Η κουκουβάγια, το κατουρημένο βρακί, η πανσέληνος και η οργή μιας νέας ελληνίδας.


Καλή Χρονιά να ευχηθώ σε όλους με πάνω απ’ όλα υγεία αλλά και ανοιχτά  τα μάτια και τα αυτιά προς τους συμπολίτες μας.

Με αφορμή μια ολιγόλεπτη συνομιλία που άκουσα το πρωί στο ράδιο, ερχόμενη στην δουλειά μου, θέλω να παραθέσω  στους συμπολίτες μου τα  παρακάτω.

Ο κ. Δήμος Βερύκιος, ο γνωστός δημοσιογράφος, έδινε δίκιο σήμερα πρωί  πρωί στον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο για το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ και άλλες τέτοιες κοινωνικά επωφελείς δηλώσεις,  ενώ ο άλλος εκφωνητής, που δεν ξέρω το όνομα του, του έλεγε «τι είναι αυτά που λες Βερύκιε, σώπα σε παρακαλώ».

Η απάντηση του κ. Βερύκιου ήταν «σταμάτα να λαϊκίζεις κι εσύ μαζί με όλους τους υπόλοιπους» και πρόσθεσε και το παρακάτω  παραμυθάκι: Η κουκουβάγια είπε, βγήκε μια μέρα και φώναζε ποιος κατούρησε το βρακί του παιδιού μου και της είπαν οι άλλοι  το παιδί σου κυρά κουκουβάγια το κατούρησε,  ποιος θέλεις να το κατούρησε,  το δικό μας το παιδί;

Η δική μου προσωπική απάντηση στον κ. Βερύκιο  είναι πως ναι έχει απόλυτο δίκιο στην προκειμένη περίπτωση ΚΑΙ το παιδί του κ. Πάγκαλου κατούρησε το βρακί, αλλά  η διαφορά είναι ότι το βρακί της κουκουβάγιας ήταν δικό της, ενώ του κ. Πάγκαλου όχι. ΗΤΑΝ ΞΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ. Απροκάλυπτα και χωρίς κανένα ενδοιασμό, σύμφωνα με το ΦΕΚ  του διορισμού της κ. Αριάνδνης Παγκάλου, κόρης τους κ. Πάγκαλου, το παιδί του κ. Πάγκαλου κατουρούσε το κοινό μας βρακί χρόνια τώρα. Όχι το δικό της.

Και έτσι για να πάρουν μια μικρή ιδέα από τους πάρα πολύ απλούς και πολύ συγκεκριμένους όρους της αγοράς ας διαβάσουν και αυτό το μικρό μάθημα καθημερινότητας ο κ. Βερύκιος και ο κ. Πάγκαλος όσον αφορά τις κατηγορίες που εξαπολύουν προς τον ελληνικό λαό.

Όταν ανοίγει μια εταιρεία και ζητά προσωπικό, κ. Βερύκιε,  κι εσύ ΔΕΝ  έχεις δουλειά και θες να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, πας και ζητάς δουλειά, και άμα σου λένε αυτή τη δουλειά θα την πάρεις με μοναδικό αντάλλαγμα την ψήφο σου, θα δώσεις και την ψήφο σου ακόμη, εκτός κι αν έχεις καταθέσεις και κληρονομιά και δουλεύεις από χόμπι, οπότε έχεις τη δυνατότητα και την άνεση να το παίζεις ιδεολόγος.  Επιπροσθέτως  όταν το ίδιο το κράτος σου, δεν δημιουργεί ευκαιρίες και θέσεις εργασίας,  για να μπορεί να σε αναγκάζει να πουλήσεις τη ψήφο σου για μια θέση εργασίας,  πίστεψέ με κ. Βερύκιε άμα έβρισκε αλλού δουλειά ο Έλληνας  και μονιμότητα να ΜΗΝ είχε, και μεγάλους μισθούς να ΜΗΝ είχε, δεν θα φίλαγε τις κατουρημένες ποδιές κανενός για το αυτονόητο: μια ΔΟΥΛΕΙΑ για να μπορεί να ΖΕΙ.

