Ο φόβος της κακοποίησης από τα ΜΑΤ είναι ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν κατεβαίνει ΟΛΟΣ ο ελληνικός λαός στις συγκεντρώσεις.


Αν δεν υπήρχε ο φόβος της βάρβαρης κακοποίησης και του σακατέματος από τα ΜΑΤ, ο λαός θα είχε δώσει λύση στα «πολιτικά αδιέξοδα» της χώρας και του πολιτικού συστήματος, μέσα σε μερικές ώρες. Είναι μόνο ο φόβος της κακοποίησης και του σακατέματος από τα ΜΑΤ που κρατάει τον ελληνικό λαό στο σπίτι. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει.

Το Σύνταγμά μας (άρθρο 1, παρ. 2) λέει πως «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και πως (άρθρος 1, παρ. 3) «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα

Ομως οι εξουσίες μπορεί μεν να πηγάζουν όλες από τον λαό, κατά το μαγειρεμένο από το πολιτικό σύστημα Σύνταγμά μας, αλλά ΟΥΤΕ υπέρ του λαού υπάρχουν, ούτε ασκούνται όπως το Σύνταγμα ορίζει. Ακριβώς το αντίθετο γίνεται.

Οι εξουσίες που πηγάζουν από τον μοναδικό ιδιοκτήτη της εξουσίας, τον λαό, ασκούνται υπέρ της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου και υπέρ των συμμάχων τους, των διεθνών τοκογλύφων. Και εις βάρος του λαού. Και αυτό γίνεται με την βία. Γίνεται με την βία της επιλεκτικής εφαρμογής μαγειρεμένων νόμων. Αλλά κυρίως γίνεται με την φυσική βία. Με την φυσική βία που οι άνδρες των ΜΑΤ ασκούν στον λαό.

Τα ΜΑΤ εμποδίζουν την εφαρμογή του Συντάγματος από τον ελληνικό λαό.

Τα ΜΑΤ είναι ο στρατός κατοχής της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία ελέγχει το πολιτικό σύστημα. Τα ΜΑΤ είναι ο στρατός κατοχής των διεθνών τοκογλύφων. Τα ΜΑΤ είναι ο τρομοκράτης του ελληνικού λαού. Τα ΜΑΤ είναι οι δυνάμεις κατοχής που κρατούν τον ελληνικό λαό σκλαβωμένο. Τα ΜΑΤ είναι ο εχθρός του ελληνικού λαού. Ο εχθρός του λαού.

Η ηγεσία της αστυνομίας, οι αξιωματικοί και οι άνδρες των ΜΑΤ, και όσοι «πολιτικοί προϊστάμενοί» τους, τους δίνουν εντολές να σακατεύουν τον λαό και να τον ψεκάζουν με απαγορευμένα χημικά, καθώς και οι εισαγγελείς που «επιβλέπουν» (αυτό που το βάζεις;), ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Εγκληματούν εναντίον του λαού. Και το ότι «ακολουθούν εντολές» δεν αποτελεί κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

Η απελπισία και η ανέχεια έχει απλωθεί στην συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Κι όμως ο λαός δεν κατέβηκε ακόμα σύσσωμος να δείξει στις συγκεντρώσεις την δύναμή του. Από φόβο και μόνο. Ο μόνος λόγος είναι οτι νιώθει φόβο και τρόμο απέναντι στα ΜΑΤ. Και κανένας άλλος.

Και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Δεν είναι δυνατόν τα ΜΑΤ, αυτός ο στρατός κατοχής των ολιγαρχών του πλούτου και των διεθνών τοκογλύφων, να εμποδίζει τον ελληνικό λαό από το να ασκήσει το Συνταγματικό του δικαίωμα. Την Συνταγματική του κυριαρχία.

Ο φόβος των ΜΑΤ πρέπει να εκλείψει.

Τα ΜΑΤ πρέπει να φοβούνται τον λαό. Και όχι ο λαός τα ΜΑΤ.

Εδώ δεν πρόκειται για «μέτρα τάξης» σε κάνα γήπεδο. Εδώ πρόκειται για το αύριο και το μέλλον ενός ολόκληρου λαού.

Οσοι λοιπόν πήγατε στρατό, και ειδικά στο πεζικό, και ξέρετε τι σημαίνει «κάνω αέρα», ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αν δεν ξέρετε ρωτήστε. Βάλτε τις φωνές. Εκεί κάπου μες το πλήθος των διαδηλωτών θα βρείτε πολλούς έφεδρους αξιωματικούς και έφεδρους υπαξιωματικούς του πεζικού.

Αυτοί ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Ζητείστε τους να το κανουν.

