Η συμπαιγνία των ηγεσιών ΠαΣοΚ και ΝΔ θα αποκαλυφθεί από τον βίαιο τρόπο με τον οποίο ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον λαό, που όπου νάναι θα χυμήξει στους δρόμους μανιασμένος από την εξαθλίωση και την πείνα.


Ο λαός στη Θεσσαλονίκη, μα και στις άλλες πόλεις, δεν ζήτησε να ματαιωθεί η παρέλαση. Ο λαός στην Θεσσαλονίκη, μα και στις άλλες πόλεις, έδειξε με το γιούχα του πως θεωρεί τις πολιτικές και τις λοιπές ηγεσίες του, ανάξιες. Ανάξιές του.

Ο λαός στη Θεσσαλονίκη, μα και στις άλλες πόλεις, δεν επιτέθηκε σε κανέναν θεσμό. Αλλά στα πρόσωπα εκείνα που θεωρεί ως ανάξια να υπηρετούν τους θεσμούς του. Ο λαός έδειξε τις διαθέσεις του και την συλλογική του ομογνωμία στις παρελάσεις της 28ης Οκτωμβρίου. Και ουσιαστικά ο λαός μετέβαλλε τις παρελάσεις σε μια γιγαντιαία γενική του συνέλευση.

Ολος ο λαός ήταν εκεί. Δεξιοί και αριστεροί. Τέτοια λαϊκή ομοψυχία δεν την βλέπουμε συχνά, κι ας μιλάει για διχασμένους ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο λαός μας τους είπε θαρρετά πως είναι ανάξιοι. Και τους ζήτησε να φύγουν από τις εξέδρες γιατί δεν θέλει να τον αντιπροσωπεύει κανένας ανάξιος.

Ο λαός μας έχει λοιπόν συμφωνήσει επάνω σε ένα κορυφαίο ζήτημα: πως το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικές, τουλάχιστον, ηγεσίες είναι ανάξιές του. Πως οι πολιτικές του ηγεσίες αυτές προετοίμασαν την εξαθλίωση που όλοι μας ζούμε. Από χρόνια. Χρόνια πολλά. Πως οι ηγεσίες αυτές έφεραν την καταστροφή και την εξαθλίωση ή δεν την εμπόδισαν. Πως τελικά οι ηγεσίες αυτές ΔΕΝ είναι με το μέρος του λαού και τα συμφέροντά του. Πως οι ηγεσίες αυτές είναι εναντίον του λαού. Πως εντέλει οι πολιτικές ηγεσίες αυτές ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για τον λαό και τα συμφέροντά του.

Σε όλα αυτά οι κύριοι των ηγεσιών του πολιτικού συστήματος και της κοινωνίας, γνωρίζουν πως υπάρχει μια τεράστια λαϊκή ομοψυχία. Το γνωρίζουν μια και ξοδεύουν πολλά από τα λεφτά που τους δίνουν ως δάνεια οι φίλοι τους οι τραπεζίτες, σε κρυφές δημοσκοπήσεις. Καταχρηστικά δάνεια που παίρνουν με αντίκρυσμα την μελλοντική δημόσια κομματική επιχορήγηση που τους πληρώνουμε. Εμείς τους την πληρώνουμε.

Αυτή την περίοδο ο λαός μας είναι όλος μαζί. Κι αυτό είναι βέβαια πολύ επικίνδυνο για τα συμφέροντά των πολιτικών ηγεσιών και για τα συμφέροντα, πολιτικά και οικονομικά, εκείνων που τους ελέγχουν με κάθε τρόπο.

Δηλαδή αν υπάρχει ένας διχασμός, είναι ο διχασμός ανάμεσα στον λαό και την πολιτική του ηγεσία. Ο μεν λαός, σύμπας και μονοιασμένος, θεωρεί την πολιτική του ηγεσία ΑΝΑΞΙΑ, η δε ηγεσία ομονοούσα θεωρεί τον λαό ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας θεωρεί τον λαό πολύ επικίνδυνο πλέον για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί αλλά και για την επιβίωσή της. Και όχι φυσικά επικίνδυνο για την «δημοκρατία», που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει. Και άλλα τέτοια παραμύθια που διαδίδει.

Οπως είναι ο λαός μονιασμένος, αριστεροί και δεξιοί, επάνω στο ζήτημα της ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑΣ των πολιτικών του ηγεσιών, και στέκεται ενάντια στις ηγεσίες του, έτσι και οι πολιτικές ηγεσίες, αριστεροί και δεξιοί, δηλαδή και ΠαΣοΚ και ΝΔ, είναι μονιασμένοι απέναντι στον κοινό κίνδυνο που διατρέχουν από τον λαό.

