Μπογιόπουλος: «Μέσα στα δύο τελευταία χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει 4,2 τρις (ΤΡΙΣ) ευρώ προς τους τραπεζίτες» (*)


(*) Δηλαδή ο κάθε ένας ευρωπαίος, από τα 500 εκατομμύρια κατοίκων των χωρών μελών της ΕΕ (των βρεφών συμπεριλαμβανομένων), έχει ελεήσει τις τράπεζες, μόνο την τελευταία 2-ετία, με 8 χιλιάρικα. Καλό, δε λες!

Τα αποσπάσματα είναι από παλαιότερες εκπομπές του Ν. Χατζηνικολάου (αφού τον χαλάει αυτός ο Μπογιόπουλος, τι επιμένει και τον καλεί;) Δείτε τους υπόλοιπους καλεσμένους τι ωραιότατο τουμπεκί ψιλοκομμένο που κάνουν. Χάρμα οφθαλμών!Μπογιόπουλος:
»
300 δις κέρδη οι τράπεζες από το 2004 ως το 2009, 500 δις οι οφ-σορ εταιρίες ετησίως, 60 δις οι χρυσοκάνθαροι του χρηματιστηρίου μέσα σε μία δεκαετία (12 δις μέσα στο 2009), 27 δις στο ΝΑΤΟ για εξοπλιστικά προγράμματα (το ΝΑΤΟ ξέρετε είναι αυτό το οποίο δεν ξέρει αν τα Ιμια είναι ελληνικά), 117 δις σε ρέπος και συμφωνίες επαναγοράς… είναι οι λεγόμενοι ραντιέρηδες που έλεγε ο Α. Παπανδρέου. Επαναλαμβάνω, νάτα τα λεφτά, να πάνε να τα πάρουνε.

Αφού χρειάζεται γεναιότητα για να λέμε ονόματα, αυτά είναι αποτελέσματα μιας πολιτικής, είναι η πολιτική που κάνει πλούσιο τον Λάτση, τον Βαρδινογιάννη, τον Μπόμπολα, τον Βγενόπουλο, τον Κόκκαλη, τον Κυριακού και όλους τους υπόλοιπους.

Και κάνει φτωχό τον Μήτσο, τον Αποστόλη, τη Μαρία και την Γιωργία.

Αυτή είναι η πολιτική που ακολουθείται στην Ελλάδα, είτε με πράσινη είτε με γαλάζια εκδοχή.

Ως εκ τούτου λοιπόν, το δημόσιο χρέος που πάνε να το φορτώσουν στον μισθωτό των 1000 ευρώ, είναι τα λύτρα μιας πολιτικής ομηρίας. Μιας πολιτικής ομηρίας που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός εδώ και 30 χρόνια. Είναι τα λύτρα που μετατράπηκαν σε ιδιωτικό πλούτο για μία κάστα χρυσοκάνθαρους με παραγεμισμένες θυρίδες και χρυσά θησαυροφυλάκια.

Εκεί είναι τα λεφτά και να πάνε να τα πάρουν από κει.

»

Θραξ Αναρμόδιος (για την αντιγραφή)

This entry was posted in Οικονομία and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Μπογιόπουλος: «Μέσα στα δύο τελευταία χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει 4,2 τρις (ΤΡΙΣ) ευρώ προς τους τραπεζίτες» (*)

 1. Ο/Η Γιώργος λέει:

  Θράκα, δε ξέρω αν λαμβάνεις και συ την ίδια ατμόσφαιρα που λαμβάνω εγώ… κάτι γίνεται… δε μπορώ ακόμα να το αποκρυπτογραφήσω, αλλά κάτι γίνεται…ή μάλλον κάτι έρχεται….θα κάνει πιστεύω πολύ θόρυβο, ελπίζω να είναι κάτι καλό…δε ξέρω…απλά περιμένω και φυσικά είμαι έτοιμος…

  • Ο/Η anarmodios λέει:

   Γιώργο

   ίσως είναι μόνο ο «ευσεβής μας πόθος» και η ψυχική μας κατάσταση, που δεν αντέχει άλλο αυτή την αναμονή. Τις τελευταίες μέρες πάντως διεθνώς και εδώ φαίνεται πως «επιταχύνθηκαν» κάποιες κινήσεις…

   Θραξ Αναρμόδιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s