Και μην μου πεις κ. Βερύκιε ότι πιστεύεις ότι  βάλανε Μεγάλους Διαχειριστές  που οδήγησαν στην χρεωκοπία (για την οποία δεν έχουμε και πολλά στοιχεία ότι υφίσταται ) με μίζες και υπέρογκες προμήθειες το γιό  της κυρά Κούλας και της κυρά Κικίτσας, από το Περιστέρι και τη Νίκαια για 3 ψήφους. Εκεί μπήκαν τα παιδιά και τα ανίψια και οι κουμπάροι κ. Βερύκιε, όχι ο γιός και η κόρη της κυρά Κούλας.

Να προσθέσω επίσης την προσωπική μου εμπειρία σαν ελληνίδα πολίτης για να σου δώσω και την άλλη πλευρά του νομίσματος, του ιδιωτικού τομέα .

Είμαι ιδιωτική υπάλληλος (μηχανικός)  και 29 ετών και εργάζομαι τα τελευταία 5 χρόνια.  Όταν αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο  λοιπόν και έψαχνα για δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, γιατί δεν είχα κάποιον στο δημόσιο, αν είχα θα απευθυνόμουν και εκεί, πάλι έπρεπε κάποιος γνωστός γνωστού να μιλήσει για μένα, για τον καλό μου χαρακτήρα και για το πόσο  εργατικός άνθρωπος είμαι  για να προωθηθεί γρήγορα το βιογραφικό μου. Αλλιώς θα  έπρεπε να πάω να δουλεύω ως μηχανικός πωλήσεων, έτσι τους λένε τώρα τους πτυχιούχους μηχανικούς  ΠΩΛΗΤΕΣ σε κάποια αντιπροσωπεία, κάνοντας κάτι που ποτέ δεν επέλεξα να σπουδάσω, καθώς  επίσης θα μπορούσα να γίνω σερβιτόρα σε εστιατόρια και καφέ και άλλες  νόμιμες, δεν λέω και μια χαρά δουλειές, μα παντελώς άσχετες με αυτό που σπούδαζα 5 χρόνια και ήθελα  να κάνω. Αυτά  που παραθέτω  δεν  τα γενικεύω  μιλάω για τη δική μου και μόνο περίπτωση.

Στην δουλειά λοιπόν που βρήκα που είναι σχετική με τις σπουδές μου, και ο νόμος κατά κάποιο τρόπο προφύλασσε τα ελάχιστα δικαιώματα μου, τώρα έρχεται ο ίδιος ο νόμος του κατεπείγοντος  να μου τα πάρει με την πενιχρές δικαιολογίες  της ανάπτυξης της ανταγωνιστικότητας και άλλων τέτοιων μπούρδων. Με άλλα λόγια ΒΓΗΚΕ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ : ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

Σταματήστε λοιπόν κύριοι να προσπαθείτε να βάλετε τους έλληνες για άλλη μια φορά σε διχόνοια, γιατί το έχουμε ξαναδεί το έργο της ιστορίας  του εμφύλιου και δεν νομίζω να θέλει κανένας να το ξαναδεί , να προσθέσω ότι δεν μας το έμαθαν στο σχολείο οι δάσκαλοι μας όπως θα έπρεπε, μόνοι μας ψάξαμε και το βρήκαμε.

Εσείς του ελληνικού Κοινοβουλίου  προσπαθείτε μέσω των  συνεταίρων σας στα ΜΜΕ των κκ. Βερύκιων και άλλων παρομοίων, να μας βάλετε να φαγωθούμε δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, αριστεροί και δεξιοί και κουραφέξαλα,  κι  εσείς από πίσω να ανοίγετε  τους λάκκους μας,  με χρυσά φτυάρια που θα κρατήσετε μετά για την κηπουρική σας. Ώστε να μας χώσετε όσο πιο βαθιά  μπορείτε, να φάτε και τις συντάξεις μας και τα σπίτια μας και να κάνετε τα παιδιά μας, αυτά που θα απομείνουν, δουλάκια σας. Γιατί  πλέον σας ενοχλούμε και οι μεν και οι δε, δεν μας χρειάζεστε άλλο, την κάνατε τη δουλειά σαν καλοί ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ που είσαστε, το πουλήσατε το μαγαζί,  εύγε και  σε καλή μεριά τα μεσιτικά.

