Δεν έχω άξια κατάρα και ανάθεμα, δεν έχω…


Τα όνειρα τριών γενιών ελλήνων πρόδωσαν αυτοί οι άνθρωποι.

Διέφθειραν και διεφθάρηκαν. Και ως την τελευταία τους ανάσα θα επιμένουν να υποστηρίζουν πως ότι έκαναν το έκαναν για το καλό μας.

Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να σκεφτούμε ποτέ μια ικανοποιητική τιμωρία για όσα έκαναν σε έναν ολόκληρο λαό, εδώ και 30 χρόνια.

Κυρίως ευθύνονται για την συντήρηση του διχασμού μας, με χίλιους έξυπνους τρόπους, ενώ ταυτόχρονα προωθούσαν την «συμφιλίωση». Ενός διχασμού που ακόμα δεν μας επιτρέπει να αντιδράσουμε ενωμένοι εναντίον τους, και εναντίον των «αντικαταστατών» τους. Το alter ego τους, των εξαγγελόμενων επανεκκινήσεων.

Την νεολαία την αφόπλισαν με την τηλεοπτική καταστολή και το life style.

Εμάς τους μεγαλύτερους κατάφεραν να μας κάνουν να μην θέλουμε να ασχοληθούμε με την βρωμερή καθημερινή εργασία τους που ονομάζουν πολιτική.

Τη χώρα, την περιουσία και το μέλλον της, την εκποίησαν με χίλιους τρόπους.

Θάθελα να ξέρω τα κέρδη τους από τα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους, από τα cds που πωλούν και αγοράζουν στα διεθνή χρηματιστήρια, από τον τζίρο των καλά κρυμμένων off shore εταιριών τους, από τα αμύθητα των προμηθειών τους…

Να κοιτάνε άραγε τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να αγαλιάζει η ψυχή τους;

Δεν έχω άξια κατάρα και ανάθεμα.
Δεν έχω.

Θραξ Αναρμόδιος

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

20 Responses to Δεν έχω άξια κατάρα και ανάθεμα, δεν έχω…

  1. Ο/Η γ.κ. λέει:

    Πόσο δίκαιο έχεις Αναρμόδιε…
    Αλλά ο κατήφορος έχει αρχίσει πολλά χρόνια πριν…
    Πιστεύω ότι ο τελευταίος ΕΛΛΗΝΑΣ που κυβέρνησε την ΕΛλάδα, δυστυχώς, ήταν ο Ι. Καποδίστριας. Όλοι οι άλλοι στηρίχτηκαν σε ξένους οίκους.
    Οι λεγόμενοι εθνάρχες, όλοι, ήσαν ανθρωπάκια, που στο μυαλό τους είχαν μόνο την δική τους καρέκλα και μόνο.
    Η Ελλάδα γι αυτούς δεν ήταν η προτεραιότητά τους.
    Πρόταση για Νόμπελ στον σφαγέα των Ελλήνων του «22.
    Κρυφές συμφωνίες με τους εχθρούς της Πατρίδας για το Αιγαίο, πρό της δικτατορίας, Ίμια, Θράκη,… που να σταματήσω;
    Και το μεγαλύτερο έγκλημα: Η παιδεία μας!
    Έφτιαξε μικρούς στο μυαλό και στην ψυχή ανθρώπους που κρυμμένοι πίσω από τους …προγόνους, απαιτούν σεβασμό από τον κόσμο χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτε σ΄αυτόν, παρά μόνο δάνεια για κατανάλωση υλικών ευδαιμονισμού.
    Αυτός είναι ο Έλληνας;
    Ο βολεψάκιας; Ο κακομοίρης που θέλει και δεύτερο αυτοκίνητο, ενώ δεν μπορεί να φτιάξει ούτε οδοντογλυφίδα; Που θέλει αύξηση, σύνταξη στα 50 του, χωρίς ο ίδιος να αυξήσει την αποδοτικότητά του; …
    Άστο φίλε μου.
    Οι ενήλικες όμως εμείς ας πούμε αλήθειες. Ας εμπνεύσουμε τους νέους μας. Ας τους αφήσουμε ελεύθερους να βρούνε το δρόμο τους. Όχι πια επιστήμονες. Όχι πια δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς με το ζόρι των γονιών.
    Ας τους πείσουμε να γυρίσουν στην αγροτική ζωή, στην κτηνοτροφία, στην ιχθυοκαλλιέργεια. Δεν θα γίνουν πλούσιοι, αλλά δεν θα πεινάσουν. Ας τους αφήσουμε ελέυθερους να γίνουν αυτό που θέλουν, αφού τους δείξουμε τις εναλλακτικές λυσεις.
    Υπάρχει ακόμα καιρός να γίνουμε Έλληνες!
    χαιρετώ σε
    γ.κ.

