Δυναμώστε το κίνημα «Ενάντια στα διόδια», επικοινωνείστε με τις επιτροπές


Οι ευκαιρίες για συμμετοχή στην αυτο-οργάνωση και στα κινήματα που αναπτύσσονται από τα κάτω είναι πολλές. Η παραπάνω εικόνα είναι μια προτροπή προς τους Θεσσαλονικείς.

Υπάρχει ήδη Πανελλαδικό Συντονιστικό όργανο του κινήματος κατά των διοδίων. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους. Επικοινωνείστε μαζί τους. Πάτε μαζί τους. Εμψυχώστε τους. Ας κάνουμε όλοι κάτι, όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, για να φύγει αυτή η μαύρη πέτρα που μας πλάκωσε και δεν μας αφήνει να ανασάνουμε.

Απομονώστε τους γκρινιάρηδες στις συζητήσεις, διαδικτυακές και μη, και μην τρώτε πολύ χρόνο μαζί τους. Οποιος δεν κατάλαβε ακόμη, δεν θα καταλάβει ποτέ. Μόνο όταν πεινάσει ο ίδιος θα είναι έτοιμος. Και μερικοί ίσως ούτε και τότε. Ασε που ορισμένοι διαφωνούν και γκρινιάζουν γιατί έτσι μόνο υπάρχουν.

Ξέρω ότι οι πολλοί απλώς μας διαβάζετε εμάς τους στοματάδες και ούτε καν σχολιάζετε. Διαμορφώνετε την γνώμη σας διαβάζοντας τις αναρτήσεις και τα σχόλια.  Συνεχίστε έτσι. Ηδη λέμε πάρα πολλά. Και τα περισσότερα δεν χρειάζονται καν. Περάστε στην δράση. Τώρα πρέπει σιγά σιγά να περάσουμε στην δράση. Στην αυτο-οργάνωση.

Μακριά από κόμματα και πάντα με άμεσες δημοκρατικές διαδικασίες. Οχι αντιπροσώπους και αρχηγούς που θα μας βάλουν πάλι το καπέλλο πίσω από την πλάτη μας.

Μόνοι μας είμαστε αλλά έχουμε και τον διπλανό μας. Και είναι πολλοί που ήδη σηκώθηκαν από τον καναπέ. Και περιμένουν κι εμάς. Να σηκωθούμε και να πάμε. Να τους στείλουμε email έστω να τους εμψυχώσουμε. Να δημοσιεύσουμε στα ιστολόγιά μας τον αγώνα τους και αυτό που κάνουν. Να ρθουν κι άλλοι. Αϊντε λέω έλληνες.

Θραξ Αναρμόδιος

ΥΓ. Δείτε τι γράφει σχετικά και ο πάντα καταπληκτικός πιτσιρίκος

Advertisement
This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Δυναμώστε το κίνημα «Ενάντια στα διόδια», επικοινωνείστε με τις επιτροπές

  1. Το κίνημα των διοδίων πάει να γίνει η πρώτη νίκη της αυτοοργάνωσης.Η νίκη που θα συμβάλλει στην ανύψωση του ηθικού του λαού που πλέον βλέπει ότι το σύστημα δεν είναι ανίκητο όταν συμμετέχουμε μαζικά.Είναι ο αστάθμητος παράγοντας που ούτε το σύστημα προέβλεψε και μπορεί να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην κοινωνία.Θυμίζει το μπουκοτάζ των λεωφορείων στο Μοντγκόμερυ των ΗΠΑ που τελικά κατέληξε στο κίνημα για τα δικαιώματα των μαύρων του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.