Ο λαός δεν ανατρέπει αυτή την κυβέρνηση γιατί δεν του το ζήτησε ακόμα η αξιωματική αντιπολίτευση να το κάνει.


Στον κοινοβουλευτισμό, ακόμη και στην δική μας εξαθλιωμένη παραλλαγή του κοινοβουλευτισμού, ακόμη και με αυτή την δική μας τσακισμένη κοινοβουλευτική νομιμότητα, η διέξοδος που προσφέρεται από το σύστημα και το Σύνταγμα στον λαό, είναι μία και μόνη: η αντιπολίτευση και μάλιστα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ισορροπία, το παλάντζο, το ζύγι, το αντίβαρο είναι η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αλλά η δικιά μας αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλει. Ε, δεν θέλει (γμ το κέρατό μου). Δεν θέλει.

Η δικιά μας αξιωματική αντιπολίτευση δικαιώνει πλήρως την παροιμία «η νοικοκυρά που δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει«.

«Περιμένετε μετά το συνέδριο», «περιμένετε την ανακοίνωση του μείγματος στο Ζάππειο», «περιμένετε να διώξουμε κάνα βαρίδιο», «περιμένετε μετά την ΔΕΘ», «περιμένετε τις εκλογές», «περιμένετε τον εσωκομματικό ανασχηματισμό». Περιμένετε, περιμένετε, περιμένετε… Αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Ολη η ελλάδα περιμένει. Και λες και υπάρχει η ελλάδα για να εξυπηρετείται το κόμμα. Και όχι το αντίθετο.

Ο λαός πάγωσε μετά τους θανάτους στην Μαρφίν. Η διεκδικητική του ορμή ανακόπηκε. Κι όμως. Στην ηγεσία της ΝΔ και στους κύκλους που την εκφράζουν, ούτε που θέλουν να ακούσουν για συγκεντρώσεις και πορείες. Το πρώτο που θα σου πουν μόλις τους προτείνεις το αυτονόητο είναι ότι είσαι αντι-συστημικός, επαναστάτης και αριστερός. Σωπάτε πατριώτες. Κι εσείς τι είσαστε; Οι σώφρονες και οι νομοταγείς;

Μα αν η ΝΔ δεν επιχειρήσει το αυτονόητο, να απαιτήσει δηλαδή με δυναμικές κινητοποιήσεις, πορείες και συγκεντρώσεις δηλαδή, την κυβερνητική αλλαγή, τότε αυτό το τσουνάμι της οργής και της απελπισίας που θα έρθει, θα τα σαρώσει όλα. Ολα και δεν θα μείνει χορτάρι. Και δεν θα υπάρχει καθόλου χώρος εκείνες τις στιγμές ούτε για σωφροσύνη ούτε για νομιμότητα. Τώρα είναι η ώρα της σωφροσύνης.

Η καθυστέρηση ανάληψης δράσης από την μεριά της ΝΔ εντείνει την απελπισία του έλληνα που βλέπει ότι δεν υπάρχει διέξοδος στο δράμα του. Και η απελπισία γίνεται μέρα με τη μέρα οργή θεόρατη. Εκεί οδηγεί η τωρινή σωφροσύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και η άρνησή της να κάνει το χρέος της, ως οφείλει, προς τον λαό: να τον υπερασπιστεί.

Η ΝΔ δεν υπερασπίζεται τον λαό. Απλώς προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του. Να ξεγελάσει την απελπισία του.

Ω! ζείτε σε άλλον κόσμο κύριοι. Η δεν έχετε ιδέα από το πήδημα χωρίς σάλιο που τρώει ο λαός, ή είσαστε συνένοχοι.

Φτάσαμε στα όρια. Τα έχουμε υπερβεί. Δεν έχει εδώ μα και μου. Η είσαι ή δεν είσαι. Κι άμα δεν είσαι, πές το μας, και παράτα μας ήσυχους, να δούμε και τι θα κάνουμε. Μην κάνεις τον στυλοβάτη του καταστροφέα μας με την χλιαρότητά σου, ενώ μπορείς με ένα φύσημα να τον γκρεμίσεις.

