Το να εξεγερθούμε είναι το “εύκολο”, το δύσκολο είναι ποιον να φέρουμε στην εξουσία


Εχουμε δεχθεί σαν λαός μια χωρίς προηγούμενο επίθεση που οργάνωσε η διεθνής και η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου. Η ίδια η κυβέρνησή μας είναι ο διεκπεραιωτής αυτής της γενοκτονικής επίθεσης. Η ίδια η κυβέρνησή μας δρα σαν υπηρέτης και εκτελεστής των πιο άπληστων ολιγαρχικών συμφερόντων και έχει πια καταστεί εχθρός του λαού.

Η οργή και η απελπισία των ελλήνων οδηγεί την σκέψη τους στην εξέγερση. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει σε τι πράξεις θα οδηγούσε η οργή τους εξεγερμένους έλληνες και τι εικόνες θα έβλεπαν τα μάτια μας. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από κείμενα που προτείνουν κρεμάλες, γκιλοτίνες και εκτελέσεις. Το ίδιο και οι καθημερινές συζητήσεις.

Οι ανυπόμονοι της εξέγερσης οργίζονται διπλά από την αργοπορία. Γράφουν και πιστεύουν πως είμαστε “άξιοι της μοίρας μας”, πως “κιοτέψαμε”, πως “εκφυλιστήκαμε”, πως σε τίποτε δεν μοιάζουμε πια τους κοντινούς και μακρινούς μας προγόνους.

Ομως όλοι, ακόμα κι αυτοί οι ίδιοι οι ανυπόμονοι της εξέγερσης, ακόμα κι όταν δεν το ομολογούν, νιώθουν μετέωροι. Νιώθουν ότι υπάρχει μια εκκρεμότητα που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα. Διότι μια εξέγερση που θα ανέτρεπε αυτή την κυβέρνηση της καταστροφής, θα έπρεπε να έχει να προτείνει μια διάδοχη κατάσταση, σωτηρίας. Μια κυβέρνηση.

Τέτοια πρόταση διαδοχής δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Δεν έχει δυστυχώς διαμορφωθεί. Το πιθανώτερο λοιπόν είναι πως μια εξέγερση που θα ανάγκαζε την καταστροφική αυτή κυβέρνηση να παραιτηθεί και να φύγει, θα είχε μετά να διαλέξει από ένα πολύ περιορισμένο μενού διάφορους, ελληνικής εκδοχής, Ελ Μπαραντέϊ που το ίδιο το καθεστώς ήδη μας προτείνει ως διαδόχους . Το ίδιο το καθεστώς που έφερε αυτή την κυβέρνηση και που την διέταξε να κάνει ότι μας κάνει.

Είμαστε ένας λαός που έχει μάθει να τον κυβερνούν και όχι να αυτοκυβερνιέται. Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, η ελληνική ολιγαρχία του πλούτου δηλαδή, καθώς και οι ξένοι επικυρίαρχοί τους. Και γνωρίζουν πως αυτός μας ο φόβος, και η άγνοιά μας, να πάρουμε την διακυβέρνησή μας στα χέρια μας, δηλαδή να παλινορθώσουμε την δημοκρατία, είναι το μεγαλύτερο όπλο τους. Εν ολίγοις το μεγάλο όπλο των δυναστών μας είναι η αδυναμία μας να αυτοκυβερνηθούμε ως λαός με δημοκρατία. Γι’ αυτό ζητάμε ηγέτες, αρχηγούς και μεσσίες.

