Εχει ECDL ο κ. Πάγκαλος;


Οχι ECDL δεν έχει (μπορεί και να μην ξέρει τι είναι), ούτε τι είναι το google και το google maps δεν γνωρίζει. Δεν ξέρω τι θα γινόταν σε άλλη χώρα αν ένας υπουργός, κι ακόμα χειρότερα, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ομολογούσε δημοσίως μια τέτοια άγνοια.

Εχω την υποψία πως οι περισσότεροι «κοπρίτες» και ECDL έχουν, και e-mail ξέρουν να στείλουν (πράγμα που καταφανώς ο κ. Πάγκαλος δεν γνωρίζει να κάνει), και επεξεργασία κειμένου γνωρίζουν, κι όμως όχι αντιπροέδρους δεν τους κάνανε σε κυβέρνηση, αλλά ούτε δουλειά δεν μπορούσαν να βρουν οι άνθρωποι, στην χώρα που διοικεί και που φροντίζει για την ανάπτυξή της, εδώ και 30 χρόνια ο κ. Πάγκαλος από επιτελικές κυβερνητικές θέσεις.

Και, εδώ που τα λέμε, για τι τύπου ανάπτυξη της χώρας να φροντίσεις, άμα δεν κατανοείς στο ελάχιστο και στα βασικά την σημερινή τεχνολογία;

Θραξ Αναρμόδιος

ΥΓ. Πόσους τέτοιους έχουμε! Εγώ λέω να του ζητήσουμε πίσω το laptop που παίρνει δωρεάν από την βουλή σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ως δώρο, όπως και από κάθε βουλευτή, που δεν μπορεί να στείλει e-mail μόνος του, και να συμπιέσει ένα αρχείο (καλά ξέρω, δύσκολο). Πεταμένα λεφτά είναι. Δικά μας λεφτά. Τι τους το δίνουμε; Αχρηστο τους είναι.

 

Advertisement
This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Εχει ECDL ο κ. Πάγκαλος;

 1. Ο/Η Orestios λέει:

  Κάνεις κάτι ερωτήσεις Θράκα
  Μπορούν τα βούδια να μαγειρέψουν?

 2. Ο/Η Dyer λέει:

  Αν μάθει ο ΓΑΠ ότι ο αντιπρόεδρός του δεν ξέρει να χειρίζεται laptop την έχασε τη θέση του. Και τότε σαν κοπρίτης θα γυρίζει για να βρει δουλεία.
  Δυστυχώς όμως κουβαλάει πολλές ψήφους ακόμα και σίγουρα κάπου θα τρυπώσει.
  Πέρα από την πλάκα όμως είναι τραγικό αυτοί οι άχρηστοι να μας κυβερνούν. Έτσι μάλιστα όπως έχει εξελιχθεί η πληροφόρηση αν δεν ξέρει να χειριστείς το google και περιμένεις από τους αυλικούς σου να πάρεις πληροφορίες ώστε να αποφασίσεις πως πρέπει να κυβερνήσεις, μάλλον οι αυλικοί σου κυβερνάνε!
  Γιατί τους πληρώνουμε ρεεεεεεεεέ;

 3. Ο/Η Άρτεμις λέει:

  Εάν τώρα μαθαίνουν τη Google πότε θα συνειδητοποιήσουν τη στενή παρακολούθηση των πολιτών την οποία θέλουν να επιβάλλουν με τη κάρτα του πολίτη η οποία θα εξελιχθεί σε πολυκάρτα ενσωματώνοντας και φοροκάρτα και κάρτα υγείας κλπ; Άραγε θα συνειδητοποιήσουν ότι με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που θέλουν να εγκαθιδρύσουν καταργούν την ιδιωτική ζωή των πολιτών (αφού όλα τους τα προσωπικά δεδομένα καθώς και τι αγοράζουν και που και με ποιους βρίσκονται) θα συλλέγονται και θα αποθηκεύονται σε βάσεις δεδομένων αλλά και τα εθνικά σύνορα μια που λόγω της Συνθήκης Σένκεν όλες αυτές οι πληροφορίες θα μπορούν εφόσον ζητηθεί από κάποιο άλλο κράτος που υπέγραψε αυτή τη συνθήκη να είναι διαθέσιμες; Πόση εμπιστοσύνη εμπνέουν τα λόγια τους ότι τα προσωπικά δεδομένα θα είναι ασφαλή όταν η NSA δήλωσε ότι σε κανένα σύστημα δεν υπάρχει ασφάλεια ούτε καν στο δικό της;
  http://id-ont.blogspot.com/2010/12/id-ont-nsa.html

 4. Ο/Η YIOULI λέει:

  Και μας το παίζει και γραμματιζούμενος εν αντιθέσει με τους «αμόρφωτους» και «αγράμματους» ήρωες του ’21. Ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι δεν τους φτάνει.Θέλει εξοστρακισμό και εξορία μπας και στρώσει και σοβαρευτεί γιατί το θράσος του έχει ξεπεράσει σε βάρος τα κιλά του.

 5. Ο/Η sawas λέει:

  Θράκα

  1) και οι ήρωες του 21 δεν είχαν ECDL………..ε και?
  2) και o “ήρωας” του 10 δεν έχει ECDL……….ε και? Ξανά!!!

