Η αξ. αντιπολίτευση ετοιμάζει «Ζάππειο» όπου θα μας παρουσιάσει το σχέδιό της για αποπληρωμή του Μνημονίου, όταν όλη η ελλάδα παρακολούθησε από την τηλεόραση την απόδειξη για την προμελέτη της παράδοσης της χώρας στο ΔΝΤ.


Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί πια να επιμένει άλλο στην συνταγματικότητα του Μνημονίου. Την οποία μάλιστα συνταγματικότητα στήριξε από την πρώτη στιγμή, και επιχειρηματολόγησε και υπέρ της. Και για το οποίο Μνημόνιο δεν ζήτησε ποτέ, ως όφειλε, λαϊκό δημοψήφισμα. Η αντι-μνημονιακή (λέμε τώρα) αξιωματική αντιπολίτευση.

Χθες βράδυ, όλη η ελλάδα, παρακολούθησε από την εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου, το λογοκριμένο βίντεο με τον Στρος Καν, ο οποίος δηλώνει πως οι συνεννοήσεις του πρωθυπουργού με το ΔΝΤ, για «παροχή βοήθειας» προς την χώρα, είχαν ξεκινήσει από τον Νοέμβριο με Δεκέμβριο του 2009.

Αυτή βέβαια την πληροφορία δεν είναι δυνατόν να την έχει μία σατιρική εκπομπή και να μην την γνωρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν είναι δυνατόν γιατί η επίμαχη συνέντευξη έχει και πάρα πολύ καιρό που δόθηκε στη δημοσιότητα, στο εξωτερικό. Κάτι άλλο συμβαίνει.

Και αυτό που συμβαίνει είναι πως η αξιωματική αντιπολίτευση επιδιώκει την νομιμοποίηση του Μνημονίου το οποίο τώρα είναι ακόμη ΠΑΡΑΝΟΜΟ, όπως και η δανειακή σύμβαση. Γι’ αυτό και δεν κατήγγειλε από την αρχή το Μνημόνιο ως αντισυνταγματικό, γι’ αυτό και δεν ζήτησε ποτέ σχετικό λαϊκό δημοψήφισμα.

Και έτσι τώρα ετοιμάζεται η αξιωματική αντιπολίτευση για το Ζάππειο 2 (όπως το λένε). Οπου προφανώς θα μας ανακοινώσουν το σχέδιό τους για την αποπληρωμή του χρέους, και του χρέους του Μνημονίου, και άλλα πολύ πολύ αντι-μνημονιακά. Θέλει ένα θάρρος βέβαια να το κάνεις αυτό, όταν όλη η ελλάδα, είδε με τα μάτια της και άκουσε με τα αυτιά της την αλήθεια. Οταν όλη η ελλάδα γνωρίζει πλέον την συμπαιγνία και την προμελέτη. Κι όταν η θέση σου ως αξιωματική αντιπολίτευση είναι να καταγγείλεις αυτή την προμελέτη και την συμπαιγνία και δεν το κάνεις. Θέλει μεγάλο θάρρος.

Αυτή η σιωπή της ΝΔ για την αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου, αυτή η παράλειψή της να ζητήσει δημοψήφισμα για το Μνημόνιο, αυτή η απροθυμία της να καταγγείλει την προμελέτη και τον προσχεδιασμό για τον ερχομό του, εξηγεί την στάση της. Εξηγεί δηλαδή την ΑΠΟΥΣΙΑ της και την απουσία στήριξής της, σε κάθε ομάδα που δέχθηκε τα πυρά αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης του ΠαΣοΚ, και την ΑΠΟΥΣΙΑ της ως αμυντικής δύναμης σε κάθε Μνημονιακή επίθεση που δέχθηκε ο λαός:

