Οι παγκοσμιοποιητές αμολάνε θολούρα και προσπαθούν να παραστήσουν τους υποκινητές των λαϊκών κινημάτων της βόρειας αφρικής για να τα σπιλώσουν και να απελπίσουν τους λαούς.


Οσο θα περνάνε οι μέρες και τα κινήματα στην βόρεια αφρική θα εμφανίζονται δυναμικά να απαιτούν αλλαγές και δικαιοσύνη, τόσο θα πυκνώνει και η θολούρα που αμολάνε οι εχθροί της αυτονόμησης των λαών από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό κατεστημένο.

Και θα προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να εμφανίσουν τις κινητοποιήσεις αυτές ως υποκινούμενες και ελεγχόμενες από διάφορα κέντρα και κυρίως από το επίκεντρο του σκότους, τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Με σκοπό να σπιλώσουν τα λαϊκά αυτά κινήματα και να απογοητεύσουν και να απελπίσουν τους λαούς, που βλέπουν στις κινητοποιήσεις αυτές μια ελπίδα και έναν δρόμο λύσης και για τα δικά τους παρόμοια προβλήματα.

Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ποντάρει σε πολλά άλογα, ταυτόχρονα. Ωστε να έχει πάντα τον νικητή δικό της. Το ίδιο κάνει και η Microsoft. Εχει μετοχές από όλους τους μεγάλους ανταγωνιστές της. Και μερικές φορές φαίνεται να στηρίζει και τεχνολογίες που ποντάρουν στην καταστροφή της.

Αλλά αυτές οι τακτικές δεν εξηγούν αυτό που γίνεται στην βόρεια αφρική.

Το κίνημα των αιγυπτίων και των τυνήσιων και των άλλων χωρών, εχει χαρακτηριστικά και ιδιότητες που είναι το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί να δει η κάθε σκοτεινή τρύπα του Langley, καθώς και η κάθε, αναλόγου φωτισμού, ημέτερη.

 • Δεν έχει προβεβλημένους αρχηγούς (και πως να «μοχλεύσεις» έτσι;)
 • Δεν έχει ακραίους πολιτικούς ή άλλους στόχους (ισλάμ κλπ)
 • Δεν έχει ένα στρατηγείο, συντονιστικό όργανο και κέντρο αλλά άπειρα
 • Ξεμπροστιάζει τον οικονομικό ρόλο των δικτατόρων και των χειριστών τους, ως έναν βαθμό
 • Ακυρώνει την πρακτορίστικη αστυνόμευση των λαών και την κοπιαστική χαφιεδίστικη εργασία δεκαετιών
 • Εδειξε πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα στις φήμες και στην χειραγώγηση και εμμονή στον αρχικό στόχο
 • Αποκαθιστά την κοινωνική αλληλεγγύη με έναν πρωτόγνωρο τρόπο
 • Εμφανίζει, ως κίνημα, δημοκρατικά χαρακτηριστικά πολύ πέραν όσων θα επιθυμούσε κάθε σκοτεινή τρύπα
 • Δίνει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ παράδειγμα στους άλλους λαούς (και γι’ αυτό πρέπει να συκοφαντηθεί και ως υποκινούμενη κλπ με τη γνωστή θολούρα)

Εν ολίγοις τα κινήματα της βόρειας αφρικής έχουν χαρακτηριστικά αυτόνομου και ακηδεμόνευτου λαϊκού κινήματος.

Εξάλλου οι αριθμοί των διαδηλωτών είναι τέτοιοι που υπερβαίνουν τις δυνατότητες μαζικής χρωματιστής κινητοποίησης όχι μόνο του Langley αλλά όλων μαζί αθροιστικά των σκοτεινών τρυπών.

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisement
This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Οι παγκοσμιοποιητές αμολάνε θολούρα και προσπαθούν να παραστήσουν τους υποκινητές των λαϊκών κινημάτων της βόρειας αφρικής για να τα σπιλώσουν και να απελπίσουν τους λαούς.

 1. Ο/Η OMADEON λέει:

  Πολύ σημαντική επισήμανση και προειδοποίηση, Θράκα…

  Και να δεις που… θα βρει κι ο τέντζερης το καπάκι, η σάρα και η μάρα το κακό συναπάντημα… όταν οι συνωμοσιολόγοι «κατά της Νέας Τάξης» θα… αρχίσουν να ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με τη… Νέα Τάξη, παρουσιάζοντάς την σαν… «υποκινητή» (όσων θα… καυχηθεί ότι… υποκίνησε) !!!