Τα είπα μια, τα είπα δυο, τα είπα τρεις, από το καλοκαίρι μάλλιασε «ο στόμας μου» να τα λέω. Τα λένε κι άλλοι. Πρέπει νά ‘μαστε ακραιφνείς νεο-δημοκράτες για να μας ακούσετε;

Η κυβέρνηση που κυβερνά αγνοεί, αντισυνταγματικώτατα, την λαϊκή θέληση (ο θεός να τους το ξεπληρώσει όλους).

Η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ αλλιώς οφείλει να πράξει, κάνει ότι δεν ακούει τον λαϊκό θρήνο (τι ψυχή θα παραδώσετε μωρέ;), και επίσης αγνοεί την λαϊκή θέληση. Και μας περιγελά κιόλας με «περιμένετε» και αντι-μνημονιακές κορώνες.

Εχει καεί ο κώλος της ελλάδας απ’ άκρη σ’ άκρη και η ΝΔ αρνείται να κάνει μια πορεία και μια συγκέντρωση.

Μια συγκέντρωση της ΝΔ με αίτημα την αλλαγή πολιτικής θα συγκέντρωνε, σε μία ώρα μέσα, 500.000 έλληνες. Σε δύο ώρες μέσα, 1.000.000 έλληνες. Σε τέσσερις ώρες μέσα 2.000.000 έλληνες. Και αυτή η κυβέρνηση θα αναγκαζόταν να φύγει από τα παράθυρα.

Κι εσείς κάθεστε και μου κάνετε εσωκομματικούς ανασχηματισμούς, και τρώγεστε κιόλας για τις θέσεις μεταξύ σας;

Τι λέτε ρε πατριώτες!

Ξέρετε ποια είναι η αλήθεια; Ο λαός δεν ανατρέπει αυτή την κυβέρνηση γιατί δεν του το ζήτησε ακόμα η αξιωματική αντιπολίτευση να το κάνει.

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisement
This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.

12 Responses to Ο λαός δεν ανατρέπει αυτή την κυβέρνηση γιατί δεν του το ζήτησε ακόμα η αξιωματική αντιπολίτευση να το κάνει.

 1. Ο/Η oxi λέει:

  Μεγάλο μυστικό: Τα κόμματα δεν είναι αντίπαλοι.
  https://anarmodios.wordpress.com/2010/11/24/8/

  Γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις? Τι περιμένεις από την αντιπολίτευση? Αποφάσισε τι θέλεις. Άμεση δημοκρατία ή ΝΔ + Σαμαρά και μία από τα ίδια?

 2. Ο/Η Νίκος Τανάλιας λέει:

  Ο λαός δεν ανατρέπει αυτή την κυβέρνηση γιατί δεν του το ζήτησε ακόμα η αξιωματική αντιπολίτευση να το κάνει. Σωστά, διότι αυτή ακριβώς είναι η τεράστια ζημιά που κάνουν στα πολιτικά συστήματα που ενσαρκώνουν η κομματαρχία και η κομματοκρατία.

  Διότι και στην κομματαρχία και στην κομματοκρατία δεν συνεκτιμάται η ευδαιμονία της κοινωνίας και του κοινού εθνικού συμφέροντος στον σκοπό της πολιτικής ένός κράτους. Είναι μία προβληματική τούτη που οδηγεί συστηματικά σε καταιγιστικές επιπτώσεις στην διαχρονική σχέση μεταξύ κοινωνίας και πολιτικής.

  Και είμαστε όλοι μας, φυσικά, προϊόντα της κομματοκρατίας στην Ελλάδα. Έτσι ζούμε με τον φόβο προς την ελευθερία (προσωπική, κοινωνική και πολιτική), καθως και με τον φόβο προς την εθνική ελευθερία και την κοινωνική-συλλογική αυτοθέσμιση. Λες και υπάρχει η ελλάδα για να εξυπηρετείται το κόμμα.

  ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤEITΕ ΟΤΙ Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ. ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

  ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
  http://hdynamhtoypolith.blogspot.com/

  ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ: ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΟΔΙΑ
  http://patriotikinisi.blogspot.com/2011/01/blog-post_17.html

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  Ενημέρωση για την πορεία της μήνυσης του γιατρού Αντωνίου (Video)
  http://www.dimopolis.gr/dp1/entos/vima-gia-dimokratia-politwn/deltia-typou/138-2011-01-15-17-41-13
  Κύρια ομιλία Δημήτρη Αντωνίου 11-1-2011 Χαλκίδα (Video)
  http://www.florabox.gr/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=652:-11-1-2010-&catid=19&Itemid=79

  Digital Deliberative Direct Democracy
  http://www.3ddemocracy.eu/

  Practical Democracy
  http://participedia.net/wiki/Practical_Democracy

 3. Ο/Η Deneb λέει:

  Το παιχνίδι είναι στημένο. Το έχουν στήσει πριν γίνουν οι προηγούμενες εθνικές εκλογές, μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
  Θυμάστε την αγωνία του Καραμανλή να χάσει τις εκλογές υποσχόμενος λιτότητα και φτωχεια, και την αγωνία του Παπανδρέου να κερδίσει, τάζοντας ότι έταξαν όλοι οι προηγούμενοι αρχηγοί από την μεταπολίτευση μέχρι τότε, και ακόμα περισσότερα;
  Το είχαν από τότε στήσει το πολιτικό παιχνίδι, για να μην πω ότι ήταν στημένο από την εποχή που έγινε πρωθυπουργός ο Σημίτης.
  Δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από τη ΝΔ εκτός από μια χαλαρή αντιπολίτευση για να ρίχνει στάχτη στα μάτια μας.
  Μέχρι να περάσουν όλα τα αντιλαἰκά μέτρα και μετά θα προχωρήσουν ωραία ωραία σε εκλογές τις οποίες θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τις κερδίσει η ΝΔ!
  Τότε θα δείτε προεκλογικά, τον Σαμαρά να «αγριεύει» και να κάνει την αντιπολίτευση που δεν έκανε τόσο καιρό.
  Εχουν σχέδιο. Και το έχουν οργανώσει από κοινού Πασοκ και ΝΔ.

  Αυτό που μένει είναι να κάνουν οι πολίτες τη δική τους αντιπολίτευση μέσω της αυτό-οργάνωσης.
  Δεν υπάρχει άλλη λύση.
  Μας έχουν ξεπουλήσει όλοι.

  • Ο/Η tsilivithras λέει:

   Kι εμένα κάπου εκεί είναι οι σκέψεις μου.
   Και πιστεύω ότι ο Σαμαράς έκανε πίσω μετά την ΔΕΘ.Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά νομίζω ότι είχε μια «ένταση» στη ΔΕΘ και μέσα σε λίγο διάστημα μέχρι τις εκλογές του χάθηκε.
   Βέβαια μεσολάβησαν 2 συναντήσεις με τους τροϊκάνους (γκουχ γκουχ…αχχχμμμ)…οπότε ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι θέλει.

   Πως το πε ο John Perkins;;;
   Πρώτα σου υπόσχονται και μετά σε απειλούν;;;

   Ο Θράκας τα λέει απλά, απλούστατα.
   Σε μια δημοκρατία (έστω και κατ’επίφαση) η αντιπολίτευση παίζει ρόλο ισορροπιστικό, ελεγκτικό.
   Εδώ ο ΓΑΠ υπέγραψε παραίτηση ασυλίας από κυριαρχικά δικαιώματα και η ΝΔ του Σαμαρά καυχιέται για την «πολιτισμένη αντιπολίτευση» που ασκεί συναινώντας στα μισά σχεδόν νομοσχέδια της κυβέρνησης.