Να εξεγερθούμε λοιπόν. Αλλά, μετά την εκδήλωση της οργής, ποια θα είναι τα αποτελέσματα της εξέγερσης και πως θα εκφραστούν κυβερνητικά;

Τι θα αλλάξει δραματικά αν επιλέξουμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τίποτε. Τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του λένε πως θα ακολουθήσει πάνω κάτω την ίδια πολιτική με την παρούσα κυβέρνηση. Θα συνεχίσει να στέλνει τον λογαριασμό στον λαό και δεν θα φορολογήσει τον πλούτο της ολιγαρχίας.  Με τα περισσότερα μέτρα που πάρθηκαν ως τώρα συμφωνεί και γι’ αυτό εξάλλου δεν υπερασπίστηκε και καμμία από τις ομάδες που δέχθηκαν την επίθεση, όπως οι υπάλληλοι του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Από την άλλη δεν θέλει με τίποτε να κακοκαρδίσει τους “στρατηγούς του Μνημονίου” που οργάνωσαν αυτή την άπληστη επίθεση στον ελληνικό λαό, δηλαδή το ΔΝΤ και την Τρόϊκα, και γι’ αυτό και δεν είπε ούτε μια κουβέντα ακόμη εναντίον τους. Το πολύ πολύ να δούμε να δίνει κάνα κατοστάρικο αύξηση (από τα κομμένα) στους γέροντες συνταξιούχους.

Τι θα αλλάξει δραματικά αν επιλέξουμε κάποιους από τους “σερ” και τους “ευπατρίδες” που προβάλλουν δειλά δειλά τα κανάλια τους, σαν πιθανά μέλη μιας “κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας”; Τίποτε. Κανείς από όλους αυτούς τους κυρίους δεν έχει ιδέα ούτε τι συμβαίνει στον λαό και φυσικά δεν έχει πρόθεση να πάει κόντρα στα συμφέροντα των ολιγαρχών. Ουσιαστικά μισούν τον λαό. Τον περιφρονούν βαθύτατα. Είναι οι ίδιοι προϊόντα και σάρκα εκ της σαρκός της ίδιας ολιγαρχίας.

Ετσι, όλοι οι πιθανοί σωτήρες, κάνουν προσπάθεια να συγκινήσουν τους έλληνες μετατοπίζοντας την συζήτηση στα εθνικά θέματα, που όντως είναι φλέγοντα και απειλητικά. Διότι θέλουν να αποκρύψουν πως η οικονομική τους πολιτική θα είναι συνέχεια της πολιτικής της τωρινής καταστροφικής κυβέρνησης. Σχεδιασμένη από το ίδιο κέντρο αποφάσεων, στα βασικά της.

Αυτό λοιπόν είναι το πρόβλημά μας. Είναι πρόβλημα επιλογών. Είμαστε μαθημένοι να μας κυβερνάνε. Δεν ξέρουμε τι είναι δημοκρατία και πως δουλεύει. Και ακόμη κι αν εξεγερθούμε το πιθανώτερο είναι πως απλώς θα αντικαταστήσουμε τον αντιπρόσωπο των δυναστών μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε οι οικονομικοί δούλοι που είμαστε τώρα, για πολλά πολλά χρόνια.

Το να εξεγερθούμε είναι το “εύκολο”, το δύσκολο είναι ποιον να φέρουμε στην εξουσία.

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisement
This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged , . Bookmark the permalink.

20 Responses to Το να εξεγερθούμε είναι το “εύκολο”, το δύσκολο είναι ποιον να φέρουμε στην εξουσία

 1. Ο/Η Αρετή λέει:

  αγαπητέ Θράκα,

  Πολύ σωστά επισημαίνεις πως η ελίτ «δεν έχει ιδέα ούτε τι συμβαίνει στον λαό και φυσικά δεν έχει πρόθεση να πάει κόντρα στα συμφέροντα των ολιγαρχών. Ουσιαστικά μισούν τον λαό. Τον περιφρονούν βαθύτατα.»