 2. Παράθεμα: Οι παγκοσμιοποιητές αμολάνε θολούρα και προσπαθούν να παραστήσουν τους υποκινητές των λαϊκών κινημάτων της βόρειας αφρικής για να τα σπιλ

 3. Ο/Η skeptiki λέει:

  «Δεν έχει προβεβλημένους αρχηγούς (και πως να “μοχλεύσεις” έτσι;)» Ασφαλής τρόπος να μην στηρίζεις κάποιον συγκεκριμένα, αλλά αφήνει τα κινήματα χωρίς σοβαρή αντιπρόταση – ενναλλακτική και καλούνται οι ίδιοι οι άνθρωποι και οι ίδιες δομές να διαχειριστούν το πολίτευμα μετά την «επανάσταση» … η υποτιθέμενη υποταγμένη αντιπολίτευση στην Τυνησία, ο στρατός στην Αίγυπτο…. Η παγίδα είναι ότι εστιάζουν στον «ένα» δικάτορα, σαν υποκνητή όλων των κακών… πολύ βολικό.. και αν πέσει μετά όλα θα φτιάξουν? Για να παρακολουθούμε για να μαθαίνουμε :))

  • Ο/Η anarmodios λέει:

   @skeptiki

   Αλλο ο μπροστάρης, ο οδηγός και ο εμπνευστής, που πρέπει να υπάρχουν πολλοί τέτοιοι καθώς και οι οργανωτές (καθότι «χωρίς οργάνωση δεν μπορείς να κατεβάσεις κόσμο ούτε για καφέ, όχι για εξέγερση») και άλλο ο κάθε «Βαλέσα», που λέει ο λόγος, που σαν ο απόλυτος κύριος και ο μεσσίας-αυτοκράτορας ενός κινήματος και στόχο δίνει, εκεί ψηλά, και ευάλωτος είναι στον προσεταιρισμό και στην χειραγώγηση, έτσι μόνος.

   Μέχρι κι ο Αριστοτέλης κάποια στιγμή αναγκάζεται να γράψει «τους πολλούς πως να τους διαφθείρεις, χρηματίσεις κλπ κλπ» (ξανα-ματα-διαβάζω το Αθηναίων Πολιτεία για καθοδήγηση -λολ)

   Θραξ Αναρμόδιος

   • Ο/Η skeptiki λέει:

    Συμφωνώ, κι η Αίγυπτος είχε αρχηγούς και οργάνωση, (h..p://english.aljazeera.net/programmes/peopleandpower/2011/02/201128145549829916.html )
    αλλά χωρίς σαφή εναλλακτική που μπορείς να απαιτήσεις βλέπω να μπλέκει πάλι ο Στρατός και σίγουρα δίνει χρόνο για να μπλέξουν και να κάνουν παιχνίδι πολλοί….. Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον . Άλλο αυθεντία αρχηγός κι άλλο δομημένη πρόταση και ηγετική ομάδα…. είδομεν

 4. Ο/Η χρηχα λέει:

  καλησπέρα φίλε θράκα….

  πόσο μπορεί να ελπίζει κανείς ότι τέτοια «εξέγερση» ήταν αυθόρμητη….

  πολύ δε περισσότερο όταν η στιγμή ήταν καθοριστική και συγχρονισμένη με την αναμόχλευση πετρελαϊκών συμφερόντων στην περιοχή….

  οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Μουμπάρακ και η παρέα του «την είδαν «ξαφνικά πετρελαιάδες και προσπάθησαν να κάνουν κινήσεις «ανεξάρτητες » (βλέπε και την προσέγγιση προς Τουρκία μεριά)….

  Τα όποια κοιτάσματα βρεθούν….θα πέσουν κατά πολύ βολικό τρόπο σε Ισραηλινά «οικόπεδα»ως επί το πλείστον…..παρακολούθα το και θα δεις…..οι δε Κύπρος και Ελλάδα προσφέρονται για διάδρομος στους μελλοντικούς αγωγούς…..

  Στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι και η ίδια η χρεοκοπία της Ελλάδας κάποιοι υποστηρίζουν ότι έγινε ακριβώς για να πάει η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στις τράπεζες -δανειστές μας…..για το λόγο αυτόν και τα νέα δάνεια είναι ενυπόθηκα-λένε….

  Όσο για την εξέγερση και την μη ύπαρξη συγκεκριμένων πυρήνων και ηγετών….βολικό νομίζω τους ήρθε….ο στρατός έχει ήδη αναλάβει την διακυβέρνηση και είναι ο «εγγυητής»της μεταρρύθμισης….

  Τι είχες Γιάννη ‘μ….τί είχα πάντα…..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.