Γι’ αυτό ξαμολάνε τους κονδυλοφόρους και τους παπαγάλους τους στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο. Στα ΜΜΕ και τα ιστολόγια και του ΠαΣοΚ και της ΝΔ. Προσπαθώντας να παρουσιάσουν με διαφορετικό νόημα την μεγαλειώδη και μονοιασμένη στάση του λαού που τους ΑΠΑΞΙΩΣΕ και τους ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ έμπρακτα στις παρελάσεις.

Οι πολιτικές ηγεσίες είναι φυσικά μονοιασμένες και σε ένα σωρό άλλα ζητήματα. Και κυρίως είναι μονοιασμένοι στο πως πρέπει ο λαός και μόνο ο λαός να πληρώσει την κρίση που δημιούργησαν εκείνοι για λογαριασμό των σκοτεινών και φανερών αφεντικών τους. Γι’ αυτό και μονοιασμένοι, ΠαΣοΚ και ΝΔ, καταψήφισαν την πρόταση νόμου που έγινε για λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους. Γι’ αυτό και μονοιασμένοι έχουν νομοθετήσει την ασυλία τους βρωμίζοντας Σύνταγμα και νόμους με την ανόσια εξαίρεσή τους από την ισονομία. Γι’ αυτό και μονοιασμένοι παρέχουν πολιτική κάλυψη στους ΥΠΟΠΤΟΥΣ και στους ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ με τους οποίους είναι ΤΙΓΚΑ τα κόμματά τους.

Γι’ αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσουν για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή να την εφαρμόσουν. Διότι τότε ο λαός, και όχι εκείνοι, θα έχει το πάνω χέρι.

Είναι μια συμπαιγνία που μόνο όσοι δεν θέλουν να την δουν, δεν την βλέπουν. Και πάει πολύ βαθιά. Και μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Μια και η πολιτική ηγεσία θεωρεί πως εκείνη μόνη είναι «ο εγγυητής της τάξης» στην χώρα. Και τα χει και μαγειρεμένα όλα. Σύνταγμα και νόμους. Κι όλα τα πόστα πιασμένα.

Η συμπαιγνία των ηγεσιών ΠαΣοΚ και ΝΔ θα αποκαλυφθεί από τον βίαιο τρόπο με τον οποίο ετοιμάζονται αυτές οι ομονοούσες ηγεσίες να αντιμετωπίσουν τον λαό, που όπου νάναι θα χυμήξει στους δρόμους μανιασμένος από την εξαθλίωση και την πείνα.

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisement
This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

19 Responses to Η συμπαιγνία των ηγεσιών ΠαΣοΚ και ΝΔ θα αποκαλυφθεί από τον βίαιο τρόπο με τον οποίο ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον λαό, που όπου νάναι θα χυμήξει στους δρόμους μανιασμένος από την εξαθλίωση και την πείνα.

 1. Ο/Η Κλεισθένης λέει:

  Φίλε Θράκα προβληματίσου.
  http://ideopigi.blogspot.com/2011/10/video.html

 2. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ λέει:

  Οι γιωργάκης καί αντωνάκης,είναι ενεργούμενα τών αμερικανών.
  Ο εκλεκτός ,ώς άνω,κλεισθένης αντί νά επιδιώκει τόν εξοστρακισμό καί τών δύο,παραπέμπει
  δίκην δημοδιδασκάλου περασμένου αιώνος,σέ απειλητικές υποδείξεις τού τύπου..ΚΟΙΤΑ
  ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ…ώστε νά ανορθώσει μέ φρίκη τίς τρίχες όλων μας.
  Γιά τό πολιτικό προσωπικό,τής γενιάς τού πολυτεχνείου,πού κάνουν καριέρα στή πλάτη μας,
  κουβέντα καμμία.????????

  • Ο/Η Κλεισθένης λέει:

   Φίλε Σπύρο σίγουρα δεν έχεις διαβάσει κάτι άλλο δικό μου. Δεν φταίω εγώ γιαυτό.
   Η σαφής και κατηγορηματική καταδίκη και των δύο που αναφέρεις αλλά και του σάπιου πολιτικού συστήματος είναι γραμμένη σε πολλά-πολλά κείμενά μου. Νάσαι καλά.

 3. Καμία συνεργασία με τις δυνάμεις κατοχής, ξένες και ντόπιες. Όχι στην κατοχή. Ανατροπή του ΟΛΟΥ πολιτικού συστήματος τώρα, πατριωτική κυβέρνηση, τιμωρία των ενόχων και επιστροφή στη δραχμή.