  Η ολιγαρχία και η ελίτ του τόπου ενδιαφέρεται μόνο για τα δικά της συμφέροντα και μονοπώλια και δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τον Λαό. Ο Λαός είναι «κυρίαρχος» μόνο πριν τις εκλογές. Αλλιώς είναι λαουτζίκος, αμόρφωτος και αγράμματος, όταν δε τολμήσει να σηκώσει ανάστημα και να διεκδικίσει τα δικαιώματά του, γίνεται γραφικός και «τζαμπατζής». Αυτό το Status Quo τους συμφέρει, αυτό θέλουν θα διατηρήσουν. Το παρόν πολιτικό σύστημα και οι εξ αγχιστείας στυλοβάτες του δεν θα φέρει ποτέ στην εξουσία κάποιον που θα διαταράξει την ευμάρειά του.

 2. Γειά σου πατριώτη
  «Το να εξεγερθούμε είναι το “εύκολο”, το δύσκολο είναι ποιον να φέρουμε στην εξουσία» δημοσιεύθηκε στο
  http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5Btt_news%5D=1918&tx_ttnews%5BbackPid%5D=78&cHash=7780b4334ff830b7cf973eaab842152d
  Χαιρετισμούς στην Θράκη
  Εμμανουήλ Σαρίδης

 3. Ο/Η georgia λέει:

  Οι ανυπόμονοι της εξέγερσης ας κάνουμε λίγο υπομονή να δούμε τι είδους φρούτο θα ανεβεί στην εξουσία (με ποιανού το δάκτυλο;) της Αιγύπτου μόλις φύγει ο τωρινός της αρχηγός , ποια θα είναι η πολιτική του και επίσης ποιος θα είναι ο απολογισμός αυτής της εξέγερσης. Μέχρι στιγμής βλέπουμε εξοργισμένους πολίτες εν δυνάμει θύματα της ίδιας τους της εξέγερσης.
  Οι εξεγέρσεις της εποχής μας δεν μπορούν να γίνουν με τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν. Χάος και βία και ξανά βία και χάος.
  Οι κυβερνήσεις μας πήραν την εξουσία όχι με στρατιωτικούς νόμους και βιαιότητες , κατεβήκαμε με τη θέλησή μας με σημαιάκια και τους ψηφήσαμε “δημοκρατικά”. Πολύ μεθοδευμένα και έξυπνα: μας δώσανε κοκαλάκια να γλύφουμε, και όσο εμείς ήμασταν απασχολημένοι με τα κοκαλάκια, μας νεκρώvανε ένα ένα τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Ξέρανε πολύ καλά πως θα το κάνουν γιατί είχαν τους καλύτερους επιστήμονες συμβούλους. Τα τελευταία χρόνια είχαμε πήξει στις σχολές μάρκετινγκ και ψυχολογία του καταναλωτή και ψυχολογία της μάζας και όλων των ειδών τις ψυχολογίες. Σου έλεγαν αυτή είναι σχολή με μέλλον, όλες οι μεγαλοεταιρίες έχουν μια μικρή ή μια μεγάλη ομάδα από δαύτους και παίρνουν και καλά λεφτά, μην είσαι χαζός δουλειά του μέλλοντος. Με σκληρή δουλειά χρόνων τους φτιάξαμε ένα από τα καλύτερα manual για το πώς χειραγωγούμαστε ποιες είναι οι αδυναμίες μας τα προσόντα μας κτλ κτλ. Πολύ έξυπνο!!!! Αντίστοιχα η δική μας εξέγερση θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από εξυπνάδα και μεθοδικότητα και όχι με αγριότητες. Να τους τη φέρουμε από πίσω με λίγα λόγια όπως μας τη φέρανε κι αυτοί. Όπως δημιουργήθηκε το κίνημα Δεν πληρώνω, να δημιουργηθεί για παράδειγμα το κίνημα, Οικονομολόγοι εν δράση, όλοι οι οικονομολόγοι της Ελλάδας να κάτσουν κάτω και να βρουν σαν να ήταν οι σύμβουλοι της εταιρείας:
  Α) τη λύση των προβλημάτων των ΜΜΜ
  Β) τη λύση των προβλημάτων τoυ ΙΚΑ
  κτλ κτλ κτλ
  Νομικοί, συνταγματολόγοι και όσοι εμπλέκονται να δημιουργήσουν το κίνημα Νομικοί εν δράση, Συνταγματολόγοι εν δράση και να κάνουν την αντίστοιχη δουλειά που έγινε και παραπάνω, το ίδιο να γίνει με όλα τα θέματα που προβληματίζουν την Ελλάδα. Διακεκριμένοι και μη επιστήμονες με φοιτητές των αντίστοιχων σχολών συσπειρωμένοι και ενωμένοι να βρουν την λύση των προβλημάτων. Και η απεργία τους ή διαμαρτυρία τους να μην έχει πανό που να λέει ψωμί, παιδεία ελευθερία αλλά ένα χοντρό βιβλίο, ένα λυσάρι που λέγαμε και στο σχολείο, γιατί χωρίς λυσάρι οι μπουζουκοκέφαλοι ούτε μια άσκηση δεν μπορούν να λύσουν. Πώς θα τους λασπολογήσουν αυτούς τους τζαμπατζήδες που θα κάνουν τη δουλειά των μπουζουκοκέφαλων τζάμπα;
  Μετά δημοψηφίσματα μέσω ίντερνετ να ψηφίσει και ο υπόλοιπος λαός τις προτάσεις. Αρχικά ας το κάνουμε θεατρικά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και ας το διαδώσουμε παγκοσμίως. Και όταν νιώσουμε έτοιμοι και δούμε πως δουλεύει το πράγμα να τους πετάξουμε με τις κλοτσιές έξω από την Ελλάδα να πάνε να τους φιλοξενήσουν τα φιλαράκια τους στο ΔΝΤ και στην ΕΕ.

