Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο.


Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.

Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.

Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.

Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.

Δημ. Αντωνίου (www.zoidosia.blogspot.com)

————
το είδα στον Θαλαμοφύλακα

Advertisement
This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.

17 Responses to Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο.

 1. Ο/Η tsilivithras λέει:

  Κάνεις πλάκα τώρα;;;;;

  πες μου ότι έγινε αυτό το πράγμα…!!!!!

 2. Ο/Η Κλεισθένης λέει:

  Ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο, εγώ το ανάρτησα.
  Εκείνο που θέλω να καταγγείλω είναι το σχόλιο του ιστολόγιου «τα χάλια», μπείτε και θα καταλάβετε γιατί τα «μεγάλα» ιστολόγια είναι πράγματι χάλια.
  http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_8788.html

 3. Ο/Η tsilivithras λέει:

  Τώρα το είδα…δεν συμφωνώ με αυτό που λένε τα παιδιά αν και τους παρακολουθώ αδιάλειπτα εδώ και πάρα πολύ καιρό.
  Χαίρομαι πάρα πολύ αν έχει γίνει τέτοιο πράγμα αρκεί να βρούμε άκρη…πως έγινε και τι παίχτηκε.

  Θράκα αυτό ρε φίλε είναι που φωνάζαμε εδώ και μήνες και στο antinews.
  Ένας πατριώτης ανώτατος δικαστικός να αποκαλύψει την αδικία ρε παιδιά…

 4. Ο/Η ενας Θράξ λέει:

  Eλλαδάρα…..όλοι οι δικομανείς,τα ψώνια και τα νούμερα κερδίζουν το χρόνο δημοσιότητας πού τους αναλογεί…….

 5. Ο/Η Κλεισθένης λέει:

  Αγαπητέ φίλε που σχολίασες σαν «ένας Θράξ» αν ξέρεις κάτι περισσότερο ενημέρωσε και εμάς. Εγώ δεν γνωρίζω τον κ. Αντωνίου αλλά και στο επίπεδο του δικομανούς, ψώνιου ή νούμερου αν ανήκει τουλάχιστον έκανε κάτι, ας μη το κατακρίνουμε όταν άλλοι που έχουν και υποχρέωση δεν κάνουν τίποτε.

 6. Ο/Η ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ λέει:

  Παιδιά,

  έγινε!

  Γνωρίζω προσωπικά τον Αντωνίου. Η μήνυση του υπάρχει στο zoidosia.blogspot.com, την έχει καταθέσει το Μάϊο, έχει αριθμό κατάθεσης.

  Με τον Αντωνίου έχουμε συναντηθεί, μπορείτε να δείτε τις θέσεις του στα βίντεο στο youtube και στο site του και τον εμπιστεύομαι.

  Το ευχάριστο είναι ότι ο Εισαγγελέας (προς τιμήν του) διενεργεί προκαταρκτική εξέταση. Ο Αντωνίου και άλλοι πέντε άνθρωποι που μπήκαν συνμηνυτές έλαβε πρόσκληση να καταθέσει ως κατήγορος, πράγμα που σημαίνει ότι οι προδότες έλαβαν επίσης παρόμοιες προσκλήσεις.

  Εγραψα στην Σακοράφα και της ζήτησα να βοηθήσει να πάρει έκταση το θέμα.

  Στις 11/01/2011 (που είναι σύντομα) ο Αντωνίου θα πάει να καταθέσει στη Χαλκίδα. Θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

  Αν αφήσουμε τη μήνυση στη μοίρα της, νιώθω ότι δε θα δικαστεί, αφού η πίεση θα γίνεται ασφυκτική όσο προχωράει η διαδικασία.

  Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να δούμε την κίνηση αυτή σαν ένα «χαρτί» του Ελληνικού λαού. Σαν ένα κύμα να ανέβουμε και να κάνουμε σερφ. Μια ευκαιρία.

