Εχουμε, εδώ και μήνες, δημόσια ομολογία για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος για δεκαετίες, και καμμιά νόμιμη διαδικασία δεν κινείται


Παρεπιμπτόντως, κύριε Πάγκαλε, σας θαυμάζω για την σοκαριστική σας ειλικρίνεια να αποδεχθείτε πως τα φάγατε μαζί με αυτούς που διορίζατε (τους κοπρίτες όπως τους αποκαλέσατε) προκειμένου να σας ψηφίζουν και να διατηρείστε στην εξουσία ή στην βουλευτική σας έδρα.

Προτείνω, λοιπόν, ως πρώτο δείγμα έμπρακτης μεταμέλειας της καταστροφής που δημιουργήσατε προκειμένου να αποκομίσετε προσωπικά οφέλη, να επιστρέψετε στο ακέραιο ολόκληρο το χρηματικό ποσό που έχετε εισπράξει υπηρετώντας (τον εαυτό σας και όχι την χώρα) ως βουλευτής, υπουργός, μέλος οποιασδήποτε επιτροπής κ.λ.π. Μάλιστα, θα πρέπει να επιστρέψετε τα χρήματα αυτά εντόκως, ενώ θα συνυπολογιστούν και οι νόμιμες προμήθειες επί των υπογραφών σας, χρήματα που αποκομίσατε νομίμως ενώ δεν είχατε το δικαίωμα επειδή με την πολιτική σας τακτική αλλοιώσατε επί σειρά δεκαετιών το εκλογικό αποτέλεσμα (μέσω των κομματικών προσλήψεων).

Επιπλέον, προτείνω να συνυπολογιστεί σε όλα τα προηγούμενα ποσά επιπροσθέτως ένα ελάχιστο 10% για τυχόν «εισπράξεις» σας που έγιναν δια της πλαγίας (βλ. χορηγείες) οδού και όχι με βάση το νόμο.

Όταν λοιπόν, κύριε Πάγκαλε, επιστρέψετε όλα αυτά τα χρήματα, εσείς και οι συνάδελφοί σας που έπρατταν το ίδιο με εσάς (τους οποίους οφείλετε να κατονομάσετε έναν προς έναν), τότε θα αποδεχθείτε να δικασθείτε ενώπιον του Συντάγματος και των νόμων που διαστρεβλώσατε (προκειμένου να προστατευθείτε), αποδεχόμενος εκ των προτέρων -τόσο εσείς όσο και όλοι οι όμοιοί σας- την ενοχή σας για όλα τα εγκλήματα που κάνατε εις βάρος του Ελληνικού λαού, τον οποίο εκθέσατε διεθνώς μέσω των ενεργειών ή αμελειών σας.

Μετά από όλα αυτά, κύριε Πάγκαλε, οφείλετε να καταθέσετε πλήρη ονομαστικό κατάλογο όλων εκείνων που ενώ δεν ήταν πολιτικοί (δεν αναφέρομαι σε πολίτες που έγιναν κομματικοί σας πελάτες για να βρούνε εργασία) απόλαυσαν «φαγωμένα» μέσα από έργα και προμήθειες του δημοσίου…

Μπορείτε κύριε Πάγκαλε; Αν όχι, σταματείστε να βοθρολογείτε και να προσπαθείτε να βρείτε συνενόχους στο προσωπικό σας έγκλημα…

ΥΓ: Μα, μέχρι και την κόρη σας στο… Δημόσιο; Λίγη τσίπα δεν υπάρχει επιτέλους;

Σχόλιο ιστολογίου «Ας μιλήσουμε επιτέλους» !
ΑΝΤΙ-«Αντιπροσώπευση»
Εγώ το είδα στον Θαλαμοφύλακα

Και ως Αναρμόδιος πολίτης ζητώ επιπλέον

 • λίστα όλων των «κοπριτών»
 • λίστα όλων των «αντιπαραγωγικών»

και κάποιον έλληνα εισαγγελέα, κάποιον έλληνα αρμόδιο, να επιληφθεί κύριοι. Αλλιώς θα «επιληφθεί» η απελπισία και η οργή μας. Που είναι ο Αρειος Πάγος; Που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας;

