Πολιτειακή εκτροπή αυτής της έκτασης για κατάλυση του πολιτεύματος ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της κυβέρνησης, δικαστικών λειτουργών και της αστυνομίας.


Το πολίτευμα, αυτή η ισχνή ολιγαρχική δημοκρατία που έχουμε, καταλύθηκε μέσα σε ένα διήμερο αστυνομικής βίας. Η κυβέρνηση επιτέθηκε με τις οπλισμένες της δυνάμεις στον άοπλο και άμαχο λαό, ρίχνοντάς εναντίον του με όπλα απαγορευμένα ακόμη και από τις διεθνείς συνθήκες πολέμου, και ανοίγοντας κεφάλια και σπάζοντας κόκκαλα αδιακρίτως με απίστευτη αγριότητα. Δεν σεβάστηκαν ούτε τους γέροντες, ούτε τα παιδιά, ούτε τους ήδη τραυματισμένους, ούτε και τους γιατρούς που προσπαθούσαν να τους περιθάλψουν. Μετέτρεψαν την σήραγγα του Μετρό σε θάλαμο αερίων ρίχνοντας ασφυξιογόνα.

Αστυνομικοί με μαύρα κράνη, των οποίων την εθνικότητα δεν δύναται και κανείς να αντιληφθεί με τέτοια περιβολή, εξαπέλυσαν την πιο βίαιη επίθεση που έχουμε δει σε «δημοκρατική περίοδο» (λέμε τώρα) προς τον άοπλο και ειρηνικό λαό, που ασκούσε το δικαίωμά του, όπως απορρέει από το Σύνταγμα, να συνέρχεται «ησύχως και χωρίς όπλα» (αρθρο 11, παρ. 1) .

Η κυβέρνηση και οι «αστυνομικοί»(;) αυτοί παραβίασαν βάναυσα το άρθρο 1 του Συντάγματος. Και αυτή η βάναυση κατάλυση του πολιτεύματος, και η επιβολή της βίαιης δικτατορίας προς όφελος των τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, έγινε μπροστά στα μάτια τηλεθεατών από όλον τον πλανήτη.

Η κατάλυση του πολιτεύματος, καθώς επίσης και η παραβίαση του μισού ποινικού κώδικα από τις δυνάμεις της αστυνομίας που δρούσαν κατ’ εντολήν της κυβέρνησης, έγινε και μπροστά στα μάτια των εισαγγελέων οι οποίοι ΟΦΕΙΛΑΝ να δράσουν μόλις την αντελήφθηκαν. Και οι οποίοι εισαγγελείς διέπραξαν ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ επιτρέποντας να συμβεί αυτή η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ. Την ίδια ασυγχώρητη παράλειψη διέπραξαν και οι υπηρεσιακοί προϊστάμενοι αυτών των εισαγγελέων όταν αντελήφθησαν την παράλειψη των υφισταμένων τους και δεν εξέδωσαν διαταγή ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

Μόνο που όλα αυτά τα παραπάνω ΔΕΝ μπορούν να συμβούν τυχαία.

Δεν μπορούν να συμβούν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ, χωρίς σχέδιο, χωρίς συνεννόηση μεταξύ όλων αυτών που ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ για να καταλύσουν το πολίτευμα ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος.

Δεν μπορεί να συμβεί ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, κατάλυση του πολιτεύματος και κατάλυση του Συντάγματος, μπροστά στη Βουλή, και που να μεταδίδεται live σε όλον τον πλανήτη, χωρίς οι δυνάμεις της εξουσίας να διαπράξουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς την προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ των συνωμοτών.

Το Σύνταγμα, άρθρο 120 παρ.3, ορίζει πως: «Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος«.

Και στο ίδιο άρθρο, στην παρ. 4 ορίζει πως: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία

«…να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Εχουμε λοιπόν ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να αντισταθούμε, κατά την Συνταγματική προσταγή, στην ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατάλυσης του πολιτεύματος, στην ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατάλυσης του Συντάγματος που επιχειρήθηκε με την βία.

Και οφείλουμε, μετά την αποκατάσταση του πολιτεύματος, να δικάσουμε ΣΕ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (εκτός κι αν εμπιστεύεται κανείς ακόμη τούτη την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ δικαιοσύνη όταν με παρόντες τους λειτουργούς της καταλύεται πολίτευμα και Σύνταγμα με τέτοια ευκολία), τους συνωμότες για τα βαρύτατα εγκλήματά τους.

Στην εσχάτη των ποινών.