  Πρέπει να την αρπάξουμε. Να φτιάξουμε όλοι μαζί οι ιστολόγοι ένα κίνημα γύρω από αυτή τη μήνυση και να την παρακολουθούμε. Ισως η σπίθα που ονειρεύτηκε ο Θεοδωράκης να άναψε με άλλο τρόπο από τον Αντωνίου.

  Αυτή είναι η άποψη μου.

  Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

  Φιλικά.

  • Ο/Η tsilivithras λέει:

   Αυτά που λες είναι πολύ σημαντικά πράγματα.
   Έκατσα χτες βράδυ και διάβασα όλο το κείμενο της μύνησης.Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω κάποια πράγματα αλλά ξαναλέω ότι αν όντως αυτός ο άνθρωπος μόνος του έκατσε και ασχολήθηκε και έχουμε τώρα ένα δικαστή να «εγκαλεί» τους πολιτικούς ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ μετά από κίνηση ενός πολίτη τότε είναι μια πολύ ισχυρή εικόνα που θα προσπαθήσει το σύστημα να συγκαλύψει μανιωδώς.

   Πρέπει να γίνει αυτό που λες.Να σταθεί η μπλογκόσφαιρα γύρω από αυτήν την κίνηση και να βγουν έξω οι λεπτομέρειες άμεσα.Να μην επιτραπεί η αμφισβήτηση και ο εμπαιγμός.Να δημιουργηθεί ρεύμα γύρω από αυτήν την κίνηση και να ενημερωθούν οι πολίτες.
   Όχι μόνο η Σακοράφα αλλά κι άλλοι πολιτικοί και επώνυμοι πρέπει να σταθούν δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο προκειμένου να πάρει δημοσιότητα το θέμα.
   Πρέπει να πάρει δημοσιότητα το πράγμα.Μεγάλη.Είναι πολύ κοντά η ημερομηνία κατάθεσης του Αντωνίου.

   Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαία όλα αυτά.
   Η ανακοίνωση της εκκλησίας, η ομιλία-καταγγελία της Κανέλη, η ολοένα και μεγαλύτερη αντίδραση βουλευτών του ΓΑΠ, τώρα αυτή η κλήση για «εσχάτη προδοσία»…εάν δεν είναι κινήσεις «αυτο-άμυνας» προ εσωτερικής ανησυχητικής πληροφόρησης, ίσως είναι μια αντίστροφη μέτρηση.

   Πολύ μεγάλο «ίσως»…

  • Ο/Η Φερώνυμος λέει:

   Αγαπητέ φίλε «Θαλαμοφύλακα»
   είχα δεί τη μήνυση του κ. Αντωνίου. Από τη μήνυση αυτή εξαιρούσε τη κα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

   Για τους παραπάνω λόγους- και λαμβανομένου υπ όψη και των κινήτρων των υπεψηφισάντων βουλευτών- καταγγέλλω αυτούς για Εσχάτη Προδοσία, εξαιρώντας την Θεοδώρα Μπακογιάννη, η οποία δεν αποσκοπούσε στην διατήρηση της εξουσίας, την οποία δεν είχε ως βουλευτής της αντιπολίτευσης – και η οποία μάλιστα πλήρωσε την επιλογή της με την διαγραφή της από την Νέα Δημοκρατία για την λόγο αυτό.

   Ισως ή όλη κίνηση να μήν είναι και τόσο αθώα. Κατά τη γνώμη μου η μόνη σοβαρή κίνηση είναι αυτή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου.
   Γειά και χαρά σας!

   • Ο/Η tsilivithras λέει:

    Αυτό είναι ένα από αυτά που δεν καταλαβαίνω κι εγώ.
    Αλλά πιστεύω ότι η κίνηση είναι πολύ σημαδιακή και αν πραγματικά οδηγήσει σε εξελίξεις μέσω της κλήσης εισαγγελέα τότε ίσως μιλάμε για κάτι περισσότερο.

    Μιλάει για εθνική προδοσία ο άνθρωπος.
    Για εθνική προδοσία.

 7. Ο/Η Minnie λέει:

  Μια γρηγορη καλησπερα σε ολους.
  Σας ευχομαι Καλα Χριστουγεννα!