Εδώ έχουμε ομολογίες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος, όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ο kostasxan (γεια σου Κωνσταντίνε, πατριώτη μου Ξανθιώτη). Μην κάνετε ότι δεν ιδρώνει το αυτί σας κύριοι. Αν αφήνετε τέτοιες ομολογίες να περνάνε έτσι είσαστε συνυπεύθυνοι. Συνυπεύθυνοι είσαστε ενώπιον των νόμων και του Συντάγματος. Μην μας περιπαίζετε έτσι ανοιχτά. Η υπάρχει νόμος ή δεν υπάρχει. Να βγει κάποιος αρμόδιος να μας πληροφορήσει: Εχουμε νόμους σε αυτή τη χώρα για την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος; Ναι ή όχι; Διότι εδώ έχουμε δημόσιες ομολογίες. (που πάνε και τους λένε και τα κάλαντα μερικοί…)

Αν δεν έχουμε νόμους, να μας το πείτε να το ξέρουμε.
Και μην παραπονεθείτε μετά γι’ αυτό που ερχεται.

Την αηδία μου.

Θραξ Αναρμόδιος

This entry was posted in Επικαιρότητα, Εξουσία and tagged , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Εχουμε, εδώ και μήνες, δημόσια ομολογία για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος για δεκαετίες, και καμμιά νόμιμη διαδικασία δεν κινείται

 1. Ο/Η archaeopteryx λέει:

  Θα πω μία κακία: Μήπως επειδή τελικά οι κοπρίτες του Πάγκαλου είναι η πλειοψηφία; Και μήπως αυτή είναι η νομοτελειακή εξέλιξη της ελληνικής εκδοχής του σοσιαλισμού;

  H μεγαλύτερή μου έκπληξη ήταν όταν είδα τους ιδεολογικά «δεξιούς» να έχουν τις ίδιες και παρόμοιες απαιτήσεις «ισότητας» (ισοπέδωση την λέω εγώ) με τους «πασόκους».

  • Ο/Η anarmodios λέει:

   @archaeopteryx

   Συχνά πυκνά τελευταία στις συζητήσεις τις διαδικτυακές έχουμε ένα σωρό μομφές και κατά του σοσιαλισμού και κατά του καπιταλισμού και των παραλλαγών τους. Εγώ δεν θα πολυ-διαφωνήσω. Αλλά δεν θα διαφωνήσω ούτε και με την άλλη πλευρά που υπερασπίζεται αυτά τα δύο οικονομικά συστήματα και κυρίως υπερασπίζεται τις προθέσεις τους. Και να εξηγηθώ γιατί.

   Διότι, ανεξάρτητα από τις διακηρυγμένες προθέσεις των δύο συστημάτων, πως πρώτο μέλημά τους είναι, λίγο ή πολύ, η ελευθερία, η ισονομία και η ισότητα οικονομικών ευκαιριών, εν τέλει καταλήγουν στο να κάνουν τον λαό δούλο και βαστάζο. Κι αυτό συμβαίνει γιατί τον πολιτικό έλεγχο, την εξουσία, και στα δύο αυτά οικονομικά συστήματα, καταλήγει να την ασκεί και να την διαχειρίζεται μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Το κοινοβούλιο και η κυβέρνηση, η κεντρική επιτροπή και το πολιτικό γραφείο, κλπ κλπ. Το κόλπο είναι ότι και τα δυο συστήματα εφαρμόζουν κοινοβουλευτισμό, δηλαδή αντιπροσώπους με μακρές θητείες, εύκολα ελεγχόμενους από τους πάνω ορόφους.

   Δηλαδή σοσιαλισμός και καπιταλισμός και οι παραλλαγές, καταλήγουν παρά τις διακηρύξεις και τα ιερά τους βιβλία, να είναι Ολιγαρχίες. Οπου ο λαός έχει μικρή ή καθόλου πρόσβαση και λόγο στις αποφάσεις που τον αφορούν. «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα».

   Για να κάνουν την δουλειά τους οι Ολιγαρχίες και στον σοσιαλισμό και στον καπιταλισμό, πρέπει να απουσιάζει η δημοκρατία. Η δημοκρατία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους και την δημοκρατία κοιτάνε να αποφύγουν. Παρά τα λόγια αγάπης προς αυτήν και από τους δύο.

   Θραξ Αναρμόδιος

 2. Ο/Η ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ λέει:

  Οχι ρε αρχαιοπτερυξ

  Δεν είναι η πλειοψηφία. Είναι αυτοί που μέχρι σήμερα είχαν χρόνο να ασχοληθούν με τα κοινά για εμάς τους υπόλοιπους που κυνηγούσαμε δόξες και χρήματα και δεν είχαμε.