Στους φορτηγατζήδες, στο άνοιγμα των «κλειστών επαγγελμάτων», στα κινήματα των διοδίων και του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, στους Κερατιώτες, στις καταιγίδες χημικών και δακρυγόνων που δέχεται ο λαός κάθε που κάνει συγκέντρωση, στους θανάτους της Μαρφιν, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων, στην κατεδάφιση των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων στον ιδιωτικό τομέα, στις «ατομικές συμβάσεις εργασίας», στις μαζικές απολύσεις, στην ανάλγητη στάση των τραπεζών προς τις ανάγκες ρευστότητας της ελληνικής αγοράς, στα λουκέτα των επιχειρήσεων, στις αυτοκτονίες των απελπισμένων, στα συσσίτια και στις διανομές τροφίμων, και σε χίλια δυο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αρνείται τον θεσμικό της ρόλο. Στην ουσία είναι ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ πατριώτες. Συμπολίτευση είναι και όχι αντιπολίτευση. Γι’ αυτό και διαλαλεί την συνταγματικότητα του Μνημονίου, γι’ αυτό και συμφωνεί «επί της αρχής» με τις ιδιωτικοποιήσεις, γι’ αυτό και έχει ψηφίσει πάνω από τα μισά νομοθετήματα αυτής της κυβέρνησης.

Γι’ αυτό και θα κάνει ότι δεν είδε και δεν άκουσε τι μετέδωσε ο Λάκης εψές βράδυ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι μαζί μας πατριώτες. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

Κι όχι Ζάππειο 2, Ζάππειο 42 θα κάνουνε προσπαθώντας να μας πείσουνε πως πετάει ο γάϊδαρος.

Θραξ Αναρμόδιος

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.

23 Responses to Η αξ. αντιπολίτευση ετοιμάζει «Ζάππειο» όπου θα μας παρουσιάσει το σχέδιό της για αποπληρωμή του Μνημονίου, όταν όλη η ελλάδα παρακολούθησε από την τηλεόραση την απόδειξη για την προμελέτη της παράδοσης της χώρας στο ΔΝΤ.

  1. Ο/Η kiki λέει:

    Ποια Ζαππεια 2 και κολοκυθια, βρε παιδια.
    αν εντος της ημερας δεν βγει κανεις απο τα κομματα της αντιπολιτευσης να ζητησει δημοσια την παραπομπη επι Εσχατη Προδοσια ολων των μελων της κυβερνησης , ολων οσων υπογραψαν , κοινως βαλαν τζιφρα, τοτε αλλαζουν πολλα στο σκηνικο του τοπου για ολους τους.
    Καλα εγω ειμαι γραφικη που ξεφωνιζω ενα χρονο τωρα οτι ειναι Προδοτες Κουισλινγκ, στημενο ηταν, με το μικρο μου το μυαλο στα οικονομικα δεν μου εβγαινε το σεναριο, οτι μετα το καλοκαιρι βγηκε περυσι οτι ειναι και Αντισυνταγματικο και Παρανομο, και εχουν βαλει υπογραφες δηλαδη μονο ο ενας ο Παπακωνσταντινου για την πωληση της χωρας, Μονος του και αυτα τα βοδια στην βουλη το ψηφιζουν, ολα ,ολο, δηλαδη τα βοδια δεν φταινε, τα πουλημενα τομαρια , και περιμεναν τωρα , δεν με ενδιαφερουν οι λογοι που δοθηκε στο Λαζοπουλο , με ενδιαφερει να βγουν οι αλλοι οι δημοκρατες και νουνεχεις να τους καταγγειλουν.
    επι Εσχατη Προδοσια.

    • Ο/Η Γιώργος λέει:

      +10000000000 kiki
      Παλιά γελούσα μ’ αυτούς που λένε ότι μας ψεκάζουν. Τώρα όμως δε βρίσκω άλλη δικαιολογία για την ομαδική λοβοτόμηση που έχουν κάνει σ’ ένα ολόκληρο λαό.
      Η άλλη πιθανότητα να συμβαίνει κάτι άλλο, είναι η Αξιωμ. Αντιπ/ση να είναι κι αυτή πουλημένη (όπως σωστά λέει ο Θράκας)…αλλά ο Αντωνάκης μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη!