  Αυτοδιαχείριση, αυτοδιοίκηση, άμεση δημοκρατία έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Αναρμόδιου.

 4. Παράθεμα: Το να εξεγερθούμε είναι το “εύκολο”, το δύσκολο είναι ποιον να φέρουμε στην εξουσία

 5. Ο/Η anti-anti λέει:

  Σαμαράς: θα κερδίσουμε τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν!

  Το μόνο που τους ενδιαφέρει! Η καρέκλα τους! Και φυσικά για μνημόνιο κουβέντα! Α, ξέχασα, θα το αλλάξει! Αχαχαχα….

 6. Παράθεμα: Το να εξεγερθούμε είναι το “εύκολο”, το δύσκολο είναι ποιον να φέρουμε στην εξουσία | αἰέν ἀριστεύειν

 7. Ο/Η yannidakis λέει:

  εχω πολλες ενστασεις στο κειμενο. Αρχικα θα συμφωνησω πως η κατακραυγη ειναι τεραστια, ομως δεν βλεπω παντου γυρω μου ανθρωπους που θελουν να λιντσαρουν ή να ριξουν την κυβερνηση. Πολλες απο τις δημοσκοπησεις που διαβαζουμε κατα καιρους, δειχνουν πως ο λαος ειναι υπερ των μετρων οσο σκληρα κι αν ειναι αυτα.
  Σε οτι αφορα τον αντικαταστατη οπως λες, δεν δεχομαι πως δεν ξερει ο σημερινος ελληνας τι σημαινει δημοκρατια ή να ζει σε δημοκρατια. Προτεινω να ανακαλεσεις καθως προσβαλλεις τους αναγνωστες σου και υποτιμας την νουμοσυνη τους :[

  • Ο/Η georgia λέει:

   Αν ο έλληνας είχε την παραμικρή ιδέα τι είναι δημοκρατία θα είχε εξεγερθεί οταν υπογραφόταν το μνημόνιο και δεν θα περίμενε να τον κάνουν ξεφτίλα παγκόσμια για να αρχίσει να βγάζει φωνούλα, είναι όντως θλιβερό αλλά είναι η αλήθεια. Δεν προσβάλλεις κανενός τη νουμοσύνη λέγοντας την αλήθεια.