  Ξέχασες την διαγραφή του ακούρευτου χρέους. Δεν πειράζει όμως, στα λαοδικεία θα τα βρούμε όλα! Όλα!

 4. Ο/Η alexeyev λέει:

  Tι πλάκα έχουν τα «πατριωτικά-δημοκρατικά» μπλογκς, μόλις άκουσαν για το δημοψήφισμα…
  Τόσο καιρό γράφανε οι νεοΜεταξάδες για το ηρωικό ΟΧΙ, τώρα που δίνεται στον λαό η ευκαιρία να το πετάξει στα μούτρα του Ράιχ, ουρλιάζουν σαν τις αμερικανίδες που περιμένουν το άνοιγμα των εκπτώσεων…

 5. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ λέει:

  Φίλε Κλεισθένη καί σύ νά είσαι καλά.

 6. Ο/Η arion λέει:

  ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο JEFFRY……

 7. Ο/Η Graekus λέει:

  Θράκα αποδείχθηκες απόλυτα σωστός, η συμπαιγνία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ αποκαλύφθηκε.

  Τελικά ο Σαμαράς είναι ο επόμενος ατζέντης των νταβαντζήδων.
  Ναι στη νέα δανειακή σύμβαση.
  Ναι και στην 6η δόση της παλιάς δανειακής σύμβασης.
  Τσιμουδιά για τη συνταγματικότητα του μνημονίου.
  Τσιμουδιά για την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
  Τσιμουδιά για την κατά συρροή καταπάτηση του Συντάγματος τα τελευταία δύο χρόνια.
  Τσιμουδιά για τις εταιρείες και τα CDS του αδελφού του συμμαθητή του.
  Τσιμουδιά για την αναζήτηση και παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων.
  Και μας ζήτησε να τον εμπιστευτούμε … προφανώς για να τον ψηφίσουμε.
  Πως είναι δυνατόν να εμπιστευτείς αυτόν που υπόσχεται να συνεχίσει στην ίδια πεπατημένη, αλλά με άλλα παπούτσια;

  Τελικά η βόμβα θα σκάσει στα χέρια του Αντωνάκη.
  Δεν πειράζει όμως, του αξίζει. Από σήμερα είναι συνένοχος.

 8. Ο/Η skeptiki λέει:

  Έλα βρε Θράκα, πες κι ένα μπράβο στο παιδί, τους έκανε όλους να τρέχουν να υπογράψουν τη δανειακή και να ασχολούνται με τις εκλογές και τον κ…λο τους. Θα υπογράψουν τρέχοντας τη δανειακή που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι λέει!!!!!! Όλοι :) Και καυγάς για εκλογές!!!! Μπορεί να είναι όλοι ίδιοι αλλά μερικοί είναι πιό παιχνιδιάρηδες ε???? Το δίκιο να λέγεται :)

  • Ο/Η anarmodios λέει:

   @skeptiki

   Μπράβο και στον Παπανδρέου μπράβο και στον Σαμαρά όμως. Ο οποίος ζητάει να γίνει «υπηρεσιακή» κυβέρνηση, να επιλέξει δηλαδή τα πρόσωπα ο ΠτΔ εκτός πολιτικών χώρων, η οποία θα φέρει την νέα δανειακή (που ΔΕΝ έχει συνταχτεί καν ακόμη) στην βουλή για επικύρωση.

   Μια δανειακή που ξέρουμε πως θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 1) παραίτηση του ελλ. δημοσίου από κάθε ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας 2) υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο και 3) παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας (τοποτηρητές, υποβολή του προϋπολογισμού για έγκριση κλπ).

   Οτι δηλαδή περιείχαν και οι άλλες δανειακε΄ς ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ να τις φέρουν στην βουλή για κύρωση ΠΟΤΕ.

   Δηλαδή ο Σαμαράς ζητάει πολιτειακή ανωμαλία.

   Μια ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβέρνηση να κυρώσει μια ΜΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ακόμα δανειακή συμβαση, που θα μας ξεπουλάει πέντε φράγκα το χωνάκι.

   Απίστευτο;

   Αντιμνημονιακός και πατριώτης μάλιστα ο κύριος!

   Αρα πρέπει να γίνουν δύο τα μπράβο. Ενα στον Παπανδρέου και ένα στον Σαμαρά.

   Θραξ Αναρμόδιος

 9. Ο/Η Κλεισθένης λέει:

  Φίλε Θράκα σου αλλάζω το αναρμόδιος με το προφήτης. Όποιος θέλει ας διαβάσει τον παρακάτω σύνδεσμο.
  http://ideopigi.blogspot.com/2011/11/blog-post_4041.html
  Καλά μας ξεμπερδέματα.