  2. Ο/Η Billy λέει:

    Οποιος περιμένει κάτι διαφορετικό απο τη Ν.Δ.,πρέπει να είναι το λιγότερο αφελής.Δηλαδή τι να πει ο συνδαιτυμόνας της λέσχης Bilderberg το 1992;Οτι θα κινηθεί εκτός συστήματος;

    • Ο/Η Γιώργος λέει:

      Έλα ντε! Πρέπει να επαναλαμβάνουμε και τα αυτονόητα στην Ελλάδα σήμερα μπας και ξυπνήσουν οι λοβοτομημένοι!

      • Ο/Η anarmodios λέει:

        Γιώργη, τι γίνεται στην Αρτα, τι λέει ο κόσμος στην πόλη και στα χωριά, πως είναι τα πράγματα;

        Και κυρίως τι λένε για ΠαΣοΚ και ΝΔ;

        Θραξ Αναρμόδιος

        • Ο/Η Γιώργος λέει:

          Ανταπόκριση από Άρτα (αποκλειστικά για τον Θράκα)!
          Πατριώτη Θράκα επικρατεί αυτή η περίεργη ησυχία που πιστεύω επικρατεί σ’ όλη την Ελλάδα. Ο κόσμος είναι φοβισμένος μετά από τόση προπαγάνδα που δέχθηκε. Δυστυχώς ξέρω πολλούς, πάρα πολλούς, που παραμένουν κολλημένοι με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έχει παρουσιαστεί αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. (Το ΚΚΕ ασχολείται με το twitter τώρα)! Ο κάμπος έχει εγκαταληφθεί σε μεγάλο βαθμό και σύντομα τα περίφημα πορτοκάλια της Άρτας θα βρίσκονται μόνο σε φωτογραφίες. Λέω σε φίλους ότι κάτι πορτοκαλάκια που έχω σε λίγα χρόνια θα τους τα πουλάω 100 € το ένα! Δυστυχώς πολλοί την πάτησαν και με τα φωτοβολταϊκά. Αν είναι δυνατόν (!) να καταστρέφεις γόνιμο έδαφος για να βάλεις πάνελ! Έλεος! Καταστήματα κλείνουν καθημερινά με ρυθμούς πρωτόγνωρους. Το μόνο χρήμα που κινείται είναι αποκλειστικά οι μισθοί των Δ.Υ.! Και παρ’ όλα αυτά ο κόσμος είναι τόσο εγκλωβισμένος ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που τρελαίνομαι! Θέλουμε μεγάλο διάστημα θεραπείας με ΔΝΤ στην Άρτα για ν’ αλλάξουμε μυαλά…δυστυχώς!
          Καλή λευτεριά Θράκα!

        • Ο/Η anarmodios λέει:

          Πήγα στο χωριό μου στην Ξάνθη, Γιώργη μου, το πάσχα και πάνω κάτω είναι όπως τα λες και εκεί. Μίλησα με πολλούς και έβγαλα ένα συμπέρασμα σαν αυτό που περιγράφεις. Ακόμη και κάποιοι που «μετακινήθηκαν» κάπως και το βλέπουν αλλιώς το πράγμα, δεν έχουν τρόπο να εκφραστούν πολιτικά, και κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουν όταν έρθει η ώρα…

          Χάλι μαύρο είμαστε, αλλά αλλάζουμε. Στις πόλεις η αλλαγή είναι πιο γρήγορη. Πάντα συνέβαινε αυτό. Και ίσως να είμαστε εμείς οι βιαστικοί που περιμένουμε γρήγορα αποτελέσματα. Η κοινωνία έχει τους δικούς της ρυθμούς.

          Θραξ Αναρμόδιος

      • Ο/Η tsilivithras λέει:

        Γιώργο και Θράκα

        Αυτό ακριβώς είναι το κακό που κάνει η απόλυτη νωθρότητα και μη-συμμετοχή της αντιπολίτευσης στα τεράστια προβλήματα του πολίτη και της πατρίδας.
        Να σταματήσουν οι πορωμένοι να ζαλίζουν τους αντισυστεμικούς με π@π@ριες περί «αποχής» και «συμμετοχής» και να ζητήσουν τα ρέστα από τον Αντωνάκη που κάθεται και χαζεύει ενώ θα πρεπε ήδη να έχει μαζέψει όλους τους Έλληνες κάτω από ένα πατριωτικό σύνθημα και την ανάγκη για απελευθέρωση της πατρίδας από την κατοχή των τοκογλύφων και των ΓΑΠ-ικών αντιπροσώπων τους.

