Ρεπορτάζ στη Βουλή


Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Βαφειάδης έκανε ένα Ρεπορτάζ στη Βουλή, το οποίο τελικά, όπως τουλάχιστον διατείνεται το μισό internet και βάλε, του στοίχισε την εργασία του στην εφημερίδα Καθημερινή.

Εχει καιρό που συνέβησαν όλα αυτά βέβαια, αλλά θεώρησα καλό να κάνω και εγώ μια αναφορά σε αυτό το ιστολόγιο για να υπάρχει. Και σαν φόρο τιμής. Αλλά και γιατί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του καλού δημοσιογράφου ήταν από αυτά που δεν έχουμε την τύχη να βλέπουμε συχνά. Διότι οι δημοσιογράφοι μας…

Και γιατί πρέπει να μείνει στην συλλογική μας μνήμη η περιγραφή της χλιδής, που κάνει το ρεπορτάζ του Νίκου Βαφειάδη,  της χλιδής στην Βουλή της κουρελιασμένης δημοκρατίας μας.

Ωστε να αντιπαραβάλλουμε την χλιδή του κοινοβουλίου μας με την ανέχεια της καθημερινότητάς μας, το άγχος, την κατάθλιψή μας, και την αγωνία μας για το οικονομικό μας αύριο, όλοι εμείς οι απλοί πολίτες. Μισθωτοί και επαγγελματίες. Που με τις περαιώσεις μας (ο θεός να τους το ξεπληρώσει) και τους φόρους μας πληρώνουμε όλα αυτά που περιγράφει το ρεπορτάζ.

Εύγε πατριώτη Νίκο Βαφειάδη. Σου εύχομαι, όλοι οι έλληνες που αγαπάμε την δημοκρατία και τον τόπο μας νομίζω σου εύχονται μαζί μου, να σου έρθουν όλα καλά και βολικά σε ότι κι αν κάνεις. Και σε σένα και στην οικογένειά σου.

Δύσκολη δουλειά κάνεις.

Κι αν ποτέ περάσεις από Θεσσαλονίκη κι έχεις χρόνο που δεν ξέρεις τι να τον κάνεις στείλε μου ένα e-mail. Τα τσίπουρα δικά μου. Θα μαζευτεί και όλη η τσαγκαλοπαρέα να σε γνωρίσουμε.

Θραξ Αναρμόδιος

ΥΓ. Κατεβάστε το ρεπορτάζ τοπικά στον δίσκο σας και κρατήστε το. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε. Το δημοσίευμα είναι σε pdf μορφή και κάνοντας κλικ επάνω στον σύνδεσμο που δίνω θα ανοίξει μέσα στον browser σας ένας ενσωματωμένος Acrobat Reader, τον οποίο λογικά πρέπει να έχετε εγκατεστημένο σαν plugin. O Acrobat Reader είναι ένα free πρόγραμμα που διανέμεται από την Adobe και με το οποίο μπορείτε να βλέπετε αρχεία τύπου pdf.  Υπάρχει και σαν plugin για browsers αλλά και σαν αυτόνομη εφαρμογή.

Στην μπάρα εργαλείων του, ενσωματωμένου στον browser σας, Acrobat Reader θα βρείτε ένα εικονίδιο, με την μορφή δισκέτας, που θα αποθηκεύσει το pdf στον σκληρό σας δίσκο. Κρατήστε το σαν μνημείο. Εγώ το κράτησα.

 

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ρεπορτάζ στη Βουλή

  1. Ο/Η Κλεισθένης λέει:

    Αγαπητέ φίλε Θράκα καλημέρα, προτείνω να δώσουμε τα εύσημα και στον πρόεδρο της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων για την προχθεσινή του ομιλία παρουσία του υπουργού δικαιοσύνης. Ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου (ο πρόεδρος) μίλησε για την ανάγκη κατάργησης του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών και καταδίκασε τις προσπάθειες της εκτελεστικής εξουσίας να επηρρεάσει δικαστές. Είναι μια θετική εξέλιξη, ας την στηρίξουμε.

  2. Παράθεμα: Η δουλειά του βουλευτή έχει “ρίσκο και βάρη”. Η δικιά μας να δεις, του πολίτη!

  3. Παράθεμα: Η δουλειά του βουλευτή έχει “ρίσκο και βάρη”. Η δικιά μας να δεις, του πολίτη | αἰέν ἀριστεύειν

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s