  • Ο/Η anarmodios λέει:

   @Κλεισθένης

   Κάτσε ρε συ Κλεισθένη, δεν επαληθεύτηκα ακόμη ο προφήτης (λολ). Εγώ είχα «προφητεύσει» πως υπάρχει κίνδυνος να ξεχυθεί ο λαός στους δρόμους και το πολιτικό σύστημα ΕΝΩΜΕΝΟ και σε ΣΥΜΠΝΟΙΑ να αντιμετωπίσει ΒΙΑΙΑ την λαϊκή οργή.

   Δεν έγινε τίποτε τετοιο και ΕΥΤΥΧΩΣ και ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ.

   Αλλά έτσι που τον είδα τον Σαμαρά σήμερα να συμφωνεί και με την κύρωση της νέας δανειακής, ποτέ δεν ξέρεις…

   Οτι είναι τάτσι-μήτσι-κότσι και τάλε κουάλε αυτό φαινόταν από πέρυσι βέβαια.

   Θραξ Αναρμόδιος

 10. Ο/Η πολίτης λέει:

  Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!
  Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
  Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
  …Μοιραίοι.
  Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
  Μήπως την προδοσία του Γιωργάκη
  την ακολουθεί Συνταγματικό Πραξικόπημα του Αντωνάκη;
  O Σαμαράς δεν μπορούσε να ζητάει εκλογές πριν ιδρυθεί το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Δεν μπορούσε να ζητάει εκλογές πριν οι δανειστές μας —και φίλοι του— μας «δέσουν» χειροπόδαρα για τα επόμενα εκατό χρόνια. Δεν μπορούσε να ζητάει εκλογές πριν οι δανειστές μας αποκτήσουν το «εργαλείο» εκείνο, που θα τους επέτρεπε να μας λεηλατήσουν στο διάστημα κατά το οποίο θα ήμασταν «αλυσοδεμένοι». Ο Σαμαράς θα ζητήσει εκλογές μόνον όταν ο Γιωργάκης θα έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του και ο ίδιος θα είναι έτοιμος να πάρει τον ρόλο του …και ο οποίος είναι να «εμπλέξει» τον λαό στην προδοσία. Αυτή είναι η αποστολή τού Σαμαρά. ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/08/papandreou-samaras-synenoxoi-prodotes.html

 11. Ο/Η γεωργία λέει:

  Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε, τώρα θα έπρεπε να γεμίσουμε τις πλατείες και να απαιτήσουμε το δημοψήφισμα που μας έταξε ο γαπ η μέρκελ και ο σαρκοζί, ευρώ η δραχμή;
  Τους Έλληνες τους είπαν ήρωες γιατί πηγαιναν σε αποστολές αυτοκτονίας, (Λεωνίδας, 1821, 1940). Φύλλο δεν κουνιέται τώρα που μπορούσαμε να εκμεταλευτούμε την μεγάλη τους μπλόφα, ουτε αγανακτησμένοι, ούτε παμε ουτε έλα ούτε δώθε, ούτε κκε ούτε συριζα κανείς τσιμουδιά.
  Σήμερα η πλατεία έχει αίτημα το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που της υποσχέθηκαν και το πέρνουν πίσω και η πλατεία κωφεύει.
  Τώρα θα έπρεπε να είχαν κινηθεί και τα βουνά να κατέβουμε όλοι στην πλατεία να πούμε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ- ΕΥΡΏ Η ΔΡΑΧΜΗ κι εμείς καθόμαστε και βλέπουμε τη σαπουνόπερα γαπ-σαμαρά έλα να γίνουμε φίλοι ξανά.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ
  τώρα είναι η ευκαιρία μας κι εμείς τη αφήνουμε να χαθεί

 12. Ο/Η γεωργία λέει:

  αντί να τους πετάξουμε τον εκβιασμό τους στα μούτρα τους κοιτάμε με ανοιχτα στόματα,
  λές και ξέρουμε αν σε ένα μήνα θα υπάρχει ευρώ (αν κανονιάσει καμιά ιταλία) και θέλουμε να το υπερασπιστούμε.
  Ποιοι; εμείς οι πτωχευμένοι και οσονούπω ξεπουλημένοι….