Κι εσείς κκ. Βερύκιοι των ΜΜΕ  αυτοί που σας πληρώνουν  ξέχασαν να σας πουν ότι ο Έλληνας δεν είναι πια αρνί. Μεταλλάχτηκε καιρό τώρα  σε αλεπού και σας πήρε χαμπάρι. Και τώρα περιμένει την επόμενη Πανσέληνο για να μεταλλαχτεί σε λυκάνθρωπο  και να ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΩΡΕ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας συμπολίτες μου,
Μιλάει η Αγανάκτηση
——————–

κείμενο αναγνώστριας του ιστολογίου

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Η κουκουβάγια, το κατουρημένο βρακί, η πανσέληνος και η οργή μιας νέας ελληνίδας.

 1. Ο/Η Δύσπιστος λέει:

  Το πρόβλημα δεν είναι ότι λέει αυτά που λέει ο εν λόγω δημοσιογράφος. Το πρόβλημα είναι ότι τα λέει μόνος του υπό την ένοια ότι δεν έχει εκείνη την ώρα ανοικτό το μικρόφωνο στους ακροατές, ώστε να τον ξεχέσουν όσοι έχουν αντίθετη γνώμη. Και είναι πολλοί. Πάρα πολλοί.

 2. Ο/Η sawas λέει:

  Ευγε…..

 3. Ο/Η tsilivithras λέει:

  Ακούστε…το σύστημα αυτοπροστατεύεται με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.
  Είτε βάζει τα τσουτσέκια να δημιουργούν αντιπερισπασμούς είτε προβοκάρει επικίνδυνα για άλλους λόγους.
  Όλος ο κόσμος πλέον αντιλαμβάνεται το μέγεθος της απάτης (εντάξει όχι όλος, λοβοτομημένους έχει ακόμα) της μεταπολίτευσης που δεν είναι το ένα ή το άλλο κόμμα (φυσικά και το ΠΑΣΟΚ/αριστερισμός έχει την μερίδα του λέοντος) αλλά ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ είναι στημένο ώστε να εξυπηρετεί την ολιγομελή ελίτ και κάποιες χιλιάδες οικογένειες μεγαλοαστών και κομματόσκυλων ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
  Η ελίτ είναι αυτή που είτε διατάσσει είτε απλά απολαμβάνει τα προιόντα των Συναλλαγών.
  Οι μεγαλοαστικές οικογένειες είναι οι νεόπλουτοι καραγκιόζηδες που έκαναν λεφτά από αέρα απλά και μόνο επειδή είναι πρόθυμοι και διαθέσιμοι νάρκισσοι.
  Τα κομματόσκυλα είναι ο στρατός.
  Οι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ (ναι βλάκα κομματόσκυλε σε σένα μιλάω) που αν δεν είχαν τις κομματικές θέσεις/γνωριμίες δεν θα είχαν τα κότσια να αντιμιλήσουν ούτε στην πεθερά τους ούτε την ικανότητα να βγάλουν 2 δραχμές στον ιδιωτικό τομέα, αυτοί έγιναν ο πρόθυμος στρατός των κομμάτων.
  Είναια υτοί που θα ψηφήσουν »την παράταξη» ακόμα κι αν ο Τούρκος έχει κατεβάσει το παντελόνι μπροστά από τη γυναίκα τους.

  Αυτούς εκμεταλεύεται το σύστημα σε περιόδους κρίσεων.
  Πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να συντηρηθεί το σύστημα και μπροστά σε αυτό όλα τα άλλα είναι ασήμαντα.
  Έτσι λοιπόν θα πουν ψέμματα, θα φωνάξουν, θα βρίσουν, θα κατηγορήσουν, θα πετάξουν στάχτη στα μάτια, θα κάνουν οτιδήποτε ώστε ηπροσχή να στραφεί αλλού.
  Να δημιουργηεθί αντιπερισπασμός ωστε να κερδίσει χρόνο το σύστημα ώστε να εξυπηρετήσει τον σκοπό του.

  Σκοπός του συστήματος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η ωφέλεια της Πατρίδας και του πολίτη.
  Ο πολίτης θέλεις να προστατευτεί το σπίτι του, η οικογένειά του και το εισόδημά του και φυσικά τα ιερά και τα όσια στα οποία πιστεύει.
  Όποιος διαφωνεί να ρθει να μου το πει.
  Όποιος ΔΕΝ διαφωνεί τότε μάγκες πάρτε ανάσα και παραδεχτείτε το ξεκάθαρα:

  ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ.