        Η τσιμουδιά και η ακινησία όλων οφείλεται στο ότι κοιτάνει από την μια την καταστροφή του ΓΑΠ και από την άλλη την ΠΛΗΡΗ απάθεια της αντιπολίτευσης.
        Πλήρη απάθεια.
        Πλήηηηηηηρη απάθεια παιδιά…μην την ψάχνετε.
        Θα ζωγράφιζαν με κιμωλία σε υγρούς τοίχους οι απατεώνες αν η αντιπολίτευση έκανε εδώ και ΜΗΝΕΣ αυτό που έπρεπε μαζεύοντας τον κόσμο κάτω από την συστεμική της ομπρέλα (αν ήθελε).

        Δεν θέλουν.
        Κάθονται και βλέπουν τον κόσμο που τους κοιτάει αποχαυνωμένος γιατί γκρεμίζεται μπροστά του ότι πίστεψε πολιτικά εδώ και 40 χρόνια.
        Αυτοί φταίνε κι όχι ο κοσμάκης που πάει να περισώσει ότι μπορεί.

        • Ο/Η Γιώργος λέει:

          «Θα ζωγράφιζαν με κιμωλία σε υγρούς τοίχους οι απατεώνες…» Θεός!
          Τσιλιβίθρα, φταίει κι ο κοσμάκης κι αν θες η πιο νέα γενιά που ενημερώνεται με διάφορους τρόπους κι όχι μόνο από τα βοθροκάναλα. Εγώ είμαι σχεδόν 42 χρονών κι όταν πρωτόδα το Deptocracy το κατέβασα από torrent, το έγραψα σε δέκα κόπιες και τις χάρισα για να δει ο κόσμος κάτι διαφορετικό από αυτά που σερβίρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Τι κάνουν όλα αυτά τα παιδάκια που σερφάρουν στο διαδίκτυο μόνο στο facebook, στο youtube και στο twitter και δεν διαβάζουν ένα (1) άρθρο για την οικονομία, την πολιτική, τον πολιτισμό; Δε μιλάω για τα δεκαεξάχρονα (που κι από αυτά έχω απαιτήσεις πια), αλλά για τους 2ο και πάνω.
          Παιδιά, το πρόβλημα είναι τόσο βαθύ πια, που μερικές φορές που σκέφτομαι μερικά πράγματα, τρομάζω κυριολεκτικά!

        • Ο/Η tsilivithras λέει:

          Φίλε Γιώργο οι πιτσιρικάδες μας φταίνε;;;;
          Εδώ σιχάθηκα να βλέπω χρόνια τώρα 30+ άτομα να φέρονται σαν αιώνιοι 17ρηδες κυνηγώντας πιπίνια και «γούστα» στα μπουζούκια λες και η ζωή αρχίζει και τελειώνει στο βρακί της τραγουδιάρας…
          Οι δε γυναίκες πάσχουν από πολύ προχωρημένο σύνδρομo «sex & the city» σου λέω…τόσο που ανάγκασαν ολόκληρο τηλεοπτικό κανάλι να φτιάξει δικιά του παραγωγή με 5 ξεκ*λιάρες να ζούνε το απόλυτο Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.

          Φίλε Γιώργο, έχουν χ*σει πάνω στην ζωή μας το πήραμε χαμπάρι;;;;
          Κάθε τι αληθινό, όμορφο, ουσιαστικό στη ζωή είτε αποκρύπτεται είτε απαξιώνεται είτε διακωμωδείται.
          Κάθε τι άχρηστο και ελεεινό αποθεώνεται.