   • Ο/Η κικη λέει:

    Δικιο εχεις ,
    οσο για τις δημοσκοπησεις , αναφερομαι στον προγραψαντα, αυτες μπορει να σου βγαλουν οτι θελεις με τις καταλληλες ερωτησεις, και συμφωνες με τον χρηματοδοτη της ερευνας.

 8. Παράθεμα: Το να εξεγερθούμε είναι το “εύκολο”, το δύσκολο είναι ποιον να φέρουμε στην εξουσία « Τόνοι και Πνεύματα ….

 9. Παράθεμα: Το να εξεγερθούμε είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι ποιον να φέρουμε στην εξουσία | The Net War

 10. Παράθεμα: Το να εξεγερθούμε είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι ποιον να φέρουμε στην εξουσία

 11. Ο/Η Μιχάλης λέει:

  Καμιά φορά βλέπω τέτοια στο διαδίκτυο και εκπλήσσομαι!
  Αναρμόδιε βλέπω ότι έχεις κρίση εξυπνάδας και έτσι έχεις πρόβλημα. Μην ανησυχείς όμως περίμενε λίγο και θα σου περάσει. Εγώ αυτό το κόλπο εφαρμόζω γιατί έτσι και αλλιώς πλησιάζουμε ιστορικά στο σημείο της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ εξαφάνισής μας.
  Οι ΠΡΩΗΝ πλέον αρχαίοι απόγονοί μας θεωρούσαν την τυραννία σαν ένα πολύ καλό πολίτευμα, το οποίο όμως είχε ένα μειονέκτημα: δεν ήταν εύκολο να βρεις έναν «σοφό τύραννο» για να του αναθέσεις την διακυβέρνηση.
  Το πρόβλημα αυτό παραμένει αιωνίως. Και συνδυάζεται με το πρόβλημα της εξέγερσης που αναφέρεις. Όπως έγραψα και στο {να κάνω και λίγη διαφήμιση…} άρθρο μου «Το πολυπαιγμένο έργο της διεθνούς πολιτικής»: 5) Οι Αιγύπτιοι θυμήθηκαν ΞΑΦΝΙΚΑ ότι τα τελευταία 35 χρόνια πεινάνε, αφού τους ξεζουμίζει η οικογενειοκρατία του Μουμπάρακ. Ο «αιγύπτιος Καραμανλής», Μοχάμεντ ελ Μπαραντέι δήλωσε έτοιμος να σώσει την Αίγυπτο. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ είναι πρώην επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) και βραβευμένος με βραβείο Νόμπελ (που ξέρετε πόσο δίκαια δίνεται!). Τις λεπτομέρειες για το ποιοι ακριβώς ωφελήθηκαν, τι κέρδη είχαν κλπ θα το μάθουμε μετά καμιά τριανταριά χρόνια.

  Οι Αιγύπτιοι εξεγείρονται δικαίως μεν αδίκως δε, γιατί μετά από τις σχετικές θυσίες και τα σχετικά χρέη που θα τους φορέσουν, θα τους κάτσει στον σβέρκο μια «νέα δημοκρατική κυβέρνηση» που έχουν ήδη ετοιμάσει για σερβίρισμα οι αμερικανοί.
  Επομένως το πρόβλημά σου παραμένει άλυτο.

  • Ο/Η anarmodios λέει:

   @Μιχάλης

   Παρότι με «έπιασε κρίση εξυπνάδας» όπως λες, δεν κατάλαβα τι προτείνεις και αν προτείνεις κάτι. Ούτε καν προς τι είσαι υπέρ ή εναντίον.

   Θραξ Αναρμόδιος

 12. Κοινό Ελλήνων Εθνική Ελευθερία κε3Ε
  Ο θεσμός που προσπαθεί να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματά μας.
  Φιλοσοφικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά.
  Ευοί Ευάν.