 13. Ο/Η κικη λέει:

  Καλημερα Θρακα,
  εκτος του οτι ζαλιστηκα χτες ολη μερα, βλεποντας και ακουγοντας τηλεοραση,
  γραφοντας ,
  το μονο που ανακαλυψα, ειναι οτι εχασα μια μερα εργασιας,
  αυτα που συνεβησαν,
  απλα απεδειξαν οτι ο μεν ΓΑΠ βλαξ, βλαξ, αλλα και ο Αντωνακης, πιο βλαξ, διοτι ειναι η δευτερη φορα που τρωει φολα απο τον ΓΑΠ,
  και αυτη η βιασυνη και η ανευ ορων αποδοχη της Δανειακης,
  προκειται περι αρχομανους;
  προκειται περι ψωνιου;
  προκειται περι επιπολαιου;
  οτι και ναναι , καλα αποκαλυφθηκε.
  Καλη σας μερα
  παμε για δουλεια, στα χωραφια,
  Οσοι πιστοι προσελθετε,

  • Ο/Η anarmodios λέει:

   Κική

   γεια σου λεβέντισσα (και αγρότισσα πλέον)

   ο φόβος του πολιτικού συστηματος ειναι μη και δεν κυρωθεί η νέα δανειακή.

   Πάντως όποιος έπαιξε όλη αυτή την μπλόφα με το δημοψήφισμα μας έκανε και μια μικρή εξυπηρέτηση. Τους ανάγκασε να αποκαλύψουν πως σκέφτονται. Από τον Σαμαρά μέχρι την Καϊλή. Και τι βάζουν ως πρώτη προτεραιότητα.

   Χαιρετίσματα και σε όλους και στην Μάνη

   Θραξ Αναρμόδιος

   • Ο/Η κικη λέει:

    Μολις γυρισα, Θρακα,
    ναι ετσι ειναι πεσαν οι μασκες, τελειως,
    και το φχαριστηθηκα, απολυτως,
    κραταγα τα στοιχεια για μενα, και ελεγα μην κανω λαθος,
    γιατι λιγο προς το απολυτη ειμαι,
    αυτα τα πολιτικα κορεκτ χε@@@ τα εχω.
    Αλλα επιβεβαιωθηκα, απολυτως,
    συνειδησιακο προβλημα δεν εχω,
    μια προσπαθεια καναμε δεν πετυχε,
    ε μας απαλλασει και απο προβληματισμους,
    δεν αξιζουν τον κοπο , θλιβεροι , υπανθρωπο ειναι,
    και ολα αυτα περι υπομονης, και θα δειτε, θα θα θα θα θα ,
    τοσο χρονων που ειμαι ταχω φαει με το κουταλι.
    Τα καταφεραν μονοι τους να βρεθουν σε αδιεξοδο,
    εγω ξερω τι θα ψηφισω, και δεν δινω δεκαρα για κανεναν,
    θα συνεχισουμε τον δρομο μας, πανω στις ιδεες μας, στα πιστευω μας,
    και στις θεσεις μας αταλαντευτα , ειλικρινεις με τους δικους μας και τους γυρω μας,
    υπερασπιζομενοι τους συνελληνες, ετσι μεγαλωσα, ετσι θα πορευθω
    το υπολοιπο του βιου μου.
    Θα προστατευσω με νυχια και με δοντια την οικογενεια μου,
    την γη μου, και μακρια απο μενα τα ιδιοκτησιακα, απλα δεν ανεχομαι τον τσαμπουκα τους, το νερο μου , και την περηφανεια μου.
    Με καθαρο κουτελο οπως πορευτηκαμε μεχρι τωρα.
    συνεχιζουμε, κουραγιο.

 14. Ο/Η tomoly λέει:

  «Κι όμως! Ο ΓΑΠ είχε δίκιο για το δημοψήφισμα (!!!)»

  Τι παίζει, τελικά, ρε, πάνσοφοι, οικονομο_αναληταράδες;;; Ε;;;

  «…Τι εμπιστεύεστε περισσότερο: την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή τις ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ;»- huffingtonpost
  Ο Έλληνας πρωθυπουργός αποφάσισε υπέρ της δημοκρατίας, ανακοινώνοντας δημοψήφισμα αναφορικά με τις δρακόντειες περικοπές δαπανών, που η ΕΕ και το ΔΝΤ απαιτούν από την Ελλάδα ως αντάλλαγμα για την διάσωσή της. (Ή μάλλον, για να είμαστε πιο ακριβείς, τις περικοπές που απαιτούνται από την Ελλάδα ως αντάλλαγμα για την διάσωση των μεγάλων ευρωπαϊκών και αμερικανικών τραπεζών που της δάνεισαν χρήματα, και που κινδυνεύουν σοβαρά αν αυτή χρεοκοπήσει).

  http://gkdata.wordpress.com/2011/11/04/%CE%BA%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CF%80-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B5-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86/#more-7281

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.