   Είπαμε πολιτισμένα μια , δυο, τρεις…άντε και λίγη υπομονή γιατί έχει και ένα άλλο υπόβαθρο ο Σαμαράς…αλλά έλεος…ο κόσμος υποφέρει και η ΝΔ παίζει παιχνιδάκια στην πλάτη του κόσμου.

   Όποιος δεν έχει παρωπίδες ή συμφέροντα βλέπει το μέγεθος της ζημιάς που κάνει η συναίνεση της ΝΔ στα όσα δρομολογεί η κυβέρνηση του ΓΑΠ.
   Απλά πράγματα.
   Αν ο ΓΑΠ κάνει μια φορά ζημιά, πόση ζημιά κάνει η ΝΔ που θα πρεπε να βγάλει κόσμο στο δρόμο για να πέσει η κυβέρνηση ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;;

   Μεγάλα παιδιά είμαστε…
   Φτάνει τόσο κουτόχορτο.

 4. Ο/Η popolaros λέει:

  Ο Έλληνας ψηφοφόρος είναι σε αδιέξοδο…σκόπιμα.
  Τον έχουν μπλοκάρει ψυχολογικά, ώστε να μην ελπίζει ότι μπορεί να ξεφύγει από αυτό το μαύρο σύννεφο.
  Τουλάχιστον όχι ακόμη.
  Μοιάζουν όλοι τους συννενοημένοι στο big greek deal.
  Εσύ θα κάνεις αυτά και μόλις τελειώσεις θα’ρθω να κάνω τα δικά μου.
  …και ο λαός θεατής του show.

 5. Ο/Η skeptiki λέει:

  «Μια συγκέντρωση της ΝΔ με αίτημα την αλλαγή πολιτικής θα συγκέντρωνε, σε μία ώρα μέσα, 500.000 έλληνες. Σε δύο ώρες μέσα, 1.000.000 έλληνες. Σε τέσσερις ώρες μέσα 2.000.000 έλληνες. »
  Καλά ευτυχείς πόθοι, αλλά δεν το βλέπω….
  Από πότε περιμένουμε από τα κόμματα του συστήματος εξέγερση? Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο ειδικά από το συγκεκριμένο? Το κόμμα των νοικοκυραίων, των ήσυχων, των σοβαρών ανθρώπων που περιμένουν το κράτος να τους προστατέψει κλπ, κλπ Αυτοί άμα τους πεί κάποιος οπισθοδρομικούς κομπλάρουν κι αρχίζουν να ψάχνονται… Και ο έλληνας ψηφοφόρος που λέει ο ποπολάρος δεν έχει μόνο ψυχολογικό πρόβλημα, έχει και πρακτικό γιατί δεν του έμειναν και πολλά να ψηφίσει και για πρώτη φορά πρέπει να αρχίσει να αυτοοργανώνεται και θέλει χρόνο

 6. Στην «Ιστορία δύο πόλεων» ο Ντίκενς αναφέρει πως όταν οι αριστοκράτες είδαν πως ο λαός δεν τους αντιμετωπίζει πλέον με δέος αλλά τους κόβει και τα κεφάλια, πραγματοποίησαν ένα συμβούλιο όπου αποφάσισαν να παραχωρήσουν δημοκρατία στο λαό με την προυπόθεση να υπάρχουν δύο κόμματα.Αυτή είναι η εξαπάτηση της Γαλλικής επανάστασης.Οι βασιλικοί οίκοι και η εκκλησία διατήρησαν την εξουσία και κρύφτηκαν πίσω από την αναδυόμενη αστική τάξη στην οποία παρέδωσαν τη διαχείριση της εξουσίας.Οι ανερχόμενοι μεγαλοαστοί εξελίχτηκαν στους καλύτερους υπηρέτες των παλατιών και ο λαός νόμιζε ότι απολαμβάνει δημοκρατία.Διακόσια χρόνια μετά το κόλπο λειτουργεί ακόμα.Στην εποχή της «δημοκρατίας» η Ευρώπη ακόμα διατηρεί βασιλικούς οίκους (Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία κ.α.) με αμύθητες περιουσίες.Εμείς τους ξεφορτωθήκαμε, αλλά μας έμειναν οι μεγαλοαστικές οικογένειες που εναλλάσσονται στην εξουσία και προφανώς δεν έχουν αλλάξει αφεντικά.Γι’ αυτό ότι είναι να γίνει πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας.