    • Ο/Η tsilivithras λέει:

      Όχι αυτό

      «Ας τους πείσουμε να γυρίσουν στην αγροτική ζωή, στην κτηνοτροφία, στην ιχθυοκαλλιέργεια. Δεν θα γίνουν πλούσιοι, αλλά δεν θα πεινάσουν.»

      αλλά αυτό:
      «Ας τους αφήσουμε ελέυθερους να γίνουν αυτό που θέλουν, αφού τους δείξουμε τις εναλλακτικές λυσεις.»

      Όχι άλλα απωθημένα γονένω στα κεφάλια των παιδιών πια…έλεος.
      Όλη η γενιά των 30+ σήμερα πληρώνει τις εμμονές των γονιών τους που μεγάλωσαν στα χωράφια από τα 12 τους.
      Οι εποχές αλλάζουν γρήγορα και το ΜΟΝΟ πράγμα που χριεάζεται ένα παιδί (πέρα από αρχές πατρίδας και οικογένειας) είναι η τέχνη του να αντιλαμβάνεται γρήγορα,να μπορεί να επεξεργάζεται την πληροφορία και να παίρνει αποφάσεις χωρίς αναστολές.

      Μόνο αυτό…τίποτε άλλο.Είτε γίνει δικηγόρος των 5000 ευρώ/μήνα είτε γίνει ξυλουργός ή αγρότης να είναι μετά από ανάλυση/σύνθεση/απόφαση ΔΙΚΗ ΤΟΥ.Ο γονιός είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει στην διαδικασία.Όχι να περάσει τα απωθημένα του στο παιδί το οποίο πάντα θα αποτυγχάνει στην προσπάθεια να ικανοποιήσει το γονιό του.
      Μην συνεχίσουμε το έγκλημα αυτό που έκανε η προηγούμενη γενιά άθελά της.
      Αυτός ο τρόπος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει το παιδί ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πολίτης ελέυθερος.
      Ανάλυση δεδομένων, σύνθεση εικόνας, πράξη.

      Κι επειδή είναι τόσο πολύ σημαντικό είναι ακριβώς αυτό στο οποίο επιτίθεται ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ το παγκόσμιο matrix των Ηλιθίων και των Απάνθρωπων.

    • Ο/Η γ.κ. λέει:

      Σ΄ευχαριστώ, που με συμπλήρωσες. Προσπαθώντας να λακωνίζω, δεν αναλύω καλά.
      γ.κ.

      • Ο/Η tsilivithras λέει:

        Μια χαρά τα λες…

        «Έφτιαξε μικρούς στο μυαλό και στην ψυχή ανθρώπους που κρυμμένοι πίσω από τους …προγόνους, απαιτούν σεβασμό από τον κόσμο χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτε σ΄αυτόν, παρά μόνο δάνεια για κατανάλωση υλικών ευδαιμονισμού.»

        Κρυμένοι πίσω από τις αξίες και την κληρονομιά των προγόνων οι νεοέλληνες αντί να δουν τον Ελληνισμό σαν υποχρέωση τον είδαν σαν δικαιωματική καβάντζα και ηθική ανωτερότητα ενώ στα κρυφά τζογάρουν, βλαστημάνε και τεμπελιάζουν Ηθικά και Συνειδησιακά.

        …και πλέον με το facebook θεωρούν ότι έκαναν το καθήκον τους πατώντας «Like» σε κάποιο ξεφτιλο-γκρουπ τύπου «φερτε πίσω τα μάρμαρα» και μλκς καμαρωτές…

        Ποια μάρμαρα ρε γίδια ξεσαμάρωτα που ακούνε τα αγγλάκια και γελάνε;;;;Ποια μάρμαρα που δεν ξέρετε σε ποιον «ανήκει» η πατρίδα και χειροκροτάτε τον κάθε τρόμπα Ευκαιριακό για να καβαντζώσετε κανένα μεροκάματο…