  Το να κυβερνάς η όχι δεν εξαρτάται από την γνώση σε ιδιαίτερους τομείς (υπολογιστές) άλλωστε είναι και ο τομέας τέτοιος που με τα άλματα του δεν προλαβαίνεις πλέον να ακολουθήσεις, πόσο μάλλον κάποιος στην ηλικία του.

  Χρηστή κυβέρνηση έγκειται στην κατανόηση της σημασίας του εκάστου κλάδου (Γεωργία, Ιατρική, Παιδεία, Βιομηχανία κτλ) και τον ρόλο του στην ανάπτυξη την ευημερία των πολιτών.
  Δεν ξέρεις από υπολογιστές? Δεν πειράζει, θα ξέρει κάποιος άλλος για σένα (αρκεί να το ξέρεις ότι κάποιος άλλος ξέρει περισσότερα από σένα)

  Η αντίθεση μου με τον διεφθαρμένο αυτόν πολιτικό έγκειται στην πολιτική που ακλούθησε μέχρι σήμερα και όχι στο αν γνωρίζει Η/Υ, πυρηνική φυσική η την λαογραφική ιστορία του «Κάτω Μαχαλά»

  Ο απ-άνθρωπος αυτός κρίνεται για την μέχρι στιγμής πολιτικές του (σαν μέλος κυβερνήσεων και βουλής) αποφάσεις. Το αποτέλεσμα σήμερα είναι για αυτόν καταστροφικό (μνημόνιο).

  ΥΓ1. Και ο Γκομελσκι δεν ήξερε καλό μπάσκετ, αλλά……………..!!!!!
  http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Gomelsky

  ΥΓ2 Ο Οττο (2001-2010) δεν ομιλεί ακόμα ελληνικά…………………ε και?

  ΥΓ3 Για να μην παρεξηγηθώ η εξίσωση του Διεφθαρμένου με τους Επαναστάτες είναι λιγάκι τραβηγμένη. Δεν υφίσταται καμία τέτοια σύγκριση

 6. Ο/Η χρηχα λέει:

  να σας πώ ένα ανέκδοτο;;;;
  αν κάποιοι το ξέρουν ας μην το διαβάσουν(λολ)……
  ένας πολιτικός…μιά φορά και έναν καιρό αγανακτισμένος απ’την αχρηστία του γιού του που μόνο έτρωγε (πολλά λεφτά) αλλά δεν ήξερε να βγάλει μία(ούτε τα μάτια του λεν στο χωριό μου)…..αποφάσισε να τον ρίξει στην δουλειά για να τον σκληραγωγήσει….(αύριο «φεύγω»εγώ….ποιός θα τον ταϊζει τον αχαίρευτο…)

  Πιάνει λοιπόν το τηλέφωνο και αρχίζει να παίρνει γνωστούς του υπουργούς και γραμματείς…..

  Βεβαίως …έχουμε μιά θέση στο υπουργείο μας του λέει ο πρώτος….δεν θα κάνει τίποτε και θα παίρνει 20.000 ευρά το μήνα ……

  Όχι όχι λέει αυτός δεν κάνουμε τίποτε έτσι….καμιά θέση με πιό λίγα….

  Βεβαίως του λέει ο άλλος….έχουμε μιά θέση στην τάδε γραμματεία με 15000 ευρά το μήνα…αλλά θα πρέπει να κάνει και κάποιες δουλειές εκεί….

  Όχι λέει ο πολιτικός πάλι πολλά είναι …κάτι με πιό λίγα….

  Εμμμμ….να τον στείλουμε στην τάδε περιφέρεια….5500 ευρά τον μήνα αλλά εκεί θα πρέπει να χτυπάει κάρτα και οχτάωρα …του λέει ο άλλος….

  Βρε συ απαντάει ο πολιτικός ….θέλω να του κάνω μανούρα …να ζοριστεί…να καταλάβει τί εστί βερύκοκο….καμιά θέση με 600 ευρώ το μήνα και κάρτα κανονικά και οχτάωρο και υπερωρίες …..κατάλαβες;

  Με συγχωρείτε κύριε συνάδερφε του λέει ο άλλος…..για αυτές τις θέσεις θέλει πτυχίο , μεταπτυχιακό , ντοκτορά και τέσσερις ξένες γλώσες, και αφού κάνει άιτηση να δώσει εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ….έχει ο γιός σας τα απαραίτητα προσόντα;;;;

 7. Ο/Η Δημήτρης λέει:

  Εντάξει ο κύριος Πάγκαλος μπορεί να μην έχει ιδέα απο νέες τεχνολογίες. Το ecdl όμως που κολάει?? Μπορεί κάποιος να μην έχει απαραίτητα ecdl, μπορεί να έχει vellum, η κάποιο άλλο έγκυρο πιστοποιητικό στους Η/Υ. Στη τελική δεν είναι πλέον το μονοπώλιο του ecdl όπως πριν κάτι χρόνια. Υπάρχουν αρκετά αναγνωρισμένα πιστοποιητικά Η/Υ, ο καθένας επιλέγει αυτό που θέλει.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.