Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του δημόσιου χρέους ζήτησε η Σ. Σακοράφα στη Βουλή


Πολύ σημαντικό: Πρέπει να το δούμε και να το ακούσουμε όλοι μας.

Η κ. Σακοράφα προτείνει να γίνει μια επιτροπή που θα ελέγξει το χρέος από την μεταπολίτευση και μετά. Οχι εξεταστική βουλευτών, αλλά ειδικών, οικονομολόγων, ορκωτών λογιστών κλπ κλπ.

Θραξ Αναρμόδιος

Advertisement
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

14 Responses to Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του δημόσιου χρέους ζήτησε η Σ. Σακοράφα στη Βουλή

 1. Ο/Η Κλεισθένης λέει:

  Εδ’ω φαίνεται ότι η αγαπημένη μας αθλήτρια δεν ξέχασε να πετάει το ακόντιο μάλιστα αυτή τη φορά πέτυχε ακριβώς το στόχο. Μπράβο της.

 2. Ο/Η tsilivithras λέει:

  Είμαι λίγο προκατειλλημένος μαζί της όχι επί προσωπικού αλλά λόγω του τρόπου καμμιά φορά λειτουργούν σαν βαλβίδες αποσυμπίεσης όλοι αυτοί.
  Θα προσπαθήσω όμως να το δω καλοπροαίρετα και να πω ότι ίσως είναι ενδεικτικό μιας καλή κατεύθυνσης.
  Ίσως…

  Αν εξακριβώσουμε το θέμα με τον εισαγγελέα εφετών…αν τα συνδυάσουμε με την ανακοίωση της εκκλησίας…ίσως βγει μια δυναμική διαφορετική μέσα στον εμπαιγμό που ζούμε.

  μακάρι…

 3. Ο/Η ενας Θράξ λέει:

  η καλή αυτή κυρία τη δεκαετία που μεσουρανούσε,τότε που το ΠΑΣΟΚ και ο
  «αείμνηστος» έφτιχνε το κράτος -τέρας δεν κατάλαβε τίποτα?

 4. Ο/Η ο νοών...νοείτω λέει:

  Τσιλιβίθρα συμφωνώ μαζί σου για την επιφύλαξη, και αυτό λόγω του ότι στην ψηφοφορία για το μνημόνιο ψήφισε παρούσα, θέση που την θεωρώ απαράδεκτη σε μία ψηφοφορία, πόσο μάλλον σε αυτή.
  Βέβαια μπορεί να το έχει μετανοιώσει, που δεν ψήφισε ωμά κατά, και τώρα αλλάζει πορεία.
  Ίδωμεν.

  • Ο/Η tsilivithras λέει:

   Λοιπόν φίλε χωρίς να αναιρέσω την -έτσι κι αλλιώς δεδομένη- επιφύλαξή μου απέναντι σε κάθε πολιτικό, λέω ότι ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ τα είπε η κυρα Σακοράφα.

   Πολύ σωστά τα είπε.
   Και είπε για «επαχθές χρέος».Μέσα στην Βουλή.Η μέχρι πρότινος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
   Δλδ την τελευταία βδομάδα ακούσαμε την Εκκλησία να μιλάει για «χώρα υπό κατοχή», ακούσαμε έναν εισαγγελέα εφετών να εγκαλεί την κυβέρνηση με κατηγορίες περί «εσχάτης προδοσίας», ακούσαμε την Κανέλλη να μιλάει μέσα στην Βουλή και να καταγγέλει την κυβέρνηση για απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας, ακούμε την Σακοράφα να μιλά ΕΥΘΕΩΣ για »επαχθές χρέος» που ΔΕΝ πρέπει να αναγνωριστεί και να γίνει έλεγχος για το δημόσιο χρέος μεταπολιτευτικά…

   Πολύ ωραία όλα αυτά.Μόνο τον Σαμαρά δεν ακούσαμε να λέει τίποτα.

 5. Και ποιός θα ορίσει τους ελεγκτές? Οι κατέχοντες το πολιτικό σύστημα? Κρίσιμο ερώτημα δε νομίζετε?
  Την καλημέρα μου.

 6. Παράθεμα: Το πολιτικό σύστημα φοβάται και τρέμει κάθε προσπάθεια συλλογικής αυτο-οργάνωσης του λαού σε εθνικό επίπεδο. « www.olympia.gr

 7. Παράθεμα: Το πολιτικό σύστημα φοβάται και τρέμει κάθε προσπάθεια συλλογικής αυτο-οργάνωσης του λαού σε εθνικό επίπεδο

 8. Παράθεμα: Το πολιτικό σύστημα φοβάται και τρέμει κάθε προσπάθεια συλλογικής αυτο-οργάνωσης του λαού σε εθνικό επίπεδο. | αἰέν ἀριστεύειν

 9. Παράθεμα: ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

 10. Παράθεμα: Το πολιτικό σύστημα φοβάται και τρέμει κάθε προσπάθεια συλλογικής αυτο-οργάνωσης του λαού σε εθνικό επίπεδο. « Τόνοι και Πνεύματα ….

 11. Παράθεμα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών | arkoudos.com

 12. Παράθεμα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών | News.kozaninet.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.