        Ουστ…τσομπανόγυφτοι…

  2. Ο/Η tsilivithras λέει:

    ‘Αντε να μας ανέβει το αίμα στο κεφάλι λίγο ακόμα…
    Δείτε αυτό:

    Δείτε στόμφο ο ΣΑΜ απέναντι στα λοβοτομημένα της ΔΑΠ.Δείτε πάθος και ένταση μπροστά στους ΠΕ-ΛΑ-ΤΕΣ ΤΟΥ!!!!
    Είδατε εσείς κανένα τέτοιο πάθος στο Ζάππειο;;Είδατε πουθενά να μιλάει Έλληνας πολιτικός με τέτοιο πάθος και ένταση για τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;;;
    Ξέρετε που τα κάνουν;;;Μπροστά στα θύματά τους.Μπροστά στα πυροβολημένα κ*λόπαιδα των i-pad/i-phone/facebook junkies ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΓΟΝΩΝ…΄παιδιών που τους χαιδεύουν τα αυτιά με τις μλκς που τους λένε ότι «εσείς είστε το μέλλον του τόπου» και ουουουουουου…δώσε κουτόχορτο στο πρόβατο…στον άνεργο που ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ κάνετε ΑΕΡΓΟ κομματόσκυλο να μην θέλει να δουλέψει, να ψάνχει να βολευτεί μέσα από το κ*λοκόμμα του, να έχει αποψάρα για όλους και για όλα,να μεγαλώσει για να μας λέει περί ηθικού και νόμιμου…

    Εσείς οι γονείς τους είστε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.Δεν σας έφτασε που καταστρέψατε τον δικό σας εγκέφαλο με τις κομματικές μλκς θέλατε να «κάψετε» και τον εγκέφαλο των παιδιών σας.Από νωρίς στο κόμμα, χειροκροτητής, σημαιάκιας και ΜΑΛΑΚΑΣ…!!!
    Ναι ρε Έλληνα κομματόσκυλε…το παιδί σου είναι ΜΑΛΑΚΑΣ τεραστίων διαστάσεων, παντελώς ανίκανος για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ και ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΖΩΟ!!!!

    Κοιτάξτε τους…κοιτάξτε τα παιδιά αυτά που θα πρεπε να καίνε από θέληση για ζωή, που θα πρεπε να έχουν μυαλό κοφτερό και αντίληψη ακέραια και Ελληνική συνείδηση…που θα πρεπε να κάνουν 3 δουλειές μαζί με τις σπουδές και να χουν δυνάμεις και για πολιτική εκπαίδευση…
    Κοιτάξτε όλα αυτά τα κακόμοιρα πλάσματα….τους λοβοτομημένους Ηλίθιους που εν γνώση τους παραδίδουν την ΕΛέυθερη σκέψη στα χέρια των πολιτικών ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ και μπαίνουν κάτω από την κομματική ομπρέλα για να ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ…που καταναλώνουν βόλεμα και κομματισμό ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ και χειροκροτάνε ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ τον κάθε τυχάρπαστο ξεκάρφωτο Ευκαιριακό προκειμένου να ζήσουν όσο πιο ξεκούραστα, όσο πιο ανάλαφρα, όσο πιο βολεμένα.

    Η χώρα περνάει κρίσιμες ώρες και με μια ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα περίμενες ότι τουλάχιστον η αντιπολίτευση θα έπαιζε κάποιο ρόλο υπέρ των πολιτών…
    Θα περίμενε κάποιος ότι μετά από 30+ χρόνια πασοκικης προπαγάνδας και ηλίθιων χειροκροτητών όλα αυτά τα φαινόμενα θα είχαν εξαφανιστεί…
    Όοοοοοχι κύριε….εκεί…λοβοτομή και ηλιθιότητα και βόλεμα και λαϊκισμός και νταηλίκι και συνθήματα γηπεδικά και ΠΡΟ-ΣΩ-ΠΟ-ΛΑ-ΤΡΕΙ-Α στο έπακρο.

