντανακλαστικών που αδράνησαν τόσα χρόνια με τις κομματικές μπουρδολογίες και την τηλεοπτική προπαγάνδα.

  5. Ο/Η γεωργία λέει:

    Υπάρχει εδώ όλη η μετάφραση,

    Πανελλήνια Σοσιαλιστική Κλεπτοκρατία

  6. Ο/Η kiki λέει:

    Τι ειναι αυτο βρε παιδι μου ενας ενας οι φιλοι του ΓΑΠ του την πεφτουν.
    Θαναι απο την ζηλεια τους, γιατι τωρα που εγινε κεντρικος διανοητης της παγκοσμιας ελιτ, αυτοι μεινανε στην απ εξω.
    Πετρας, Βαρουφακης, Κοτζιας,
    ενω αλλοι που ειχαν προβλεψει την παγκοσμια διακυβερνηση μειναν στο πλευρο του, διανοητες και αυτοι, Παμπουκης Λαμπρινιδης Δρουτσας Πεταλωτης Γερουλανος Ραγκουσης.
    γιατι μονο αυτους αναφερω, γιατι οι υπολοιποι ψοφοδεεις, σαλτιπαγκοι γλυφουν για ξεροκοκκαλα.
    ελπιζοντας οτι θα παραλαβουν το αποθαμενο πασοκ μετα την καταρευση .

  7. Ο/Η DIAVGASI λέει:

    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΟΝΟ 16€ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ. 16€ ΜΟΝΟ. ΣΤΙΣ 15/6, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 28 & 29/6 ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ;;; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 10ΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ. ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΙΑ!!!

    ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ BONUS ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΦΕΤΟΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΩ ΕΝΑ ΠΟΤΑΠΟ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ «ΛΑΙΚΗ ΜΑΖΩΞΗ», ΤΙ ΑΛΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ.

    ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΡΓΟ, ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΔΑΗΣ, ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΓΕΘΗ) ΥΠΗΚΟΟΣ, ΜΙΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ 18:20 7/7/2011.

  8. Παράθεμα: Μη γιουχάρετε τους πολιτικούς (θα μπλέξετε). Εγκωμιάστε τους | αἰέν ἀριστεύειν

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.