  ….

  Κανένα.
  Τίποτα.
  Nada.
  Niente.

  Προστατεύονται οι βουλευετές/υπουργοί που βγάζουν λάθος πολιτικές.
  Προστατεύεται ο δικαστής που δίνει άυξηση στον εαυτό του.
  Προστατεύεται η τράπεζα που έχει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ κατακλέψει τον ιδρώτα του Έλληνα πολίτη.
  Προστατεύεται ο Τούρκος τζαναμπέτης για να μην του ρίξουμε καμμιά φάπα και πάρει θάρρος ο Έλληνας.
  Προστατεύεται ο λαθρο που ήρθε εδώ να σκοτώσει, να βιάσει, να τεμαχίσει και να πάρει το επίδομά του.
  Προστατεύεται ο γυφτοσκοπιανός θρασύδειλος που θα πρεπε να χει βάλει την ουρά κάτω από σκέλια πολλά χρόνια τώρα.
  Προστατεύεται κάθε φωνή που μιλάει αντιχριστιανικά, αντιεθνικά, αντιπατριωτικά, κάθε φωνή που προσβάλει και βρίζει έναν πολιτισμό τρισχιλιόχρονο.
  Προστατεύεται κάθε πολυεθνική που νοικιάζει εργαζομένους με 400 ευρώ το μήνα και απολύει με το «έτσι θέλω» ενώ παράλληλα εξάγει τα κέρδη της σε άλλες αγορές.
  Προστατεύεται κάθε τι άχρηστο, αήθες, άνομο, αφύσικο, ανάγωγο, αμόρφωτο, ακαλλιέργητο, αντι-Ελληνικό.

  Πόσα ακόμα θέλετε για να καταλάβετε ότι το πολιτικό σύστημα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  Δεν είναι η κοψιά του για υπηρέτης.
  Σατράπης του χειρίστου είδους είναι.
  Ολιγαρχία των προθύμων.

  Νέοι φόροι, νέος ΦΠΑ, νέα ταπείνωση, νέες βρισιές…κι η βενζίνη στο 1,60 (μην ξεχνιόμαστε) αλλά ποιος θα τα πει;;;;
  Τα κανάλια;;;

  Χαχαχαχαχαχαχαχα….

  Βγάλτε τις παρωπίδες (όσες σας έμειναν).
  Καταστρέφουν τις ζωές μας ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
  Για πλάκα ρε, καταλαβαίνετε;;;;;;

  Καταστρέφουν τις ζωές μας.

 4. Παράθεμα: Η κουκουβάγια, το κατουρημένο βρακί, η πανσέληνος και η οργή μιας νέας ελληνίδας. | αἰέν ἀριστεύειν

 5. Ο/Η χρηχα λέει:

  καλησπέρα φίλοι…..

  αγαπητέ τσίλιβίθρα…ναι καταστρέφουν την ζωή μας …αλλά όχι για πλάκα…..ναι με την ίδια ευκολία όπως αν θα το έκαναν για πλάκα …ναι….

  όλο το σύστημα είναι απ’την αρχή έτσι στημένο ώστε να εξυπηρετεί λίγους και όχι απαραίτητα Έλληνες….

  κάπου και ο θράκας είχε πεί ότι το σύστημα εξυπηρετεί μόνο τους αληθινούς «ιδιοκτήτες » του οικοπέδου Ελλάδα…..

  και αυτή είναι η αλήθεια….

  ποιόι είναι όμως αυτοί;;;;;

  εμείς θεωρούμε τον εαυτό μας αλήθινό ιδιοκτήτη;;;;

  αν όντως τον θεωρούμε…τότε πρέπει να λογαριάσουμε την ζωή μας αλλιώς…..

  είμαστε σε ένα άκρως εχθρικό περιβάλλον και οι πάντες, συμπεριλαμβανομένων και των φίλων κρατών της Ε.Ε. θέλουν να είμαστε φόρου υποτελείς…..απ’την αρχή αυτό ήθελαν….ναι γιατί ποτέ δεν είδαν την Ελλάδα σαν μια αληθινή αναβίωση του Ελληνισμού….όχι….την Ελλάδα την δημιούργησαν σαν έναν παλιάτσο με ιστορικό μεγάλο όνομα , για να καταστρέψουν μιαν αυτοκρατορία , εκείνης της εποχής που ήταν ο μεγαλύτερός τους αντίπαλος….