Αυτοί ξέρουν τι σημαίνει αντεπίθεση και έφοδος. Συντεταγμένη. Τι σημαίνει παράταξη. Τι σημαίνει μέτωπο και τι σημαίνει κέρας. Τι σημαίνει γραμμή εφόδου.

Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από φόβο, απέναντι στην πολιτική της οικονομικής σκλαβιάς και της λεηλασίας. Και να την ανατρέψει.

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ο φόβος της κακοποίησης από τα ΜΑΤ είναι ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν κατεβαίνει ΟΛΟΣ ο ελληνικός λαός στις συγκεντρώσεις.

 1. Ο/Η Ενας που ξέρει... λέει:

  MAT = KAT
  (Μονάδες Αυτοπροστασίας Τραπεζιτοτοκογλύφων)

 2. Ο/Η rea λέει:

  Δυστυχώς τα ΜΑΤ δεν είναι ο μόνος λόγος που δεν κατεβαίνει ο κόσμος στις διαδηλώσεις. Αυτό που εγώ τουλάχιστον εισέπραξα από φίλους και γνωστούς είναι μια απέραντη απογοήτευση και η πεποίθηση πως ό,τι και να κάνει ο απλός κόσμος, όσο και να διαμαρτυρηθεί δεν πρόκειται να τον ακούσει κανείς. Και για να είμαι ειλικρινής το πιστεύω κι εγώ πια εκ του αποτελέσματος. Η μόνη λύση θα ήταν να ακούσουν οι βουλευτές τον κόσμο που τους εξέλεξε και να μην ψηφίσουν το μνημόνιο. Η άλλη λύση θα ήταν να γίνει καταγγελία στη Βουλή και στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια για αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, από τα κόμματα που έλεγαν τουλάχιστον ότι διαφωνούν. Και αφού δεν το έκαναν τα κόμματα, θα μπορούσαν να το κάνουν οι έλληνες δικαστές μαζί με καθηγητές συνταγματολόγους και να εκδώσουν και εντάλματα σύλληψης για όσους το υπέγραψαν για προδοσία της πατρίδας. Αυτό το τελευταίο πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και τώρα.

 3. Ο/Η Γιώργος Π λέει:

  6 μέρες τώρα,κανείς δε θελει ν’αναλάβει το υπουργειο προ.πο. & το πολιτικό κόστος για το ξύλο που θα πεσει τον επομενο καιρό.. Και μιλάμε για ανθρώπους που δεν ίδρωσε το αυτί τους στη πιο βίαιη καταστολή των τελευταίων 40 χρόνων (αυτή των τελευταίων 12 μηνών).

  Φανταστείτε τι μας περιμένει… Όλοι προετοιμασμένοι λοιπόν, την 25η Μαρτιου να καταλάβουμε Σύνταγμα κ καθεστωτικά ΜΜΕ. Δεν πάει άλλο! Δημοκρατική Επανασταση!

 4. Ο/Η Γιάννης λέει:

  θυμήθηκες τα ματ, σωστά ξέχασες και τους αντιεξουσιαστές. ΜΙΑ, MIA φορά δεν κατάφεραν, λόγω των περιστάσεων, να ανακατευτούν σε ξέσπασμα οργής του κόσμου, στην 28η οκτωβρίου, και έπεσε η κυβέρνηση. αυτοί οι κρυφο-ασφαλίτες, πράκτορες ή μισότρελλοι, είναι το καλύτερο στήριγμα του κάθε δοτού πρωθυπουργού.

 5. Ο/Η popaia λέει:

  Ο Γιάννης έχει απόλυτο δίκιο. Εδώ δεν υπάρχει κράτος, είναι σκέτο παρακράτος των νταβάδων, διεθνών κι εγχώριων. Οι μπάτσοι χρησιμοποιούνται σαν άλλοθι για να στήνονται οι προβοκάτσιες και να ματαιώνονται οι διαδηλώσεις. Εν συνεργασία προφανώς με τ’ ανώτερα κλιμάκια της Αστυνομίας. Πάντως χωρίς «αντιεξουσιαστές»-προβοκάτορες διαδήλωση δεν διαλύεται, ξύλο και χημικά δεν πέφτουν κι ο κόσμος μπορεί να διαμαρτυρηρηθεί, όρα και 28η Οκτωβρίου.
  Όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό μετά από τόσα χρόνια και μετά από τη Μαρφίν, ή πολιτικά αναλφάβητος είναι ή ανήκει στο….χώρο και παπαγαλίζει τα αντιμπατσικά τσιτάτα ή είναι ινστρούχτορας και τα παίρνει από τον Σόρος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s