 7. Ο/Η Νίκος Τανάλιας λέει:

  . . . ακόμα η αξιωματική αντιπολίτευση . . . Σωστά, διότι αυτή ακριβώς είναι η τεράστια ζημιά που κάνουν στα πολιτικά συστήματα που ενσαρκώνουν η κομματαρχία και η κομματοκρατία. Είναι και οι δυό ένα κακό συναπάντημα.

  Διότι και στην κομματαρχία και στην κομματοκρατία δεν συνεκτιμάται η ευδαιμονία της κοινωνίας και του κοινού εθνικού συμφέροντος στον σκοπό της πολιτικής ένός κράτους. Είναι μία τεράστια προβληματική τούτη, που οδηγεί συστηματικά σε καταιγιστικές επιπτώσεις στην διαχρονική σχέση μεταξύ κοινωνίας και πολιτικής.

  Και είμαστε όλοι μας, φυσικά, προϊόντα της κομματοκρατίας στην Ελλάδα. Έτσι ζούμε με τον φόβο προς την ελευθερία (προσωπική, κοινωνική και πολιτική), καθως και με τον φόβο προς την εθνική ελευθερία και την κοινωνική-συλλογική αυτοθέσμιση. Λες και υπάρχει η ελλάδα για να εξυπηρετείται το κόμμα. Το όποιο κόμμα.

  ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤEITΕ ΟΤΙ Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ. ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

  ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
  http://hdynamhtoypolith.blogspot.com/

  ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ: ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΟΔΙΑ
  http://patriotikinisi.blogspot.com/2011/01/blog-post_17.html

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  Ενημέρωση για την πορεία της μήνυσης του γιατρού Αντωνίου (Video)
  http://www.dimopolis.gr/dp1/entos/vima-gia-dimokratia-politwn/deltia-typou/138-2011-01-15-17-41-13
  Κύρια ομιλία Δημήτρη Αντωνίου 11-1-2011 Χαλκίδα (Video)
  http://www.florabox.gr/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=652:-11-1-2010-&catid=19&Itemid=79

  Digital Deliberative Direct Democracy
  http://www.3ddemocracy.eu/

  Practical Democracy
  http://participedia.net/wiki/Practical_Democracy

 8. Ο/Η Anti Oligarch λέει:

  Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ανάκαμψης μεσα στις πρασινο-μπλε γραμμες (οχι δεν είμαι κομμουνισής) του στενου μονόδρομου προς τον σκοταδισμό που έχουμε οδηγηθεί απο ΟΗΕ και ΕΕ.
  Γι΄αυτο εύχομαι να κάνετε λάθος, γιατί αν παρα τα τοσα κακα που μας έφεραν ολα τα κόμματα ο κοσμος περιμένει απο τους «μεγάλους ηγέτες» έμπνευση και/η να μας σωσουν τοτε είμαστε άξιοι της τυχης μας.

 9. Ο/Η enaoum λέει:

  ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο κ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ Η ΝΕΑ Ν Δ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 10. Ο/Η ΠΙΠΙΝΑ λέει:

  ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΛΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ,ΕΙΜΑΙ 67 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΓΛΥΚΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ. ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ,ΟΧΙ ΨΗΦΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥΤΖΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΩ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, Ε, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ, ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ……

 11. Παράθεμα: Γιατί ο λαός δεν ανατρέπει αυτή την κυβέρνηση κ. Σαμαρά; « mySatelite

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.