Το 59% θέλει διαδηλώσεις, το 52% θέλει απεργίες, και η αξιωμ. αντιπολίτευση θέλει ευγένειες και κανέναν πολίτη στον δρόμο. Με ποιον είναι τελικά η ΝΔ;


Μια τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, διότι ποιος ξέρει τι φρικτά πράγματα λένε οι κρυφές που δεν θα μάθουμε ποτέ, μας λέει ότι το 59% των ελλήνων πολιτών ζητάει να γίνουν διαδηλώσεις και πορείες εναντίον των μέτρων, το 52% προκρίνει απεργίες και ένα 35,5% είναι υπέρ της αποχής, απαξιώνοντας τις εκλογές ως τρόπο και μέσο που έχει ο λαός για να κάνει την θέλησή του σεβαστή. Ιδού

 • Διαδηλώσεις 59,2%
 • Απεργίες 52%
 • Αποχή από την κάλπη 35,5%
 • Καταλήψεις κτιρίων και εργοστασίων 31,6%
 • Κλείσιμο δρόμων 23%
 • Χρήση βίας 14,8%
 • Πρόκληση υλικών ζημιών 10,9%

Και από την άλλη, έχουμε μια αξιωματική αντιπολίτευση που επιμένει να φέρεται με το γάντι στην κυβέρνηση, να μην καλεί τους πολίτες σε ανένδοτο στους δρόμους με πορείες και διαδηλώσεις, δεν μιλάει ΚΑΘΟΛΟΥ εναντίον του ΔΝΤ, παρά μόνον εναντίον της «κυβέρνησης του Μνημονίου», δεν βγήκε ακόμη να ανακοινώσει ότι είμαστε χώρα υπό κατοχήν, και θέλει να κυβερνήσει «σεβόμενη την υπογραφή του κράτους» με τους Τροϊκάνους μπάστακες στα υπουργεία της όταν γίνει κυβέρνηση. Και επιμένει ότι κάνει και αντι-μνημονιακό αγώνα.

Οχι κύριοι. Μην μας περιγελάτε άλλο.

Αν αυτή είναι κυβέρνηση του Μνημονίου, το δικό σας κόμμα, η ηγεσία του δηλαδή, διότι ο μέσος Νεο-Δημοκράτης «τρίζει δόντια», τότε το κόμμα σας λέω είναι ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Γιατί, παρά τα λόγια, εχθρός του Μνημονίου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Αν αυτός ο απελπισμένος και ρημαγμένος λαός έχει φτάσει να ζητάει, ΣΕ ΦΑΝΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, διαδηλώσεις σε ένα 59% κι εσείς περιμένετε να έρθει ο λαός αυτός με τα «ευγενικά» και δήθεν «αντι-μνημονιακά» νερά σας, κάνετε λάθος. Κάνετε λάθος που τον περιγελάτε έτσι ανοιχτά.

Ηδη, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ένα 11% προκρίνει πρόκληση υλικών ζημιών και ένα 14% προκρίνει χρήση βίας.

Που στο καλό περιμένετε να φτάσουν αυτά τα ποσοστά για να αντιληφθείτε τον ρόλο σας και την ευθύνη σας στην καταστροφή που μας έρχεται;

Και γιατί παραπονιέστε μετά, αφού ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, όταν κάποιος δικός σας τρώει δυο-τρεις ψιλές; Θέλετε να σας εξαιρέσει ο λαός από την οργή του; Γιατί;

Συνεχίστε να μας κοροϊδεύτε κκ της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συνεχίστε να υποδύεστε τον «αντι-μνημονιακό» ιππότη.

Με ποιον είσαστε τελικά;
Με τον λαό ή με το ΔΝΤ;

Οχι κύριοι. Σύμμαχοι του Μνημονίου είσαστε.

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα, Κόμματα and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Το 59% θέλει διαδηλώσεις, το 52% θέλει απεργίες, και η αξιωμ. αντιπολίτευση θέλει ευγένειες και κανέναν πολίτη στον δρόμο. Με ποιον είναι τελικά η ΝΔ;

 1. Παράθεμα: Το 59% θέλει διαδηλώσεις, το 52% θέλει απεργίες, και η αξιωμ. αντιπολίτευση θέλει ευγένειες και κανέναν πολίτη στον δρόμο. Με ποιον είναι τελικ

 2. Ο/Η χρηχα λέει:

  να μου ζήσεις πατριώτη…….

  έτσι …έτσι….να τα πούμε γιατί μας νομίζουν για κοιμισμένους…….

  και να τα πούμε εκεί που ξέρει ο καθένας μας…..κι ότι ήθελε προκύψει…..

  να μην μας νομίζουν για κοιμισμένους ,κατάλαβες;

  βγάζουν κατά καιρούς λόγους και λογίδρια και «μάχονται»τάχαμου αντιμνημονιακά…..χαϊδεύοντας τα αυτιά των γαϊδουριών που απ’την μια μας πηδάνε κι απ’την άλλη μας ειρωνεύονται κι όλας….»μαζί τα φάγαμε»……να πάνε να τα πούνε στον θοδωρή που πήδηξε απ’τον πέμπτο για τις ληγμένες του δόσεις ότι μαζί τα φάγανε…τα κοπούκια…..