  Τώρα που θα ασχοληθούμε θα μετρηθούμε να δούμε πόσοι είναι οι «τα φάγαμε» και πόσοι είναι οι «εγώ έλειπα την ώρα του τραπεζιού»

  Καλή χρονιά.

  Φιλικά,

 3. Ο/Η anarmodios λέει:

  Νομίζω ότι δεν κατανοεί η κεφαλή της δικαιοσύνης μας σε τι μπελάδες την βάζουν τέτοιες δημόσιες ομολογίες, που μένουν χωρίς δίωξη.

  Διότι αν ο κ. Πάγκαλος ομολογεί πως με διορισμούς δεκαετιών αλλοίωναν το εκλογικό αποτέλεσμα για να κυβερνούν, κάνοντας παράνομη συναλλαγή με τους διορισμένους, δικαιούμεθα να υποπτευθούμε ότι κάτι ανάλογο γίνεται και με τους διορισμούς στην κεφαλή της δικαιοσύνης, κάποιου τύπου παράνομη συναλλαγή δηλαδή, ώστε να μένουν ατιμώρητοι, ακόμη και όταν ομολογούν παράνομες πράξεις δημόσια.

  Είμαστε δηλαδή, όσο μένουν ακαταδίωκτες τέτοιες ομολογίες, σε μεγάλη κατρακύλα. Στην κατηφόρα χωρίς χειρόφρενο.

  Θραξ Αναρμόδιος

 4. Ο/Η Σωτήριος Καλαμίτσης λέει:

  Τα πάντα παραγεγραμμένα, εξ ου και οι αλήθειες εκτοξεύονται εκ του ασφαλούς. Βλ. Μαντέλη, Τσουκάτο κ.λπ.

 5. Ο/Η Dyer λέει:

  Το έλλειμμα δημοκρατίας έχει συνειδητοποιηθεί πολλά χρόνια τώρα. Τα μεγάλα πολιτικά κόμματα συγκέντρωναν ψηφοφόρους με την ελπίδα να απολαύσουν άκοπα το δημόσιο πλούτο. Οι ιδεολογικές διαφορές ήταν πρόσχημα. Ουσία πάντα ήταν το προσωπικό κέρδος. Οι μεγάλοι στόχευαν στα πολλά και οι μικροί στα λίγα, σε μια θεσούλα στο δημόσιο. Είχαμε βέβαια και τους πολύ μεγάλους τους υπερκομματικούς. Είναι πράγματα γνωστά.
  Ο Πάγκαλος πονηρά σκεπτόμενος προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να βάλει στο ίδιο τσουβάλι τους μικρούς και τους μεγάλους. Χωρίς να λέει τίποτα καινούργιο, χωρίς να μπορεί να στοιχειοθετηθεί εύκολα κατηγορία (με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο) μεγιστοποιεί τον ρόλο των μικρών για να περισώσει τους μεγάλους. Προσπαθεί να μας πείσει ότι η ζημιά έγινε από τους αχάριστους, «κοπρίτες», μικρούς και ότι αυτοί μαζί με τους μεγαλοκαρχαρίες σχεδόν δεν έβλαψαν. Κάτι μεγάλο φοβάται ο χόντρος γιαυτό προσπαθεί να διαχύσει τις οικονομικές ευθύνες των πολιτικών σε μεγάλη μερίδα πολιτών ή και αυτές οι δηλώσει στοχεύουν στο διχασμό της κοινωνίας.

  • Ο/Η Minnie λέει:

   Θα ειχε ισως ελπιδες να μας πεισει μονο αν αυτοι οι «κοπριτες» ειχαν κανει γιουργια και ειχαν καταλαβει μονοι τους τις θεσεις στο δημοσιο.
   Δεν το εκαναν ομως.
   Κοπριτες η μη, ΚΑΠΟΙΟΙ τους διορισαν.
   Ο «κυριος» Παγκαλος λοιπον καλα θα κανει να μας πει ποιοι και ποσους διορισαν και που… αλλιως να το βουλωσει και να παει να χτισει ενα αυθαιρετο στο αγροτεμαχιο της Θειας Αγλαιας.
   Αει [μπη-μπηπ] πια….

