Οι εισαγγελείς περιμένουν μετά τα ασφυξιογόνα να αρχίσει να ρίχνει και χειροβομβίδες λευκού φωσφόρου η ΕΛΑΣ στον λαό, ώστε να δράσουν αυτεπάγγελτα;


Η πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα για δυο μέρες «μέσα στον στόχο βρέθηκε μιας εξουσίας, που δεν κατέχει από πόνο και χαρά».

Ο υπουργός δημόσιας τάξης, αυτός που θέλει να τον αποκαλούμε και υπουργό προστασίας του πολίτη (τρομάρα του) που έδωσε την εντολή για ρίψη ασφυξιογόνων και τόνων χημικών και έδωσε το «ελευθέρας» να ανοίγουν κεφάλια και να σπάνε κόκκαλα οι ένοπλοι υφιστάμενοί του, οι επιτελείς της αστυνομίας που μετέδωσαν την υπουργική αυτή εντολή  στην αλυσίδα ιεραρχίας της ΕΛΑΣ, οι διμοιρίτες των ΜΑΤ και οι άνδρες των διμοιριών που την εκτέλεσαν, έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πρέπει να δικαστούν στο Διεθνές Δικαστήριο ως εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.

Ολοι αυτοί επίσης εγκληματώντας έχουν παραβεί, κατά συρροήν και με ιδιαίτερη αγριότητα, το Σύνταγμα και τον μισό ποινικό κώδικα, δίνοντας τις εντολές που έδωσαν και εκτελώντας τες. Και επειδή γνωρίζουν πως έχουν διαπράξει τα μεγάλα εγκλήματα αυτά, και σε τόσο μεγάλη έκταση μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει και ψεύδονται. Πρώτος και καλύτερος ο υπουργός δημόσιας τάξης   που υποστηρίζει πως δεν έριξε η ΕΛΑΣ χημικά στο Μετρό της πλατείας Συντάγματος.

Αλλά δεν είναι μόνον αυτοί που τους πρέπει η πιο σκληρή τιμωρία γιατί επιτέθηκαν οπλισμένοι, με απαγορευμένα μάλιστα όπλα από τις διεθνείς συνθήκες πολέμου, σε έναν άοπλο λαό. Και που άνοιξαν τα κεφάλια και έσπασαν τα κόκκαλα πολιτών κάθε ηλικίας που διαδήλωναν ειρηνικά.

(Το σκίτσο είναι του Στάθη από την Ελευθεροτυπία)

Είναι και η δικαιοσύνη. Οι εισαγγελείς. Που για 48 ώρες έκαναν οτι δεν έβλεπαν.

Εγραψε κάποιος σχολιαστής κάπου: «Η δικαιοσύνη είναι ένα φίδι που δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους«.

Η δικαιοσύνη είναι άλλη μια «άπονη» εξουσία. «Που δεν κατέχει από πόνο και χαρά». Ιδίως όταν πρόκειται για τον πόνο του λαού.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο εισαγγελέας που ήταν υπεύθυνος εκείνες τις μέρες για την τάξη στο Σύνταγμα, και κάθε άλλος εισαγγελέας που ήταν αρμόδιος να επέμβει και δεν επενέβη, είναι υπόλογος. Είναι εξίσου ένοχος με κάθε άλλον που εδωσε εντολές για να διαπραχθούν τα εγκλήματα και με κάθε έναν που τα διέπραξε.

Δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ από τις τηλεοράσεις του το όργιο βίας στην πλατεία Συντάγματος, την κατάλυση ακόμη και αυτής της ολιγαρχικής τους δημοκρατίας, και οι αρμόδιοι εισαγγελείς να κάνουν οτι δεν βλέπουν. Δεν μπορούν να ισχυριστούν οτι δεν υπέπεσε η τέλεση αυτών των φοβερών εγκλημάτων στην αντίληψή τους.

Δεν είναι δυνατόν να έχει επιτεθεί η εκτελεστική εξουσία με τέτοια αγριότητα, βιαιότητα και όπλα στον άμαχο λαό και η δικαστική εξουσία να κάθεται και να κοιτάει και να μην υπερασπίζεται τον λαό.

Τι περιμένουν οι εισαγγελείς για να επέμβουν; Να αρχίσει η ΕΛΑΣ να ρίχνει στον συγκεντρωμένο λαό χειροβομβίδες λευκού φωσφόρου; Αέριο της μουστάρδας;

Μα εκείνοι που φταίνε περισσότερο από όλους και που τους πρέπει η μεγαλύτερη τιμωρία απ’ όλες, μόλις αποκατασταθεί στοιχειωδώς το πολίτευμα, είναι δύο: ο κύριος που παριστάνει τώρα τον πρωθυπουργό και εκείνος ο άλλος κύριος που παριστάνει τον πρόεδρο της δημοκρατίας.

