Η Ελεύθερη Κυριακή συνεχίζει το κάλεσμά της προς τους πολίτες της χώρας


Και κατά την περίοδο των εορτών συνεχίσαμε να συγκεντρωνόμαστε στην πλ. Κύπρου της Καλλιθέας και στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης. Γνωρίσαμε νέους ανθρώπους με τους ίδιους προβληματισμούς, ανταλλάξαμε απόψεις για το πως θα βελτιώσουμε τη δράση μας και γενικά ανοίξαμε ένα διάλογο για ότι μας απασχολεί ως πολίτες.

Εμείς θα συνεχίσουμε να συγκεντρωνόμαστε κάθε Κυριακή κι ας είμαστε λίγοι ακόμα. Θα συνεχίσουμε το κάλεσμα μας προκειμένου να γίνουν οι πλατείες αυτό που πραγματικά πρέπει να είναι. Δηλαδή δημόσιοι χώροι που θα μπορούν να συγκεντρώνονται οι πολίτες, να εκφράζονται και να συζητούν ελεύθερα για αυτά που τους ενοχλούν. Θα συνεχίσουμε μέχρι να γεμίσουν οι πλατείες με ενεργούς πολίτες που θα θέλουν όχι μόνο να διαμαρτυρηθούν για όσα συμβαίνουν, αλλά και να συμμετάσχουν στο δημόσιο διάλογο που απαιτείται προκειμένου να διαφωτιστούμε όλοι καλύτερα για το τι πρέπει να απαιτήσουμε ως λαός. Ένας διάλογος που θα διεξάγεται σε πραγματικό χρόνο μεταξύ φυσικών προσώπων και θα τονώσει το αίσθημα της ανθρώπινης επαφής και της αλληλεγγύης.

Ευελπιστούμε στην παρουσία όλων σας. Μην περιμένετε από κανέναν και ελάτε να οργανωθούμε μόνοι μας. Ραντεβού την Κυριακή.

2010/12/9 Freedom Sunday <freedomsunday1@gmail.com>

Μια νέα μορφή διαμαρτυρίας πέρα από κόμματα και συνδικάτα οργανώνεται από Κυριακή 12/12 και κάθε Κυριακή στην Καλλιθέα και στην Θεσσαλονίκη.Σύντομα και σε άλλες πλατείες της χώρας.Ευελπιστούμε στη στήριξη και βοήθεια σας.

http://freedomsunday.blogspot.com/

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Η Ελεύθερη Κυριακή συνεχίζει το κάλεσμά της προς τους πολίτες της χώρας

  1. Ο/Η Help λέει:

    Very good post, thanks again for sharing.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s