 13. Με προβλημάτισες…… γιατί από ότι κατάλαβα θέτεις ένα ερώτημα που έμμεσα δίνει την απάντηση «Αφού δεν έχουμε εναλλακτική λύση να κάτσουμε στα αβγά μας». Γιατί τι άλλο μπορεί να εννοείς με το «Το να εξεγερθούμε είναι το “εύκολο”, το δύσκολο είναι ποιον να φέρουμε στην εξουσία.».
  Όχι φίλε μου. Προτιμώ μια Κυβέρνηση ανάγκης έστω και άν προκύψει, ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, μέσα από υγιή στελέχη από το σημερινό πολιτικό σύστημα και από προσωπικότητες κύρους, που θα γνωρίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ήλθε στην εξουσία ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ , παρά την απραξία που προτείνουν τα γραφόμενά σου. Στο κάτω κάτω της γραφής η κυβέρνηση αυτή θα γνωρίζει πολύ καλά ότι ήλθε από την ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και δεν μπορεί να συνεχίσει το παιγνίδι των προκατόχων της που αγνόησαν τον ΛΑΟ και ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από αυτόν.
  Το ερώτημα όμως βρίσκεται αλλού. Έχουμε την διάθεση και την θέληση, σαν αγανακτισμένοι και κοροϊδεμένοι πολίτες, να ανατρέψουμε μια ΚΑΚΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Η απάντηση ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας έρχεται από το πως συμπεριφερθήκαμε στις Δημοτικές εκλογές.
  Νομίσαμε ότι γυρίζοντας την πλάτη μας στο σύστημα, με μια μεγάλη αποχή, αυτό θα πει «πω πω τι έπαθα» και θα καταρρεύσει από φόβο ή από το ξύπνημα μιας κοιμισμένης ηθικής ή και από πατριωτική διάθεση. Αντί όμως για αυτό είδαμε αφενός μεν να επαίρεται για την επιβεβαίωση που είχε από τον «ΛΑΟ» και «την στήριξη της πολιτικής της» εκ μέρους του και αφετέρου να δέχεται τα συγχαρητήρια από το εξωτερικό για την καλή δουλειά που κάνει και την υποστήριξη που έχει από τον ελληνικό λαό.
  Αυτό είναι το χάλι μας. Και υπάρχουν ακόμα και σήμερα «οι της αποχής» που δεν πήραν το μάθημα και συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο από ότι φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις.
  Ξυπνήστε Έλληνες πριν να είναι πολύ αργά για τον τόπο. Ο καιρός της πολυθρόνας και της εθελοτύφλωσης μόνο στην ολική καταστροφή μπορεί να μας οδηγήσει.

  • Ο/Η anarmodios λέει:

   @ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΑΙΚΙΩΤΗΣ

   Διάβασες τα κείμενά μου σε αυτό το ιστολόγιο ή αλλού και έβγαλες το συμπέρασμα πως προτείνω να «κάτσουμε στ’ αυγά μας»;

   Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε.

   Θραξ Αναρμόδιος

   • Στο ιστολόγιό σου το διάβασα.
    Έχω δεί άλλες αναρτήσεις σου αλλά ΤΏΡΑ αναφέρομε μόνο στην συγκεκριμένη και τις σκέψεις που μπορεί να δημιουργηθούν.
    Η γενικότερη εντύπωση, επαναλαμβάνω, της συγκεκριμένης ανάρτησης, είναι αυτή που σου έγραψα, ωστόσο, κατά τα λοιπά, δεν νομίζω να ακολουθούμε διαφορετικές θέσεις στα διάφορα θέματα και για αυτό ξαφνιάστηκα.

    ΚΓ

 14. Το κείμενό σας μαζί με το παραπ΄νω σχόλιό μας αναρτήθηκε στο:
  http://boraeinai.blogspot.com/2011/02/blog-post_4941.html

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.