Θραξ Αναρμόδιος

ΥΓ. Το καταπληκτικό τραγούδι είναι από τις Δυνάμεις του Αιγαίου

Φύσηξε αγέρας

Στίχοι: Δημήτρης Γιαλαμάς
Μουσική: Νίκος Γράψας

Φύσηξ’ αέρας και μου πήρε το καπέλο
Μέσ’ το μετρό κι οι δύο θα είμαστε αγκαλιά
Την γκρίζα πόλη θα τυλίγεις σαν φωτιά
Κι εγώ στα χέρια σου σαν βρέφος θ’ ανατέλω

R. Μέσα στο στόχο βρέθηκα μιας εξουσίας
Που δεν κατέχει από πόνο και χαρά
Τα δυο μάτια σου φιλάω τρυφερά
Παιδί της μοναξιάς και της Αθανασίας

Όλα μου φαίνονται σαν όνειρο στημένα
Μα έχω πάψει από καιρό να απορώ
Έλα και κάτσε στα πόδια μου, μικρό
Και μην χαρίσεις την καρδιά σου ούτε σε μένα

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

4 Responses to Οι εισαγγελείς περιμένουν μετά τα ασφυξιογόνα να αρχίσει να ρίχνει και χειροβομβίδες λευκού φωσφόρου η ΕΛΑΣ στον λαό, ώστε να δράσουν αυτεπάγγελτα;

 1. Ο/Η tsilivithras λέει:

  Το μόνο καλό από όλα αυτά τα δυστυχή που περνάμε είναι το ότι έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς όλα τα πολιτικά καθάρματα και οι θεσμοί που δήθεν υπηρετούν τον πολίτη κια την Δημοκρατία.
  Φωνάζαμε από τις εκλογές ακόμα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι προδότης και ψεύτης και θα μας καταστρέψει αλλά ο κόσμος είχε φάει το παραμύθι για τον Κ.Κ. β’ και πίστεψε ότι ο τζεφρυ βρήκε λεφτά κάτω από το στρώμα και θα μας τα δώσει εμάς.
  Φωνάζαμε από πέρσυ με την υπογραφή του μνημονίου ότι είναι στήσιμο αυτό, ότι είναι ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ, ότι είναι η χώρα μας στοχευμένη προκειμένου να πειραματιστεί η διεθνής τραπεζική μπαστ*ρδοκρατία και πως αυτός ο ελεεινός τύπος ήταν ο καλύτερος πράκτοράς τους.
  Φωνάζαμε από πέρσυ στον Σαμαρά να πάρει μπρος και να ακολουθήσει τον κόσμο στις διαμαρτυρίες αφού ήδη ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ είχε ξεφτιλιστεί με το απόλυτο σαμποτάρισμα της αντίδρασης των πολιτών.
  Φωνάζαμε αμέσως μετά τους νεκρούς στη marfin να δει όλος ο κόσμος την προβοκάτσια και τους πράκτορες.
  Φωνάζαμε στη ΔΕΘ που πήγε κάτι να πει ο Σαμαράς και διαφάνηκε μια τελευταία ικμάδα πολιτικού λόγου.
  Φωνάξαμε και στις δημοτικές με τις αστειότητες και τα καραγκιοζιλίκια δεξιών και αριστερών.
  Φωνάξαμε με την αποκάλυψη του ΣτρωςΚαν και την κολεγιά με τον τζεφρυ μήνες πριν την εκλογή του.
  Φωνάξαμε με τις καταγγελίες του Καμένου και εκατοντάδες άλλες αποκαλύψεις του διαδικτύου που τα μηντια αρκούνται κατηγορηματικά να δημοσιεύσουν.

  Και όλο αυτόν τον καιρό φωνάζουμε ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ καθώς το παιχνίδι είναι στημένο από την συμμορία του πασοκ και την φαμίλια της μαμάς.
  Φώναζα από πέρσυ πριν καν αρχίσουν οι αναλύσεις επί αναλύσεων και έλεγα ότι πρέπει πάση θυσία να κυρηχθούν παράνομα τα κόμματα και να αποδοθούν κατηγορίες σε ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ από το ’74 και μετά για την κατάσταση στην οποία μας έφεραν.
  Έχουμε προδότες πολιτικούς και δικαστικούς και αστυνομικούς και παππάδες και φαμίλιες και και και…

  Κι ακόμα μερικοί προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον Σαμαρά και την πολιτική ορθότητα του να ψηφίζεις επί των άρθρων του «εφαρμοστικού».
  Η Ελλάδα δέχεται ΕΥΘΕΙΑ επίθεση επί ένα χρόνο από το σύστημα που την διοικεί και οι μλκς ακόμα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…
  Μέχρι και οι πιο κολημένοι αριστερούληδες κατάλαβαν τι παίχτηκε το ’07-’08 με τον ΚΚ β’ και οι στόκοι οι δεξιοί ακόμα συζητάνε «επί των αρχών» και «επί των άρθρων».
  Όταν θα ρθει ο κρατικός εισπράκτορας να πάρει το γάλα από το στόμα του παιδιού σας ρε ζώα να του πείτε ότι εσείς διαφωνήσατε επί του συγκεκριμένου άρθρου…γίδια!!!