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisement
This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

7 Responses to Πολιτειακή εκτροπή αυτής της έκτασης για κατάλυση του πολιτεύματος ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της κυβέρνησης, δικαστικών λειτουργών και της αστυνομίας.

 1. Ο/Η Κλεισθένης λέει:

  Βάλε φίλε Θράκα και την «αντιπολίτευση». Αυτή έχει μεγαλύτερη ευθύνη.
  Αν ήθελαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης να σταματήσουν το μακελειό και την εκτροπή μπορούσαν κάλλιστα να φύγουν απ’ τη βουλή και να πάνε στο σύνταγμα. Να συμπαραταχτούν με τους πολίτες. Το πρώτιστο καθήκον τους είναι η προστασία του λαού. Κρίμα στα λεγόμενα αριστερά κόμματα. Σήμερα όλοι διαμαρτύρονται για την «αντιδημοκρατική» συμπεριφορά των πολιτών εναντίον τους. «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» Στρατηγός Θ. Κολοκοτρώνης.
  Ντροπή τους.
  http://ideopigi.blogspot.com/2011/07/blog-post_5746.html

  • Ο/Η tsilivithras λέει:

   Kλεισθένη ετοιμαζόμουν να υποκλιθώ στο μεγαλειώδες άρθρο του Θράκα (γεια σου ρε φίλε με την απίστευτη «πένα») και μετά έγραψες αυτό και τώρα πρέπει να υποκλιθώ και σε σένα…!!!

   Όλα όσα λέμε εδώ και 1 χρόνο συνοψίζονται σε αυτές τις τοποθετήσεις περί ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ της προδοτικής κυβέρνησης και ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ της αντιπολίτευσης.

   Ακόμα και με πέτρες στα κεφάλια μας ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ αν αυτά τα άθλια ανθρωπάκια (ντεμέκ δεξιοί πατριώτες) είχαν βγει έξω μαζί με τον λαό.

 2. Παράθεμα: Πολιτειακή εκτροπή αυτής της έκτασης για κατάλυση του πολιτεύματος ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της κυ

 3. Παράθεμα: Πολιτειακή εκτροπή αυτής της έκτασης για κατάλυση του πολιτεύματος ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της κυ

 4. Ο/Η skeptiki λέει:

  Καλησπέρα. Έχουμε ξεπεράσει τον Οργουελ και κάθε πιθανή παρανοική προσέγγιση και διαστροφή. Τις τρεις τελευταίες μέρες άκουσα τον Υπουργό «προστασίας του πολίτη !!) να δηλώνει ότι δεν έχει σχέση η κυβέρνηση με τη δράση της αστυνομίας !!!! τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να κατηγορεί ουσιαστικά τους διαδηλωτές για υπερβολική χρήση χημικών !!!! (εμείς δεν θέλουμε τοξικά είναι επικίνδυνα οι διαδηλωτές πετούσαν καπνογόνα!!!! ναι το είπε) και την Κυβέρνηση να κατηγορεί το Λαό ότι θέλει να καταλύσει τη Δημοκρατία (ο λαός, μάλιστα) και να της πάρει την εξουσία, αυτό δεν το είπε έτσι, το εννοούσε όμως :)
  Επίσης το μεσημέρι δήλωσε ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ότι συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Παλαιστινίων, και την ίδια ώρα σταματάνε ένοπλοι κομάντος του λιμενικού την αποστολή προς τη Γάζα.
  Διολισθαίνουμε προς το φρενοκομείο πρίν την εκτροπή :)
  Και ο αφέντης λαός παρακολουθεί το τούρκικο σήριαλ στην τηλεόραση….
  Μιά χαρά ……

 5. Ο/Η kiki λέει:

  Κλεισθενη,
  το φωναζω εδω και τοσο καιρο η θεση της αντιπολιτευσης ειναι στην πλατεια, ειδικα της μειζονος, αλλα δεν μπορουν να βρισκονται με τον ιδρωμενο οχλο.
  ετσι ψηφιζουν αρθρα του μεσοπροθεσμου, γιατι ειναι συνετοι και καθως πρεπει και ειναι και στο προγραμμα τους , κουβεντα δεν λεμε για τις δανειακες παρανομες συμβασεις , περι αλλα τυρβαζομεν , ετσι λογια για να περναει η ωρα , και παλι ωραιοι ειμαστε.
  Μονοι μας θα βρουμε τον δρομο μας.
  Παραδειγμα η Αννουλα κατεθεσε νομοσχεδιο προς συζητηση για την παιδεια, Αρουλης αγνοειται.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.