Οι www.300ellines.org, στις 22 Μαίου στο Σύνταγμα, θα κάνουν συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα και ζητάνε εθελοντές για τις βάρδιες


Οι «300 έλληνες» (www.300ellines.org) είναι μια ομάδα που δηλώνει πως δεν έχει σχέση με κόμματα ή σωματεία, πως δεν πρόκειται να κάνει κόμμα ή πολιτική οργάνωση, και πως είναι καθαρά ένα οργανωτικό σχήμα. Προγραμματίζουν συλλογή υπογραφών που θα ζητάει δημοψήφισμα, από τις 22 Μαίου στο Σύνταγμα και ζητούν εθελοντές και την βοήθειά μας.

Γράφουν στην ιστοσελίδα τους

»
Θέλουμε να μας ενημερώσουν με ειλικρίνεια για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν και να ψηφίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον της κοινωνίας μας.

Δεν μπορούν να μας αρνηθούν αυτό το αυτονόητο δικαίωμά μας αν είναι δημοκράτες.

Επειδή ήδη το έχουν αγνοήσει αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια συγκέντρωση για συλλογή υπογραφών. Η συγκέντρωση αυτή θα ξεκινήσει την 22 Μαΐου 2011 στην πλατεία Συντάγματος και θα διαρκέσει μέχρι της συμπλήρωσης ΙΚΑΝΟΎ ΌΓΚΟΥ υπογραφών.

Αγωνιζόμαστε για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Για να πραγματοποιήσουμε αυτή την πρωτοβουλία χρειαζόμαστε την συνεχή παρουσία μας στο Σύνταγμα σαν σύμβολο της αποφασιστικότητάς μας στον αγώνα αυτόν.

Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.
»

Ενισχύστε την προσπάθεια που κάνουν οι «300 έλληνες» για την επιτυχία του εγχειρήματος. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 300 εθελοντές που να μένουν στο κιόσκι με βάρδιες όλο το 24-ωρο. Επικοινωνείστε με την οργανωτική ομάδα στην ιστοσελίδα τους και δηλώστε συμμετοχή, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Υπάρχει και σελίδα των «300 ελλήνων» και στο facebook.

http://www.facebook.com/300ellines.org

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

8 Responses to Οι www.300ellines.org, στις 22 Μαίου στο Σύνταγμα, θα κάνουν συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα και ζητάνε εθελοντές για τις βάρδιες

 1. Ο/Η Tom λέει:

  Οι 300 Έλληνες χρειάζονται εθελοντές που θα μείνουν στο Σύνταγμα για 6 ώρες μια μέρα που θα επιλέξει ο καθένας τους. Αυτο αρκεί να γίνει έστω και για μια φορά , ακομα και σε ώρες που να βολεύουν τον κάθε εθελοντή /τρια . Με την παρουσία μας εκεί , μαζι με δεκάδες άλλους φίλους πατριώτες, θα δηλώσουμε την υποστήριξή μας στην προσπαθεια , θα ενημερώσουμε και άλλους συμπολίτες μας και αποδείξουμε οτι υπάρχουν ακόμα ¨Ελληνες με κότσια που μπορούν να αλλάξουν την χώρα.
  Ενωμένοι μπορούμε!

 2. Ο/Η Tom λέει:

  Να διευκρινισουμε οτι οι εθελοντές δεν θα έρχονται κάθε μέρα στο Σύνταγμα. Αρκεί να έρθουν έστω μια μέρα για λίγες ώρες , οποτε τους είναι βολικό, αφού μας το δηλώσουν για να προγραμματιστούμε. Ειναι εύκολο, αποτελεσματικό και δινει το σωστό μήνυμα αν το οργανώσουμε σωστά.

 3. Ο/Η ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ λέει:

  Γίναμε ήδη 128!!!

  Προχθές είμασταν 85 και σήμερα 128.

  Είμαι πολύ αισιόδοξος.

 4. H ομάδα που συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Ελεύθερης Κυριακής στην Καλλιθέα στηρίζει τους 300 Ελληνες και θα είναι στο Σύνταγμα.Το να κάνουμε like στο facebook ή να σχολιάζουμε ωραία ιδέα αλλά δεν συμμετέχω δεν βοηθάει.Θέλουμε τη φυσική παρουσία όλων.Για να είμαστε ρεαλιστές μάλλον απευθυνόμαστε στη μειοψηφία των πολιτών που τους αρέσει να δημιουργούν, που δεν θέλουν έτοιμες λύσεις, που δεν κωλώνουν μπροστά στα προβλήματα, αλλά εχουν μάθει να τα αντιμετωπίζουν και να τα ξεπερνούν.Αυτούς χρειαζόμαστε τώρα, όλοι οι άλλοι θα ακολουθήσουν μετά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s