          Πως να μην γίνει ο νέος άνθρωπος κυνικός και αμέτοχος στην κοινωνία του;;;;
          Του έδωσαν τίποτα στέρεο και αληθινό για να πιαστεί;;;

          (από την άλλη με γυρνάνε τα μυαλά που 20κάτι-δες δεν ξέρουν να μιλάνε και να γράφουν σωστά Ελληνικά, άσε που πάνε σε συνέντευξη για δουλειά μασώντας μαστίχα και σου μιλάνε στον ενικό…o tempora o mores…)

  3. Παράθεμα: Η αξιωματική αντιπολίτευση επιδιώκει την νομιμοποίηση του Μνημονίου

  4. Παράθεμα: Η αξ. αντιπολίτευση ετοιμάζει “Ζάππειο” όπου θα μας παρουσιάσει το σχέδιό της για αποπληρωμή του Μνημονίου, όταν όλη η ελλάδα παρακολούθη

  5. Παράθεμα: Η αξ. αντιπολίτευση ετοιμάζει “Ζάππειο” όπου θα μας παρουσιάσει το σχέδιό της για αποπληρωμή του Μνημονίου, όταν όλη η ελλάδα παρακολούθη

  6. Ο/Η tsilivithras λέει:

    Άιντε ρε Έλληνες και σωθήκαμε…

    ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕ…(εεεε συγνώμη) ΔΕΟΣ ετοιμάζει η ΝΔ με την Επανεκίνηση του Ζαππείου ΙΙ…

    Επανεκίνηση λέει ο κος Σαμαράς…

    Οικονομοτεχνικές μελέτες του κ*λου τη στιγμή που έχουμε νεκρούς από επιθέσεις λαθρο-ορκ και ημιθανείς από επιθέσεις της Ελληνική αστυνομίας;;
    Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε όταν ο Έλληνας ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ να ακούσει μια κουβέντα ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ για την κοινωνία από το στόμα της αντιπολίτευσης;;
    Ναχαμε-ναλεγαμε οικονομικίστικα τερτίπια τη στίγμή που η Ελλάδα όλη βράζει και θρηνεί περιουσίες, ανθρώπους και Εθνική Ανεξαρτησία;;;;;

    Καμμιά κουβέντα περί Ελληνοκεντρικής εξωτερικής πολιτικής;;;;…ουδέν νεότερον
    Καμμιά κουβέντα περί της ΕΜΦΑΝΩΣ εγκληματικής λαθρομετανάστευσης;;;…ουδέν νεότερον
    Καμμιά κουβέντα περί της ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;;…ουδέν νεότερον

    Ααααα ναι ξέρω ξέρω…έλα ρε συ tsili ο άνθρωπος θα μιλούσε για οικονομικό πρόγραμμα δεν γινόταν να βγάλει ολόκληρο προεκλογικό ανακοινωθέν…

    Εντάξει ρε μάγκες…πες ότι το χαψα…για να σας ρωτήσω λοιπόν ρε μάγκες επί των οικονομικών…:

    ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ;;;;;

    ΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕΕΕΕΕ;;;;ΔΕ ΑΚΟΥΣΑΑΑΑΑ….

    (Κοκοκο…κο…κοκο…κοκοκο…βρε κανένα κοτέτσι θα χει εδώ δίπλα και βρώμισε κοτίλα….)

    Ολος ο κόσμος βράζει μέσα από το άδικο που βιώνει οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά και εθνικά.
    Όλος ο κόσμος έχει τρελαθεί να βλέπει το γείτονά του να σφάζεται και την αστυνομί που δεν μπορεί να αποσοβήσει το έγκλημα να χτυπάει τον Έλληνα και να του ανοίγει το κεφάλι.
    Τα γεγονότα όλον αυτόν τον καιρό αλλά και η αδιάκριτη πλέον οργή του Έλληνα έδιναν ένα πάρα πολύ καλό άλλοθι στον Σαμαρά για άμεση και κατά μέτωπο «επίθεση» στην προδοτική κυβέρνηση.
    Τον είδατε εσείς να επιτίθεται σε κανέναν;;;;
    Ή μήπως το αστειάκι περί εκλογών/αρνιών/Πάσχα το πήρε κανείς στα σοβαρά;;;

    Αν ο ΓΑΠ φοβάται τις εκλογές μια φορά τότε ο ΣΑΜ τις φοβάται 10.
    Είχε από πέρσυ ευκαιρίες να πάρει τον λαό πίσω του.
    Σήμερα πιο πολύ από τον Σεπτέμβριο.
    Τι έκανε;;Ζήτησε από τις τράπεζες να εγχύσουν το 20% των εγγυήσεων στην αγορά…!!!!ΩΠΑ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕΣ…ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΑΜ ….ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΒΡΑΚΙ 100 ΚΙΛΑ…!!!!