  κι απ’την άλλη οι ευγενικές δηλώσεις να μην χαλάσει ο τραχανάς που μας απλώσανε και μας μαδάνε…..ούστ βρε……

 3. Ο/Η Dyer λέει:

  Έτσι ακριβώς, σύμμαχοι του μνημονίου είναι, γιατί διαφορετικά θα είχαν πρόταση ολοκληρωμένη για την άμεση έξοδο από το μνημόνιο και τον τρόπο που θα αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που θα ανακύψουν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Αλλά σαν συνδιαχειριστές του μνημονίου μας παραμυθιάζουν με «μίγματα» και αλλά φαιδρά. Στην ουσία δεν θέλουν ούτε να κυβερνήσουν για να μη φανεί η απόλυτη ομοιότητα με το ΠΑΣΟΚ και εύχονται οι εκλογές να γίνουν όταν η χώρα θα έχει πια καταστραφεί για να το παίξουν αθώες περιστερές.

 4. Ο/Η Deneb λέει:

  Η ΝΔ δυστυχώς σέρνεται από τον Σαμαρά σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Το σενάριο έχει ξαναπαιχτεί στην Αργεντινή. Είναι το γνωστό κόλπο με τον καλό και τον κακό μπάτσο.
  Με απλά λόγια, ο Σαμαράς είναι μέσα στο παιχνίδι που παίζουν οι τοκογλύφοι.
  Ολοι έχουμε καταλάβει ότι το Πασοκ έγινε κυβέρνηση με τη βοήθεια των τοκογλύφων ώστε να τους εξασφαλίσει τα λεφτά τους μετατρέποντας το χρέος από τα ομόλογα του Δημοσίου σε εμπράγματες υποθήκες.
  Θυμάστε πριν τις εκλογές τον αγώνα που έδινε ο Κ. Καραμανλής για να χάσει τις εκλογές. Θυμάστε και τα «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου.
  Το παιχνίδι το είχαν στήσει από τότε.
  Το Πασοκ θα κέρδιζε τις εκλογές ώστε να περάσει τα μέτρα εναντίων του λαού, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει η ΝΔ χωρίς να προκαλέσει επανάσταση, και η ΝΔ από τη θέση της αντιπολίτευσης να κρατά χαμηλούς τόνους ώστε να εξασφαλίσει τον έλεγχο του κόσμου.
  Το σενάριο όμως έχει και συνέχεια.
  Οταν η οικονομία θα είναι έτοιμη για κανόνι και θα πρέπει να έρθουν οι πιστωτές να τεμαχίσουν την Ελλάδα και να πάρει ο καθένας τους το μερίδιό του, τότε θα γίνουν εκλογές.
  Τότε το Πασοκ θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να τις χάσει και ο Σαμαράς θα γίνει ο νέος «λεφτά υπάρχουν» για να τις κερδίσει. Θυμηθείτε το ανύπαρκτο πρόγραμμα που ευαγγελίζεται με το οποίο θα ξεπληρώσει το ΔΝΤ σε 11 μήνες!!! Πάνω σε αυτό θα στηριχθεί για να πάρει τις εκλογές.
  Αυτό θα γίνει μόνο και μόνο για να βγει ο Παπανδρέου από τη μάχη χωρίς μεγάλη ζημιά, ώστε να τον ξαναχρησιμοποιήσουν αυτόν ή το κόμμα του αργότερα.
  Ο ρόλος της ΝΔ είναι να σηκώσει το βάρος της πτώχευσης.
  Τι θα γίνει μετά είναι εύκολο να το φανταστούμε.

 5. Ο/Η Κλεισθένης λέει:

  Φίλε Θράκα, χρόνια πολλά σε ‘σένα και όλους τους φίλους που σχολιάζουν εδώ.

 6. Ο/Η netakias.wordpress.com λέει:

  Καλή Χρονιά και Καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας.

  Οπως πάντα στόχευσες στην καρδιά του Προβλήματος.

  Εγώ έχω φτάσει στο Αμήν, όχι γιατί δεν κάνει κάτι ο Αντώνης, αλλά γιατί καταντήσαμε ολόκληρη κοινωνία να εξαρτώμαστε από τό ΑΝ θα κάνει κάτι ο Αντώνης!

  Πως βρεθήκαμε σε τέτοιο αδιέξοδο; Η μόνη εναλλακτική να είναι η Αξιωματική αντιπολίτευση; Που είναι η αριστερά; Αν πχ η αριστερά έπαιρνε την απόφαση να γίνει κόμμα εξουσίας, θα ήταν ουτοπικό στην σημερινή συγκυρια; Μια νέα ΕΔΑ;

  Ποια είναι η άλλη εναλλακτική; Ενας ογδοντάχρονος με τη ΣΠΙΘΑ; Γιατί δεν βγαίνουμε στους Δρόμους;

  Τέλος πάντων, καλή χρονία, και να ξέρεις σε παρακολουθώ…στένα, έχεις γίνει τυποίς ο μέντορας μου, μακάρι να γίνω κι εγώ καλος στο γράψιμο σαν κι εσένα και να έχω την δική σου διαύγεια πνεύματος κι ευρύτητα κριτικής σκέψης.

  Και του χρόνου…

 7. Ο/Η netakias.wordpress.com λέει:

  Εγώ στις 3/12 τότε που ξεκίνησε η κουβέντα για το εργασιακό, έστειλα το κάτωθι κείμενο http://tinyurl.com/2w8nhxt στην ΝΔ στο γραφείο τύπου.

  Μου απάντησε κάποιος Καραχάλιος «Ευχαριστουμε κτλ κτλ κτλ..»

  Κουφοί είναι;

 8. Παράθεμα: Το 59% θέλει διαδηλώσεις, το 52% θέλει απεργίες, και η αξιωμ. αντιπολίτευση θέλει ευγένειες και κανέναν πολίτη στον δρόμο. Με ποιον είναι τελικ

 9. Ο/Η ευρωομολόγo λέει:

  Πέστα Χρυσόστομε!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s