Ο ψευδο-υπουργός τρομοκρατεί πολίτες, δημάρχους και δικαστές.


Τα δικαστήρια είναι τα μόνα όργανα στα οποία ανέθεσε ο ελληνικός λαός να απονέμουν δικαιοσύνη στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. Ακόμα και σε περιπτώσεις αντιδικίας μεταξύ πολιτών και δημοσίου. Οπως αυτή με το παράνομο τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέ τον λογαριασμό της ΔΕΗ, παρανόμως.

Ο, έτσι κι αλλιώς, παράνομος «υπουργός», μιας παράνομης «κυβέρνησης», που διαφεύγει ακόμη την σύλληψη επειδή τους την χαρίζει για δικούς του άγνωστους λόγους ο τωρινός εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και τα λοιπά αρμόδια όργανα, προσπαθεί να τρομοκρατήσει πολίτες, δημάρχους και δικαστές. Είναι η συνήθης φιγούρα που κάνουν οι εκτός νόμου προς τους φιλήσυχους και νομοταγείς πολίτες.

Ιδού τι λέει στην ανακοίνωσή του ο ψευδο-υπουργός: «Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.»

Και επισείει ο παράνομος «υπουργός» της παράνομης «κυβέρνησης» τον φόβο του δικηγόρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, το οποίο δεν είναι παρά ο δικηγόρος του δημοσίου, και που φυσικά δεν είναι ούτε δικαστικό, ούτε νομοθετικό αλλά ούτε και εκτελεστικό όργανο.

Το θλιβερό είναι πως οι ηγεσίες τριών κομμάτων και ο θεωρούμενος ως «Πρόεδρος της Δημοκρατίας», με το τελευταίο επαίσχυντο και ανόσιο πραξικόπημα τους της κατάλυσης του Συντάγματος και του πολιτεύματος, συγκρότησαν αυτή την παράνομη «κυβέρνηση» που μόνο σκοπό έχει και φιλοδοξία να είναι ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και όχι υπηρέτης του ελληνικού λαού.

Υπομονή έλληνες.

Θα τους συλλάβουμε και θα τους δικάσουμε.

Μαζί και αυτόν τον ευτραφή κύριο που νομίζει πως είναι υπουργός.

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisement
This entry was posted in Επικαιρότητα, Πολιτική. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ο ψευδο-υπουργός τρομοκρατεί πολίτες, δημάρχους και δικαστές.

  1. Ο/Η ατακτος λέει:

    Δεν τους ενδιαφέρουν τα ήθη μας, δεν δίνουν δεκάρα για το μίσος μας. Θέλουν βασικά να μας ξεφτιλίσουν, να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα εις βάρος μιας χώρας όπως η δική μας. Οι γραπτές εγγυήσεις που ζητά από τον Αντώνη Σαμαρά ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών για την εκταμίευση της 6ης δόσης, είναι ό,τι πιο ατιμωτικό έχει ζητηθεί από Έλληνα Πολιτικό Ηγέτη : Και ταυτόχρονα είναι δηλωτικές του ποταπού χαρακτήρα τους, της πλεονεξίας που τους οδηγεί να μην αρκούνται στην παράδοση της χώρας , αλλά να θέλουν και την δημοσιοποίησή της με τον ίδιο τρόπο που οι καθαιρέσεις στρατιωτικών γίνονταν κάποτε δημόσια….

    Όταν οι Ναζήδες υποχρέωσαν το 1941 τους υπερασπιστές των οχυρών Ρούπελ σε παράδοση, παρουσίασαν όπλα στους παραδομένους , που πριν λίγες ώρες απειλούσαν τη ζωή τους….Αυτοί σαν νεοναζήδες είναι χειρότεροι των ναζήδων.

    Είναι σιχαμένοι, αηδιαστικοί, είναι ό,τι μου έλεγε η μητέρα μου ότι ήταν επί Κατοχής 1941-44: Δηλαδή γουρούνια. Αλλοίμονο αν ο Σαμαράς υπογράψει τη δήλωση που του ζητάνε. Θα είναι ντροπή για όλους μας…

  2. Ο/Η ΒΛ λέει:

    Ψόφα τούρκογλου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.