    Όλος ο κόσμος ουρλιάζει από την τραγωδία του μνημονίου ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΚΑΝ και ο ΣΑΜ ψάχνει τρόπους να φτιάξει μείγματα και μαγειρικές ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ για να μην χάσουν οι τοκογλύφοι δεκάρα…

    Εδώ ο κόσμος καίγεται βαρκούλες αρμενίζουν.

    • Ο/Η tsilivithras λέει:

      Ξυπνάτε Έλληνες.Ξυπνάτε.
      Για εμάς έχει μαχαιριές, μπουνιές, ξύλο, δακρυγόνα, φόρους, «απογραφές» και φόρους μέχρι θανάτου.
      Για τους λαθρο έχει ΜΚΟ και αριστερούς χλιδάνεργους υπερασπιστές του κ*λου.
      Για τους πολιτικούς έχει μίζα και βόλεμα και αραλίκι κι αν ποτέ ζοριστούνε έχει «πολιτικό χρόνο».

      Έτσι είναι.Κάνε τον Κινέζο Αντωνάκη.Κάντε όλοι τη δουλίτσα σας να βολευτείτε και ποιος την γ*μάει την Πατρίδα.Τι μας βόλευε τώρα;;;Να κάνουμε την ΠΑΠΙΑΑΑΑΑ…ε δεν μπορείς να πεις…μια χαρά τα βολέψαμε εεεε Αντωνάκη μου;;;;
      Ποιοι νεκροί και ποιοι Έλληνες και ποια Δημοκρατία τώρα μωρέ;;;
      Εμείς έχουμε Επανεκίνηση και «οικονομικό μείγμα»…
      Με τους Έλληνες θα ασχολούμαστε τώρα;;;;

      ….

      Ρουφάτε αριστερο-δεξιο παραμύθι σαν πρέζα καλόπαιδα.
      Ρουφάτε να μην σβήσει το ντουμάνι και αμάν τι θα κάνουμε μετά άμα καθαρίσει ο τόπος…

      Γίδια.

  7. Ο/Η χρηχα λέει:

    Όχι και γίδια φίλε τσίλι….μας προσβάλλεις….

    Προβατάκια , άβουλα, που μυρίζονται το αίμα απ’το σφαγείο περιμένοντας την σειρά τους και τρελαίνονται στο βέλαγμα….έχεις δει πως κάνουν όταν μυρίσουν το αίμα του σφαγείου; το πιο χαρακτηριστικό τους είναι ότι γουρλώνουν τα μάτια….το ότι βελάζουν δεν είναι και σίγουρο….όχι πάντα…
    Ε κι εμείς γουρλωμένα τα έχουμε τα ματάκια μας….δεν το βλέπεις;
    μας αδικείς…..

    Το ζήτημα αν θα πάμε στις εκλογές το αφήνουμε στην κρίση του ΓΑΠημένου σωματείου;
    Κάνουμε κι αστειάκια….
    Το κρίσιμο θέμα , να πάμε σε εκλογές και να απαλλαγούμε από τους ΓΑΠημένους το κάναμε γαργάρα….πόσο δίκιο έχεις τσίλι….αν φοβάται ο ΓΑΠ μία τις εκλογές (εδώ που τα έφτασε τα πράγματα μάλλον αυτός θα παρακαλάει), ο Σαμαράς τις φοβάται δέκα….