    Στο πανεπιστήμιο…στο άντρο της εκπαίδευσης και της ελεύθερης σκέψης μπήκαν οι εχθροί…οι κομματόσκυλοι και τα σκ*τά τους….τα κοπρόσκυλα αυτά που βιάζουν και αφοδεύουν πάνω στο σώμα της κοινωνίας και της πατρίδας.
    Καθηγητές και φοιτητές ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΟΙ να υπηρετούν ΌΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ….ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…

    Η πατρίδα έχει υπογράψει ΕΝΥΠΌΘΗΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ και πάνε να υπογράψουν κι άλλες….
    Άραγε βρέθηκε κανένα λοβοτομημένο κ*λόπαιδο από όλα αυτά εκεί μέσα να ρωτήσει τον ΣΑΜ «γιατί ρε μεγάλε δεν λες τίποτα γι αυτό;;;;;;»

    Αυτούς ονομάζω Π.Ε. (περιορισμένης ευθύνης).
    Αυτοί είναι που με κάνουν κατά διαστήματα να φτύνω την δημοκρατία των ηλιθίων και των αποψάκηδων.
    Γι αυτούς εύχομαι και φωνάζω να κυρηχθούν παράνομα τα κόμματα.
    Είναι εγκληματικές οργανώσεις που ακόμα και σε καιρό κρίσιμο δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε Πατρίδα ούτε Ηθικό Χρέος και συνεχίζουν απτόητα να καταστρέφουν συνειδήσεις και κοινωνίες πολιτών.

    Είναι η αρρώστια της κοινωνίας μας ο Ευκαιριακός και η μπίζνα του.
    Και στην Ελλάδα η μπίζνα του Ευκαιριακού είναι το ΚΟΜΜΑ και όλοι οι υπάνθρωποι που το υπηρετούν.
    Το ΚΟΜΜΑ παράγει μόνο διαφθορά και πνευματική λοβοτομή καθότι προορίζεται όχι για πολίτες αλλά για ανθρώπους κατώτερου επιπέδου, συνειδησιακά, ηθικά και πνευματικά…για ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΥΣ δλδ.

    Στην παρανομία λοιπόν, υπόδικοι και άμεσα καταδικαστέοι…και ποτέ ξανά κομματική παρουσία στα πανεπιστήμια και σε κάθε είδους νεολαία.

    Το είπα ξανά και ξανά…όποιος στέκεται μαζί τους το κάνει από δειλία, βλακεία ή ιδιοτέλεια.Διαλέξτε ποιο είναι το χειρότερο.

    • Ο/Η tsilivithras λέει:

      Πάρτε και αντιδράσεις των Κνιτων αναρχο-δηθενο-αριστερών του κ*λου.

      http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5296.html

      Δειλοί και πληρωμένοι,όλοι μαζί κρυμένοι πίσω από ιδεοληψίες και παραμάγαζα του δικομματισμού.

  3. Ο/Η tsilivithras λέει:

    «Θάθελα να ξέρω τα κέρδη τους από τα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους, από τα cds που πωλούν και αγοράζουν στα διεθνή χρηματιστήρια, από τον τζίρο των καλά κρυμμένων off shore εταιριών τους, από τα αμύθητα των προμηθειών τους…»

    Εμ αυτός έιναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο αυτό το σύστημα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ καθώς είναι στημένο για να καταστρέφει την κοινωνία και να ωφελείται από αυτήν την καταστροφή.
    Ποτέ δεν θα τολμήσει γενναίες αποφάσεις υπέρ του λαού.
    Ποτέ δεν θα στραφεί ενάντια στον σκληρό πυρήνα του…ποτέ.
    Ουρλιάζω εδώ και τόσο καιρό ότι τα κόμματα είναι μαγαζιά, μπίζνες, μεροκάματο…υπάρχουν και λειτουργούν εις βάρος μας προστατευμένα από το σύνταγμά μας και δημιουργούν συνέχεια καινούριους υπηρέτες μέσα από τα μικρομάγαζά του (συνδικαλισμός+νεολαίες).

    Είναι εγκληματικές οργανώσεις που υποθάλπτουν προδότες και εγκληματίες.