 8. Ο/Η kiki λέει:

  Αρτι αφιχθεισα εκ της ελαιοσυλλογης, και αλλων εργασιων εξωτερικων.
  Σας ευχομαι Καλες Γιορτες ,Υγεια, Αγωνιστηκοτητα, μην σκυβετε το κεφαλι , μην φοβοσαστε τιποτα, το μελλον ειναι δικο μας, εμπρος λοιπον , καντε χαρουμενες γιορτες με τις οικογενειες σας,με λιγα η πολλα, η αγαπη φτανει.
  Και την επομενη αγωνιστηκα, και με λιγη τρελλα, απαραιτητως, ξανα μανα εδω.

  • Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ λέει:

   kiki,
   Επεσε η ματιά μου τυχαία πάνω σου καί τό ευχαριστήθηκα !!!

   Εύγε,αντιπροσωπεύεις τή γνήσια Ελληνίδα φίλη,γυναίκα,μάνα πού θά
   φυλάξει τήν εστία αλώβητη από τίς επερχόμενες καταιγίδες καί όχι μόνο
   τίς οικονομικές.

   Αντευχόμεθα γιά νέο χρόνο μέ υγεία σέ όλους καί πάντα αγωνιστική
   διάθεση,νά είσαι πάντα καλά…

 9. Ο/Η ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ λέει:

  Φερώνυμε,

  Τον Αντωνίου τον γνώρισα από κοντά.

  Μπορείς να βρεις πολλά βίντεο όπου φαίνονται οι θέσεις του για οτ μνημόνιο.
  Σχημάτισα τη γνώμη ότι τα κίνητρα του είναι πατριωτικά.
  Πνίγεται με όσα γίνονται.

  Δε μου έκρυψε από την αρχή ότι είναι νεοδημοκράτης.
  Δε γουστάρω με τίποτα κανένα κόμμα, αλλά δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει.

  Στο ιστολόγιο του υπάρχει ολόκληρη η μήνυση και ο αριθμός κατάθεσης της.

  Τώρα η μήνυση προχώρησε σε προανακριτική εξέταση. Ο καιρός είναι κοντά. 11/01/2011. Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ότι θα καταθέσει. Τόσους δημοσιογράφους έχουμε. Ας το ψάξουν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάμε εκεί και να το εξακριβώσουμε.

  Το σημείο της μήνυσης και εμένα δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλά δε θα καταργήσω ολόκληρη την μήνυση (που τη θεωρώ ένα χαρτί στα χέρια του Ελληνικού λαού) επειδή δε συμφωνώ με αυτό.

  Δεν συμφωνώ επίσης καθόλου και με το κόμμα του κυρίου Αντωνίου που ίδρυσε την ελπίδα πολιτείας – με φιλελεύθερες – αλα Ν.Δ. – κατευθύνσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά με τα κόμματα και την σημερινή αντιπροσωπευτική ολιγαρχία είναι ξοφλημένα.

  Αλλα δε θα κολλήσω ούτε εκεί.

  Ας μην κάνουμε τον Αντωνίου πρωθυπουργό. Ούτε βουλευτή. Ας τον κάνουμε επίτιμο κάτι. Η μήνυση του είναι που μετράει. Και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει. Αν τον πλαισιώσουμε, τον υποστηρίξουμε και συσπειρωθούμε γύρω από αυτό, μπορεί να ανάψει η σπίθα που ονειρεύτηκε ο Θεοδωράκης.

  Αυτό ελπίζω.

 10. Ο/Η αλλενάκι λέει:

  Το έχει εξηγήσει ο ιατρός αυτό εκτενώς στην Ολυμπία και έχει λυθεί το θέμα. Αναγνώρισε δημόσια και γενναία ότι ήταν λάθος.
  Ψάξτε να βρείτε την ανάρτηση.

  Αλλωστε ο εισαγγελέας δεν μπορεί να εξαιρέσει κανέναν που ψήφισε ΝΑΙ.
  Αν προχωρήσει η μήνυση θα προχωρήσει για όλους που είπαν ΝΑΙ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.