  Κανένας δεν υπηρετεί την πατρίδα και τον πολίτη.Κανένας.
  Η φαμίλια υπηρετεί τους χρηματοδότες της.
  Το πασοκ υπηρετεί τη φαμίλια.
  Τα κομματόσκυλα υπηρετούν το μηχανισμό.
  Και όλοι οι υπόλοιποι υποστηρικτές υπηρετούν την πάρτη τους και το αφεντικό τους μη τυχόν και χάσουν κανένα ψίχουλο από όσα τους πετάνε τόσα χρόνια.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ.

  Τα γραφα από πέρσυ και φώναζα και ακόμα το εύχομαι να δουν όλοι αυτοί την υπόλοιπη ζωή τους πίσω από κάγκελα.
  Να τους δουν τα παιδιά τους στη φυλακή και αυτοί να δουν τα παιδιά τους να καταλήγουν με ψυχοφάρμακα.

  Υ.Γ.
  Ούτε φωτιές θα χει φέτος ούτε νεκρό θα χει στις πορείες…να το ξέρετε.
  Αυτοί που τους «προστατεύουν» φροντίζουν για όλα και δεν θα αφήσουν τον πράκτορά τους εκτεθειμένο σε πολλαπλά πυρά. Αυτά γίνονται μόνο όταν πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση και κατέυθυνση η χώρα.

  Όσο για τους μπάτσους…επειδή οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι ζώα αλλά φέρονται σαν ζώα να ξέρετε μάγκες ότι η συνείδησή σας ΘΑ ΣΑΣ Γ*ΜΗΣΕΙ τις μέρες που έρχονται όταν θα καταλάβετε ότι έχουμε πόλεμο κι εσείς υπερασπιστήκατε τον εχθρό της Ελλάδας.
  Κι επειδή αργά ή γρήγορα θα γίνουν δικαστήρια σε αυτόν τον τόπο να είστε έτοιμοι για μεγάλο ξεφτιλίκι και πολλαπλές κωλοτούμπες μπας και γλυτώσετε την λαική οργή.

 2. Ο/Η skeptiki λέει:

  Είχα την τιμή να ακούσω τον «Υπουργό Προστασίας του Πολίτη» να δηλώνει ότι δεν έχει ευθύνη η κυβέρνηση για την δράση της αστυνομίας, (αλλοίμονο) και την αστυνομία να κατηγορεί ουσιαστικά τους διαδηλωτές για κατάχρηση χημικών!!!!!
  Και αφού έχουμε περάσει κάθε «υπερεαλιστικό» θεατρικό όριο, μπορούμε σιγά σιγά να οργανωνόμαστε. Δεν συμφωνώ με τον τσιλιβίθρα. Εγώ φοβάμαι ότι θα έχει νεκρούς, όπως όλοι οι πόλεμοι. Δεν είναι όλα στο χέρι τους και γι’ αυτό χτυπιούνται έτσι.

 3. Ο/Η γεωργία λέει:

  Δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτοί (βουλευτές, κόμματα, κυβερνήσεις, δικαστικοί και όλη αυτή η κλίκα) και ούτε πρόκειται να καταλάβουν ποτέ, ο πραγματικός πόλεμος όμως είναι ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΙΩΠΗΛΑ! μερικά από τα ΣΙΩΠΗΛΑ όπλα: ωμοί εκβιασμοί -Μνημόνια ή χρεοκοπία, ΕΥΡΏ ή τανκς, ξεπούλημα ή κατάρρευση κτλ. Μήπως λέω χωρίς να έχω γνώση των επιπτώσεων πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κι εμείς ΣΙΩΠΗΛΑ όπλα; δηλαδή ωμούς εκβιασμούς κι εμείς;
  – ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Ή ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ μέχρι και την άλλη Τετάρτη. Και παράλληλα μαζική ανάληψη χρημάτων από τις τράπεζες ακόμα και τα τελευταία μου 30 ευρώ!
  Πόσο ποιο πάτο θα πάμε από αυτόν που ήδη είμαστε;

 4. Ο/Η Κλεισθένης λέει:

  Γειά σου φίλε Θράκα, γειά σας φίλοι σχολιαστές. Δείτε ένα αποκαλυπτικό video.
  http://ideopigi.blogspot.com/2011/07/blog-post_1130.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s