    Είναι δυνατόν μαι χώρα σε κρίσιμη πολιτκο-οικπονομική κατάσταση να χρωστάει λεφτά σε «δικούς της» και να μην το ξέρουμε;;;
    Είναι δυνατόν να υπογράει δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση την παραίτηση από εθνική ασυλία;;
    Είναι δυνατόν να επιτρέπεται αν σέρνεται μια χώρα κι ένας λαός πίσω από τα ευρω-ατλαντικά καθάρματα των αγορών που απειλούν ανοιχτά για τα τοκογλυφικά επιτόκιά τους;;;
    Είναι δυνατόν μια αντιπολίτευση να κάνει «κο-κο-κο» και να υπάρχουν πολίτες που την επιβραβεύουν;;;
    Είναι δυνατόν ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίς να κάνει «μόκο» την ώρα που η χώρα του δέχεται πολιτικο-οικονομική επίθεση από τα παγκόσμια καθάρματα;;;
    Είναι δυνατόν εν ώρα κρίσιμη και ανέχειας τα κ*λόπαιδα των κομματο-γόνων να χειροκροτάνε το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ και το «κο-κο-κο»;;;
    Είναι δυνατόν σε ώρες που αποφασίζεται το μέλλον ενός λαού για τα επόμενα 50 χρόνια, ο ίδιος ο λαός να δολοφονείται/χτυπιέται/εξοστρακίζεται από τις πολιτικές του συστήματος διακυβέρνησης;;;
    Είναι δυνατόν να κρατάμε ΑΚΟΜΑ στην αφάνεια τα δάνεια που υποτίθεται ότι χρωστάμε;;;
    Είναι δυνατόν η Δικαιοσύνη να κάνει τόσο πολύ την ΚΟΤΑ όταν η ολιγαρχία επιτίθεται στην Πατρίδα και την Δημοκρατία;;;

    ….

    Κι όμως είναι…και για όλα αυτά έχουμε να ευχαριστούμε τα κόμματα, τις παρατάξεις και τους κομματόσκυλους…που αφαίρεσαν την εθνική συνείδηση από τον Έλληνα και τον έκαναν να σκέφτεται μικροπολιτικά με όρους «πολιτικού χρόνου» και της «τέχνης του εφικτού»…

    Άντε να δω πόσο ακόμα…

    • Ο/Η γεωργία λέει:

      Μπήκα να κάνω το διάλλειμα μου διαβάζοντας κανένα νέο, μαύρη κατάθλιψη με έπιασε πάλι…

      Άντε να δω πόσο ακόμα…

      • Ο/Η tsilivithras λέει:

        Εσύ πάλι νέο κορίτσι γιατί θολώνεις;;;

        Κι άμα θλίβεσαι κι απογοητεύεσαι «εσύ» που χεις την οξύνοια και την αντίληψη να ψάχνεις και να ανακαλύπτεις ποιος στο διάολο θα ξυπνήσει τους κ*λοβαρεμένους ελληναράδες που ακόμα μιλάνε για την #**τ@ν@ την γιουροβίζιον;;;;

        Αρπάξτε όλοι τα κομματόσκυλα και βαράτε στο κεφάλι…με το καλό ή με το κακό…με την εξήγηση ή με την φάπα…να καταλάβουν πόσο κατέστρεψαν την πατρίδα.

        Να καταλάβει ο μ@λ@κ@ς ο έλληνας ότι όταν λέει «βολέψου εσύ παιδί μου» ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑ!!!!

        • Ο/Η γεωργία λέει:

          λίγα λέω νομίζεις, γραφική με ανεβάζουν συνωμοσιολόγα με κατεβάζουν, είναι βαρυά η καλογερική….πάω αύριο στη συνάντηση με τους 300 και βλέπουμε τι θα κάνουμε με τις ωραίες κοιμωμένες.

    • Ο/Η Billy λέει:

      Οπως μου απάντησε κι ένας φίλος σε ένα σχόλιο που έκανα σε ένα άλλο τοπικό blog και έγραφα πάνω κάτω τα ίδια πράγματα:»Μην τους λες ρε Billy τέτοια πράγματα και κάψουν καμία φλάντζα,αφού το 90% περιμένουν να περάσει η μπόρα και να μπορέσουν να διορίσουν τα παιδιά τους.»

      • Ο/Η anti-anti λέει:

        Θλιβερό…

        • Ο/Η tsilivithras λέει:

          Θλιβερό ξε-θλιβερό είναι ένα μεγάλο κομμάτι της πραγματικότητάς μας και αποδεικνύει πως τα κόμματα τόσα χρόνια λειτούργησαν (και θα λειτουργούν για πάντα) σαν μαγαζιά που πουλάνε βόλεμα και εξυπηρέτηση με αντιπαροχή την ψήφο του πολίτη…ο οποίος με την σειρά του εθίστηκε σε μια ανήθικη κατάσταση όπου το ΔΙΚΟ ΤΟΥ γινόταν σημαντικότερο από της κοινωνίας.