  τώρα είναι ο χώρος κατατμημένος και διαλυμένος και γεμάτος μικρά και μεγάλα κρατίδια με πολλές και άλυτες διαφορές που όλο και μεγαλώνουν και επεκτείνονται….

  Τώρα εμείς αν συνειδητοποιήσουμε την θέση μας στο χώρο που βρισκόμαστε πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε σε ένα κρατίδιο μεν …αλλά στύλ Ισραήλ….

  Στρατευμένοι όλοι, μέχρι και οι γυναίκες ισόβια….και αποφασισμένοι να μην αφήνουμε να πέφτει στο χώμα ούτε καρφίτσα….πολεμοχαρείς και αδίστακτοι….

  Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να μείνουμε Ελλάδα…..

  Τώρα θα μου πείς τί έφαγες βραδυάτικα και ξύπνησες με εφιάλτες….

  Έφαγα στην μάπα αρκετό Γιωργάκη και πολύ Πάνκακο κτλ το τελευταίο διάστημα….αυτό με κάνει να φοβάμαι και να ονειρέυομαι άσχημα όνειρα….
  και τα παιδιά μου τα βλέπω μετανάστες στην δύση μετά από λίγο καιρό….εγώ έχω δική μου δουλειά και όσο και να πεινάσω δική μου θα είναι δεν θα την αφήσω ….αλλά η Ελλάδα αν θα είναι να μείνει Ελλάδα δεν έχει άλλο τρόπο….αλλά με τα σύνδρομα που μας διακατέχουν και με την πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί….θα πάμε σαν πρόβατα στο σφαγείο και κανένας δεν θα διαμαρτυρηθεί ….εκτός κάτι φωνούλες εδώ στο διαδύκτιο που εδώ και μένουν …..δεν ενοχλούν κανέναν….να είστε σίγουροι…..
  οι Πάνκακοι μας βρίζουν καθημερινά χωρίς αιδώ….δεν φοβούνται μην τους πυροβολήσει κανένας στον δρόμο…..έχουν τέτοια σιγουριά ……

  το παραπάνω σενάριο για εμάς εδώ είναι λιγότερο πιθανό από εισβολή UFO στο ευρωκοινοβούλιο…..

  εκτονώνουμε την απελπισία μας …..

  και άϊντε πατριώτες με τις υγείες μας….

 6. Ο/Η tsilivithras λέει:

  Θα το πω κι εδώ γιατί βλέπω ότι αρέσει η σύγκριση με το Ισραήλ κι εγώ είμαι εντελώς αντίθετος.Ειδικά όταν βλέπω έννοιες όπως «αδίστακτοι και πολεμοχαρείς» έννοιες που φυσικά είναι αλληλένδετες με την ψυχοσύνθεση του λαού που τις έκανε σημαία και όχι βέβαια του Ελληνικού λαού.
  Και ως τέτοιες δεν φοριούνται κατά το δοκούν…ή ΕΙΣΑΙ ή δεν είσαι.
  Δεν μπορείς να «κάνεις» ότι είσαι.

  Δεν χρειαζόμαστε μιλιταρισμό και ακραίες τοποθετήσεις για να προστατεύσουμε τα δίκαία μας.Χρειαζόμαστε ηγέτες ακέραιους χαρακτήρες και πατριώτες.Όχι δεν χρειάζεται να υπηρετήσαν όλοι στια καταδρομές.
  Αρκεί να έχουν αγάπη για τον τόπο και να υπηρετούν το συμφέρον του.

  Φτάσαμε να λέμε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ φίλε χρηχα το κατάλαβες;;;;
  Τα αυτονόητα λέμε.
  Γιατί αυτά το τομάρια έφαγαν με 10 μασέλες ο καθένας κι ακόμα και τώρα τρώνε από τις σάρκες μας για να εξυπηρετήσουν τους αφεντάδες τους.