    • Ο/Η tsilivithras λέει:

      Φίλε χρηχα το ότι δεν ζητάει εκλογές σημαίνει πολλά πράγματα ένα εκ των οποίων μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί εναντίον των αυλικών του και είναι το εξής απλό:

      ακόμα κι αν πιστεύουν οι συστεμικοί ότι η «συμμετοχή» σώζει, προφανώς δεν το συμμερίζεται και ο αρχηγός τους…

      Το είπε πριν μήνες…»θα έρθει καιρός που θα παρακαλάει ο λαός να αναλάβει η ΝΔ»…και τελικά αυτό ακριβώς φοβάμαι.
      Ότι δλδ η κατάσταση εκτραχύνεται τόσο πολύ από την προδοτική κυβέρνηση ΓΑΠ που ΗΔΗ μπαίνουμε σε φάση «παρακαλετού»…που σημαίνει πως ΟΤΙ ΚΕΝΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ο Έλληνας θα το καταπιεί προκειμένου να σώσει το σπιτάκι του.

      Και αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε πιστεύω πως αυτό «διαπραγματεύτηκε» ο ΣΑΜ και γι αυτό δεν «επιτίθεται» στους μνημονιακούς.
      Ότι δλδ «καβαντζώθηκε» από τις εξελίξεις και δεν χρειάζεται να κάνει επιθετική αντιμνομονιακή πολιτική πράγμα που συμφέρει όλους τους…και τους μεν και τους δε.

      Σκέψου το λίγο και πες μου αν κάνω λάθος ή όχι.

  8. Ο/Η anarmodios λέει:

    Ούτε καν εκλογές δεν ζήτησε η ΝΔ σήμερα στο Ζάππειο. Μα τι μας το παρουσιάζει τότε το πρόγραμμά της; Τι δεν καταλαβαίνω;

    Κι αν δεν έχει το κουράγιο να ζητήσει εκλογές, θα έχει το κουράγιο να διαπραγματευτεί το Μνημόνιο με τους διεθνείς τοκογλύφους;

    Μια κουβέντα για την διαφθορά δεν ακούσαμε. Για τιμωρία των ενόχων. Για αυτοκριτική. Λόγια…

    Λόγια. Τα λόγια είναι εύκολα και τζάμπα. «Λεφτά υπάρχουν», «επανεκκίνηση του κράτους», «πόλεμος στους νταβατζήδες»…

    Με βάση τι δεσμεύονται αυτοί οι άνθρωποι απέναντί μας; Με την «πολιτικη ευθύνη»;

    Αντε να κάνουμε reboot την χώρα. Κι αν δεν πετύχει τι κάνουμε μετά; Πάμε σε safe mode; Ας κάνουμε format από τώρα να είμαστε σίγουροι λέω εγώ. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Γεμίσαμε bad sectors. Οπως το πάμε θα χτυπήσει ο δίσκος όλος.

    Format και setup από την αρχή.

    Θραξ Αναρμόδιος

  9. Παράθεμα: Η στάση της ηγεσίας της ΝΔ και του προέδρου της ήταν από την αρχή ως τώρα μια συνεπής στάση κρυπτο-μνημονιακού υποστυλώματος, που δεν μπορού

  10. Παράθεμα: Η στάση της ηγεσίας της ΝΔ και του προέδρου της ήταν από την αρχή ως τώρα μια συνεπής στάση κρυπτο-μνημονιακού υποστυλώματος, που δεν μπορού

  11. Παράθεμα: Η στάση της ηγεσίας της ΝΔ και του προέδρου της ήταν από την αρχή ως τώρα μια συνεπής στάση κρυπτο-μνημονιακού υποστυλώματος, που δεν μπορού

  12. Παράθεμα: Η στάση της ηγεσίας της ΝΔ και του προέδρου της ήταν από την αρχή ως τώρα μια συνεπής στάση κρυπτο-μνημονιακού υποστυλώματος, που δεν μπορού

  13. Ο/Η ntina λέει:

    Κάλα ναι κι εγώ τηρώ μια κριτική στάση απέναντι στα φωτοβολταικα πάρκα …Δεν είμαι κατά, καθώς θα κάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά θα πρέπει να προβληματιστούμε σχετικά με τις εκτάσεις γης στις οποίες θα εγκατασταθούν αυτά τα πάρκα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.