 6. Παράθεμα: Εχουμε, εδώ και μήνες, δημόσια ομολογία για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος για δεκαετίες, και καμμιά νόμιμη διαδικασία δεν κινείται |

 7. Οι αυτο/καταστροφικές κλίκες λογαριάζουν χωρίς τους ηφαιστειακούς χειμώνες που αφάνισαν τις βεντέτες τους, π.χ. Μάγιας, Αζτέκους, Ίνκας κοκ.
  ΔΕΚΑΔΕΣ καθηγητές ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ από τις ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ
  ΠΟΛΛΟΙ από αυτούς είναι επικεφαλής μεγάλων οργανισμών διεθνούς εμβέλειας
  ( ΚΑΙ η ΝΑΣΑ αναγγέλει ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ:http://science.nasa.gov/earth-science/big-questions/what-are-the-primary-causes-of-the-earth-system-variability)

  Πάντως κανένας τους δε φαίνεται να καταλαβαίνει την κατεπείγουσα ανάγκη αποκέντρωσης και αναδασώσεων ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και ΟΛΩΝ των πεδιάδων.
  1. Don Easterbrook, Professor Emeritus, Dept. of Geology, Western Washington University.
  2. Syun Akasofu, Professor of Geophysics, Emeritus, University of Alaska.
  3. Prof. Mojib Latif, Professor, Kiel University, Germany.
  4. Dr. Noel Keenlyside from the Leibniz Institute of Marine Sciences at Kiel University.
  5. Professor Anastasios Tsonis, Head of Atmospheric Sciences Group University of Wisconsin.
  6. Dr. Kyle Swanson of the University of Wisconsin-Milwaukee.
  7. William M Gray, Professor Emeritus, Dept of Atmospheric Sciences, Colorado State University.
  8. Henrik Svensmark , Professor DTU, Copenhagen.
  9. Jarl R. Ahlbeck, D.Sc., AboAkademi University, Finland.
  10. Dr. Alexander Frolov, Head of Russia’s state meteorological service Rosgidromet.
  11. Dr. Tishkov, deputy head of the Geography Institute at Russian Academy of Science.
  12. Mike Lockwood, Professor of Space Environmental Physics, University of Reading, UK.
  13. Dr. Oleg Pokrovsky, Voeikov Main Geophysical Observatory.
  14. Girma Orssengo, b.Tech, PhD.
  15. Nicola Scafetta, PhD.
  16. Dr William Livingston, astronomer & solar physicist, US Νational Observatory.
  17. Dr Matthew Penn, astronomer & solar physicist, US Νational Observatory.
  18. Joe d’Aleo, Executive Director of Certified Consultant Meteorologists.
  19. Harry van Loon, Emeritus at NCAR and CORA.
  20. Roland Madden, Senior scientist at NOAA, Deputy Head of Climate analysis.
  21. Dave Melita, Head Meteorologist at Melita Weather Associates.
  22. William M Gray, Professor Emeritus, Dept of Atmospheric Sciences, Colorado State University.
  23. Dr. David Archibald, Australia, environmental scientist.
  24. Dr Habibullo Abdussamatov, Head of Space Research, Lab of Pulkov Observatory.
  25. Dr Fred Goldberg, Swedish climate expert.
  26. Dr. George Kukla, a member of the Czechoslovakian Academy of Sciences and a pioneer in the field of astronomical forcing.
  27. Peter Clark, Professor of Geosciences at OSU.
  28. James Overland, NOAA.
  29. Dr. Theodore Landscheidt.
  30. Matt Vooro, P. Eng.
  31. Girma Orssengo, PhD.
  32. Thomas Gobig, Meteorologist, Meteo Media weather service.
  33. Piers Corbyn, Astrophysicist.
  34. Dr. Karsten Brandt, Director of Donner Wetter Weather Service.
  http://notrickszone.com/2010/12/28/global-cooling-consensus-is-heating-up-cooling-over-the-next-1-to-3-decades

  • Ο/Η anarmodios λέει:

   Δεν βλέπω βέβαια να έχει και πολύ σχέση με το θέμα το σχόλιο.

   Εχω πει πως όποιος βαριέται να κάνει δικό του μπλογκ και θεωρεί πως έχει κάτι να πει που ταιριάζει με το ύφος του Αναρμόδιου, μπορεί να μου το στείλει.

   Οχι όμως έτσι. Μου χαλάει αυτό που πάω να κάνω. Εδώ είναι ιστολόγιο, όχι η Πνύκα ή η Εκκλησία του Δήμου.

   Θραξ Αναρμόδιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s