          Χωρίς ρουσφέτια τα κόμματα δεν έχουν πελάτες.
          Και χωρίς πελάτες το προιόν υποβαθμίζεται και οι μαγαζάτορες πρέπει να το κλείσουν και να κάνουν κάτι άλλο.

  4. Ο/Η babis λέει:

    Αν βγει η ΔΑΠ πρώτο κόμμα στις εκλογές πιστεύω ξημερώνουν καλύτερες μέρες γιατί ως γνωστόν αν δεν είσαι πολιτικοποιημένο τσογλάνι, πως να πάει μπροστά αυτός ο τόπος όπως πάει μέχρι τώρα.
    Μου άρεσε πολύ στο video που λέει για τις συντάξεις σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ηλικία, αλήθεια ποιους εννοεί, στους 90 και πάνω;
    Αν είσαι ας πούμε 65 δεν έχεις ανάγκες;
    Αναρωτιέμε καμιά φορά αν ήμουν στη θέση του κάθε ΓΑΠ, ΠΑΠ, ΚΑΠ, ΜΠΑΜ και κάθε μαλακοτάδε, δεν θα μάζευα τα μπογαλάκια μου να την κάνω και να ζήσω μια ζωή ήρεμη και ωραία και να αφήσω τους άλλους μαλάκες να σκοτώνονται.
    Άρα δύο τινά συμβαίνουν:

    1ον. Είναι πολύ μαζόχες και τα γράφουν όλα στα… που δεν έχουν.

    2ον. Είναι τόσο σφιχτά δεμένοι στα πόδια, χέρια, κώλο……. από τα παγκόσμια συμφέροντα και μή (σορος, μορος και πάει λέγοντας) που ούτε καν τους περνάει από το μυαλό.

    Πάντως πέρα από την πλάκα, είναι για λύπηση να βλέπεις αυτά τα παιδιά να χτυπιούνται και να φωνάζουν για τον κάθε Σαμαρά και αν θα βγει η κάθε ΔΑΠ πρώτο κόμμα.
    Όταν τα κόμματα ξεκουμπιστούν από τα πανεπιστήμια ίσως δούμε άσπρη μέρα!!

  5. Ο/Η anarmodios λέει:

    Ρε σεις (κι εγώ μέσα)… πολύ βρίζουμε.

    Αντε το ξέρω οτι είμαστε υπ’ ατμόν όλοι. Αλλά το έχουμε παρακάνει.

    Σαν καρραγωγείς (=μουλαράδες) ακουγόμαστε, που λέγανε και οι παλιοί ευθυμογράφοι.

    Θραξ Αναρμόδιος

    • Ο/Η babis λέει:

      Αναρμόδιε, αν δεν βρίσουμε τώρα πότε θα βρίσουμε όταν γίνουμε Σουηδία (καλό ε;;;).

    • Ο/Η Γιώργος λέει:

      Θράκα,
      ο ατμός μέσα στη χύτρα δεν έχει διέξοδο.
      Αν δεν ανοίξει η βαλβίδα η χύτρα θα σκάσει.
      Άσε που θα καεί και το φαγητό.
      Οι πουλημένοι όπως βλέπεις παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά.
      Αυτή τη φορά η εκτόνωση όμως θα γίνει αλλιώς.

    • Ο/Η γ.κ. λέει:

      Βρίζει κανείς όταν δεν έχει επιχειρήματα, όταν δεν έχει περιορισμένο λεξιλόγιο, όταν είναι πολύ πολύ θυμωμένος, όταν χάνει την ψυχραιμία του και όταν οι τρόποι του είναι χαμηλού ήθους.
      Τώρα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να μη σπαταλάμε τη δύναμή μας σε άσκοπες εκτονώσεις και να περιμένουμε την στιγμή της ΕΚΚΡΙΞΗΣ, που έρχεται σύντομα.
      γ.κ.

    • Ο/Η tsilivithras λέει:

      Θράκα να με συγχωρείς αν παρασύρθηκα αλλά καμμιά φορά δυστυχώς δεν μπορείς να ελέγξεις την οργή σου.

      Δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να καταλάβει ο κοσμάκης τι έκανε λάθος τόσα χρόνια…

      • Ο/Η anarmodios λέει:

        @tsilivithras

        Κι εγώ παρασύρθηκα. Είμαστε ταραγμένοι όλοι.

        Θραξ Αναρμόδιος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.