  Δίκες.Δίκες.Δίκες…
  Και δημεύσεις.
  Και φυλακίσεις…ωωωωω…πόσο θέλω να δω μερικούς από αυτούς να κλαίνε με μαύρο δάκρυ πίσω από τα κάγκελα…!!!
  Πόσο θα θελα να δω τα παιδιά τους σε σανατόρια με ταβόρ και λίθιο για κάθε δυστυχισμένο άνθρωπο που γνώρισα εξ αιτίας τους.
  Πόσο θα θελα να τους δω στον δρόμο…ξεσπιτωμένους…άφραγκους…να παρακαλάνε για μια δουλειά όντας και εντελώς ανεπάγγελτοι.
  Πόσο θα θελα να δω ένα χιλιοστό από όσα τράβηξα εγώ κι άλλοι σαν εμένα ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ να το τραβάνε τα παιδιά τους…

  Πόσο θα θελα να δω όλη αυτήν την αλαζονία τυλιγμένη σφιχτά και χωμένη στην πίσω είσοδο…για πάντα!

  Πόσα όνειρα κατεστραμένα;;Πόση οργή συσσωρευμένη;;Πόση αγανάκτηση στα όρια της ψύχωσης;;Πόση ισορροπία να κρατήσεις με το μαχαίρι στο λαιμό;;Πόσα ακόμα να στερηθείς εξαιτίας τους;;

  Το μόνο ευχάριστο είναι ότι ψοφάει η παραμύθα του «διορισμού»…για πάντα.
  Ένα από τα πράγματα που χω σιχαθεί περισσότερο στη ζωή μου.

  ΥΓ
  Όταν ο επαρμένος αλαζόνας ΞΕΡΕΙ πως τον βλέπουν και συνεχίζει ακάθεκτος ή είναι τρελός ή απλά έχει σχέδιο.
  Ας σκεφτούμε ποιο από τα δυο είναι λιγότερα επικίνδυνο.

 7. Ο/Η PANTHORAIA λέει:

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ.
  ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
  ΟΤΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ, Π.Χ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ , ΠΑΓΚΑΛΟΣ Κ.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.
  ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΚΑΘΕ ,ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ……
  ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Σ ‘ ΑΥΤΕΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΝΟΜΙΖΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
  ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, ΩΣ ΑΒΟΥΛΕΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ Π.Χ., ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ TIS EIXAME), ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.
  ΑΝ ΠΑΛΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΕΜΑΣ..
  ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
  ΣΥΜΦΩΝΩ, ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΘΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΥΦΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

  • Ο/Η χρηχα λέει:

   φυσικά και έχεις το δικαίωμα σαν πολίτης αυτής της χώρας να υποβάλεις μύνηση ,εναντίων οποιουδήποτε αισθάνεσαι ότι σε θίγει, είτε σαν άνθρωπο, είτε σαν προσωπικότητα, είτε οτιδήποτε……

   υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να πάρεις πρώτα υπ’όψιν σου….

   η καταγγελία ή μύνηση ή οποιοδήποτε νομικό εγχείρημα που θα αποπειραθείς , θα είναι αυστηρά προσωπικά από σένα εναντίων αυτού που σε θίγει…..

   οι εν λόγω κύριοι έχουν σαφώς μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από έναν κοινό θνητό όπως φαντάζομαι είσαι κι εσύ όπως κι εγώ και οι περισσότεροι…… αυτό σημαίνει ότι ακόμα και στην περίπτωση που θα έχεις ίση μεταχείρηση απ’το αρμόδια όργανα(τα λένε και δικαστήρια)……θα έχεις να αντιμετωπίσεις ένα σύστημα νομικών και νομικίστικων τερτιπιών ,που εκτός όλων των άλλων , θα τραβήξουν χρόνια και θα κοστίσουν πολλά περισσότερα από όσα αντέχει μιά συνηθισμένη τσέπη…..

   αν νομίζεις ότι το αντέχεις……μαζί σου …..(ηθικά ενοείται……)

 8. Παράθεμα: Η κουκουβάγια, το κατουρημένο βρακί, η πανσέληνος και η οργή μιας νέας ελληνίδας.

 9. Ο/Η PANTHORAIA λέει:

  ΦΙΛΕ, ΧΡΗΧΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
  ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΘΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ.
  ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΙΣΩΣ, ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ, ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ. ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..
  ΝΟΙΩΘΩ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ, ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ Η ΤΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.
  ΙΣΩΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ, ΤΕΛΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΙΔΩΜΕΝ…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s